TEDxSatuMare - #LogOUT

TEDxSatuMare - #LogOUT

Miért fontos megélni a pillanatot úgy, hogy ölelést adunk lájk helyett? Miként befolyásolja az életünket az online környezetben eltöltött idő? Milyen hatással van emberi kapcsolatainkra az, hogy egyre több tevékenységet a virtuális térben végzünk? Milyen mértékben lesz jelen a mindennapjainkban a mesterséges intelligencia? Merre tart a gazdaságunk és milyen irányba fog fejlődni a társadalmunk?
JELENTKEZEK
Esemény leírása

Ez csak néhány azon kérdések közül, amelyekre a meghívott előadókkal közösen keressük a válaszokat az idei, október 1-én sorra kerülő TEDxSatuMare konferencián. A téma ezúttal a #LogOUT, azaz miként tudunk kiszakadni a virtuális világból.

 

A színpadon olyan inspiráló előadók lépnek a közönség elé, akiket valóban érdemes követni, akik példát mutatnak a közösségükben, akik munkájukkal és elkötelezettségükkel valóban jelen vannak. Olyan emberek, akik szerint a személyes kapcsolatok fontosságát nem válthatja ki az online kapcsolattartás, akik tevékenységük által más perspektívából szemlélik a világot, akik számára fontos, hogy akár egy kis időre is kilépni a online világból. 


Várunk minden érdeklődőt a rendezvényre, hogy néhány órára kitörjünk a virtuális eszközök rabságából, és együtt legyünk jelen egy olyan konferencián, ahol együtt inspirálódhatunk, együtt tanulhatunk és kapcsolatokat építhetünk. 


#LogOUT: Kapcsolj ki, hogy ismét jelen légy!

 

🎫 JEGYEK - https://bit.ly/tedxsatumare2023_earlybird
ELŐVÉTELI - 75 RON |  JEGY - 150 RON | VIP - 250 RON

 
 
×
HÍREK
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ csapata 2023-ban több mint 50 kulturális és szórakoztató rendezvényt, ezeken belül pedig több mint 350 egyéni projektet szervezett a szatmári közönségnek.
A Com’ON Szatmárnémeti, ifjúsági részvételi költségvetés program október 24-én lezárult közönségszavazása során Szatmárnémeti lakói 38 egyedi és kreatív kezdeményezés közül választották ki azokat, amelyek támogatásban részesülhetnek. A helyi lakosok közül több, mint 1150-an vettek részt a szavazáson, összesen több, mint 4500 sms-ben validált szavazatot leadva. A költségvetési számításokat követően az eredetileg meghirdetett 15 támogatott projekt mellett további 3 kezdeményezés valósulhat meg.
Cookie