TEDxSatuMare - #LogOUT

TEDxSatuMare - #LogOUT

De ce e important să trăim momentul oferind o îmbrățișare, în loc să trăim în lumea virtuală a Like-urilor? În ce măsură ne influențează viața de zi cu zi mediul online și timpul petrecut în lumea virtuală? Ne poate afecta relaționarea cu ceilalți faptul că din ce în ce mai multe activități le facem într-o lume paralelă cu realitatea fizică? Va înlocui inteligența artificială majoritatea activităților noastre obișnuite de zi cu zi? Încotro se îndreaptă economia noastră și cum va evolua societatea?
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care invitații noștri de la ediția din acest acest an a TEDxSatuMare vor răspunde cu siguranță pe 1 octombrie 2023, în cadrul conferinței având tematica #LogOUT.

Vom avea alături de noi pe scenă speakeri care inspiră, care oferă un bun exemplu în comunitatea din care fac parte și sunt cu adevărat prezenți prin munca și devotamentul lor. Aceste personalități publice vin pentru a sprijini importanța ideii de a fi conectați unii la alții, de a ne motiva și susține reciproc și de a ne deconecta de la o lume virtuală pentru câteva momente. 

 

Vă așteptăm la eveniment să ne deconectăm de la lumea virtuală timp de câteva ore și de a fi prezenți cu toții împreună la o conferință care aduce valoare, inspirație și generează idei fantastice pentru conectarea oamenilor între ei! 


#LogOUT: Deconectează-te pentru a te reconecta la realitatea cotidiană!


🎫 BILETE - https://bit.ly/tedxsatumare2023_earlybird
EARLY BIRD - 75 RON | REGULAR - 150 RON | VIP - 250 RON

 
 
×
Știri
În acest weekend, orașul se umple din nou cu atmosfera de street music și cu artiști care vor împânzi străzile sătmărene. În perioada 12-14 iulie suntem așteptați la o nouă ediție a unui renumit eveniment plin de culoare și artă stradală, pentru al zecelea an consecutiv Street Music Festival Satu Mare.
Cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, alături de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, organizează tradiționalul Târg de Paște.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc și în acest an un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiților - Ziua Sfântului Valentin.
Evenimentul cultural de excepție a adus bucurie în sufletul publicului. Vioara lui Enescu, creatorul de geniu al muzicii românești, a vrăjit publicul sătmărean duminică seara la Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti''. Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G. M. Zamfirescu’’ au marcat Ziua Culturii Naționale printr-un concert extraordinar și plin de sensibilitate - ,,Vioara lui Enescu’’.
Politica de Cookie