TEDxSatuMare - #LogOUT

TEDxSatuMare - #LogOUT

Miért fontos megélni a pillanatot úgy, hogy ölelést adunk lájk helyett? Miként befolyásolja az életünket az online környezetben eltöltött idő? Milyen hatással van emberi kapcsolatainkra az, hogy egyre több tevékenységet a virtuális térben végzünk? Milyen mértékben lesz jelen a mindennapjainkban a mesterséges intelligencia? Merre tart a gazdaságunk és milyen irányba fog fejlődni a társadalmunk?
JELENTKEZEK
Esemény leírása

Ez csak néhány azon kérdések közül, amelyekre a meghívott előadókkal közösen keressük a válaszokat az idei, október 1-én sorra kerülő TEDxSatuMare konferencián. A téma ezúttal a #LogOUT, azaz miként tudunk kiszakadni a virtuális világból.

 

A színpadon olyan inspiráló előadók lépnek a közönség elé, akiket valóban érdemes követni, akik példát mutatnak a közösségükben, akik munkájukkal és elkötelezettségükkel valóban jelen vannak. Olyan emberek, akik szerint a személyes kapcsolatok fontosságát nem válthatja ki az online kapcsolattartás, akik tevékenységük által más perspektívából szemlélik a világot, akik számára fontos, hogy akár egy kis időre is kilépni a online világból. 


Várunk minden érdeklődőt a rendezvényre, hogy néhány órára kitörjünk a virtuális eszközök rabságából, és együtt legyünk jelen egy olyan konferencián, ahol együtt inspirálódhatunk, együtt tanulhatunk és kapcsolatokat építhetünk. 


#LogOUT: Kapcsolj ki, hogy ismét jelen légy!

 

🎫 JEGYEK - https://bit.ly/tedxsatumare2023_earlybird
ELŐVÉTELI - 75 RON |  JEGY - 150 RON | VIP - 250 RON

 
 
×
HÍREK
Idén is neves előadók érkezik a TEDxSatuMare! Október 1-én a Szatmárnémeti Északi Színház előadótermében 14.00 órai kezdettel idén is megszervezik a TEDxSatuMare konferenciát. A #LogOUT szlogennel szervezett tudásfórumon idén is neves előadók, szakemberek tartanak inspiráló előadásokat. A többéves kihagyást követően tavaly ismét megszervezett szatmárnémeti TEDx nagy sikernek örvendett. A kapcsolatépítő rendezvény telt házzal tért vissza, ami jól mutatja, hogy igény van az ilyen és ehhez hasonló találkozási pontokra, szakmai konferenciákra.
Három napon keresztül világhírű előadók lüktető mediterrán és a balkáni ritmusokkal töltötték meg a Tűzoltótorony környékét, a második alkalommal megszervezett World Music Festivalt. Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ háromnapos világzenei rendezvénnyel búcsúztatták az idei fesztiválszezont.
A Tűzoltótorony körüli tér három napra újra a balkáni, a mediterrán és a különleges ritmusok helyszíne lesz! A 2022-es sikeres első kiadást követően szeptember 8-10. között Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ ismét Szatmárnémetibe hozza a világzene leghíresebb előadóit. A World Music Festival alkalmával a hazai fellépők mellett nemzetközileg ismert és elismert előadók érkeznek Szatmárnémetibe, akik a különböző kultúrák találkozásából született dallamokkal kápráztatják el a közönséget.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és TIFF (Transilvania International Film Festival) szervezésében augusztus 4-6. között Szatmárnémetibe érkezik a TIFF Unlimited Karaván. Péntektől vasárnapig 3 kisjátékfilmet és 3 mozifilmet lehet megtekinteni a szabad ég alatt a Corneliu Coposu (Batthyány) sétányon, a rendezvénytéren. A belépés ingyenes.
Cookie