TEDxSatuMare - #LogOUT

TEDxSatuMare - #LogOUT

De ce e important să trăim momentul oferind o îmbrățișare, în loc să trăim în lumea virtuală a Like-urilor? În ce măsură ne influențează viața de zi cu zi mediul online și timpul petrecut în lumea virtuală? Ne poate afecta relaționarea cu ceilalți faptul că din ce în ce mai multe activități le facem într-o lume paralelă cu realitatea fizică? Va înlocui inteligența artificială majoritatea activităților noastre obișnuite de zi cu zi? Încotro se îndreaptă economia noastră și cum va evolua societatea?
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care invitații noștri de la ediția din acest acest an a TEDxSatuMare vor răspunde cu siguranță pe 1 octombrie 2023, în cadrul conferinței având tematica #LogOUT.

Vom avea alături de noi pe scenă speakeri care inspiră, care oferă un bun exemplu în comunitatea din care fac parte și sunt cu adevărat prezenți prin munca și devotamentul lor. Aceste personalități publice vin pentru a sprijini importanța ideii de a fi conectați unii la alții, de a ne motiva și susține reciproc și de a ne deconecta de la o lume virtuală pentru câteva momente. 

 

Vă așteptăm la eveniment să ne deconectăm de la lumea virtuală timp de câteva ore și de a fi prezenți cu toții împreună la o conferință care aduce valoare, inspirație și generează idei fantastice pentru conectarea oamenilor între ei! 


#LogOUT: Deconectează-te pentru a te reconecta la realitatea cotidiană!


🎫 BILETE - https://bit.ly/tedxsatumare2023_earlybird
EARLY BIRD - 75 RON | REGULAR - 150 RON | VIP - 250 RON

 
 
×
Știri
TEDxSatu Mare 2023: O nouă super ediție cu personalități de renume! TEDxSatuMare revine pe scena Teatrului de Nord Satu Mare, la data de 1 octombrie 2023, începând cu ora 14.00, aducând în fața publicului 10 invitați de excepție. Aceștia vor fi prezenți pentru a susține discursuri extraordinare pentru ca cei interesați să nu rateze cea mai mare conferință de dezvoltare personală și extindere a principiilor, care inspiră și ne conectează!
Timp de trei zile, artiști recunoscuți pe plan internațional au servit pulsul muzicii pentru cei care au participat la evenimentul desfășurat în parcul din jurul Turnului Pompierilor – cea de-a doua ediție a World Music Festival. Am salutat de rămas bun seria festivalelor din acest an cu un eveniment de trei zile organizat de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”.
Timp de 3 zile, parcul din jurul Turnului Pompierilor se umple din nou cu ritmuri balcanice, mediteraneene și speciale! După succesul primei ediții din 2022, în perioada 8-10 septembrie 2023, Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" readuce la Satu Mare cei mai cunoscuți artiști world music. Cu ocazia World Music Festival, alături de artiștii autohtoni, vor evolua pe scenă la Satu Mare și muzicieni cunoscuți pe plan internațional, care vor încânta publicul cu melodii în ritmuri ce se îmbină din sinergia diferitelor culturi.
În organizarea Primăriei Municipiului Satu Mare, al Centrului Cultural G.M. Zamfirescu și al celor de la TIFF (Transilvania International Film Festival), în perioada 4-6 august Caravana TIFF Unlimited va sosi la Satu Mare. De vineri până duminică se vor proiecta 3 filme de scurt metraj și 3 filme de lung metraj, pe marele ecran amplasat pe pasajul pietonal Corneliu Coposu, în zona obișnuită asemeni anilor precedenți. Accesul pentru public este gratuit.
Politica de Cookie