TEDxSatuMare - Community changers

TEDxSatuMare - Community changers

În ce măsură poate inspira activitatea unei persoane publicul? Cum poate deveni un proiect apreciat de societate? Cine poate să devină vocea societății? La aceste întrebări și alte asemănătoare vom primi răspuns de la invitații noștri de anul acesta de la TEDxSatuMare.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Data: 16 octombrie 2022, 14.00-18.00
Locație: Teatrul de Nord, Satu Mare
Web: https://tedxsatumare.com
Bilete: 50 RON (early bird) 95 RON (dupa 1 octombrie)

Aducem pe scenă speakeri care inspiră, care constituie un exemplu bun, și care sunt participanți activi în viața socială locală. Acești oameni au o perspectivă diferită asupra lumii, iar ideile pe care le generează, le pun în practică după propriile viziuni.

Veniți la eveniment să ne inspirăm împreună de la acei oameni, care pot oferi un exemplu bun pentru noi toți. Putem învăța din exemple bune și putem cunoaște perspective și povești personale de la vorbitorii noștri, dar vom învăța și cum putem pune în practică proiecte care pot avea un real impact pozitiv asupra comunității în care trăim.

Nu trebuie să îmbunătățim de la bun început lumea întreagă, e suficient să începem cu o comunitate!
 

IMAGINI
 
 
×
Știri
Ne pregătim să găzduim startul celei mai mari competiții de ciclism din România. Turul României pornește în acest an, în premieră, din municipiul #SatuMare.
StreetMusic Festival în cifre: 3 zile pline, 7 locații, 100 de producții care ne-au tăiat respirația, aproape 50 de voluntari, peste 25 mii de spectatori. În organizarea Primăriei Municipiului Satu Mare, al Centrului Cultural „G.M. Zamfirescu” și Asociației Culturale pentru Tinerii din Satu Mare, în perioada 1-3 iulie, s-a desfășurat o nouă ediție a unuia dintre cele mai spectaculoase evenimente cultural-artistice din municipiu, StreetMusic Festival.
Ziua de sâmbătă a fost punctul culminant al Zilelor Orașului Satu Mare. Mii de sătmăreni au venit în Centrul Nou pentru a se bucura de activitățile și concertele organizate de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, cu sprijinul sponsorilor Skol, Catena, Satu Mare Aushopping. Barta Ati, apa minerală naturală Nova Oaș.
Politica de Cookie