TEDxSatuMare - Community changers

TEDxSatuMare - Community changers

În ce măsură poate inspira activitatea unei persoane publicul? Cum poate deveni un proiect apreciat de societate? Cine poate să devină vocea societății? La aceste întrebări și alte asemănătoare vom primi răspuns de la invitații noștri de anul acesta de la TEDxSatuMare.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Data: 16 octombrie 2022, 14.00-18.00
Locație: Teatrul de Nord, Satu Mare
Web: https://tedxsatumare.com
Bilete: 50 RON (early bird) 95 RON (dupa 1 octombrie)

Aducem pe scenă speakeri care inspiră, care constituie un exemplu bun, și care sunt participanți activi în viața socială locală. Acești oameni au o perspectivă diferită asupra lumii, iar ideile pe care le generează, le pun în practică după propriile viziuni.

Veniți la eveniment să ne inspirăm împreună de la acei oameni, care pot oferi un exemplu bun pentru noi toți. Putem învăța din exemple bune și putem cunoaște perspective și povești personale de la vorbitorii noștri, dar vom învăța și cum putem pune în practică proiecte care pot avea un real impact pozitiv asupra comunității în care trăim.

Nu trebuie să îmbunătățim de la bun început lumea întreagă, e suficient să începem cu o comunitate!
 

IMAGINI
 
 
×
Știri
Am petrecut o seara de poezie și literatură alături de grupul Poethree. A fost un eveniment pe care Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" l-a dedicat Zilei Culturii Naționale! 👉 Și în acest an am dorit să promovăm literatura și poezia ca mod de exprimare a tinerilor, pe care îi îndemnăm să citească. Le mulțumim și partenerilor noștri de la Asociația SamStudia pentru cărțile pe care le-au adus, Bibliotecii Județene pentru locație și celor de la Caru' Mare pentru gustările oferite participanților! 🔸
Activități pentru copii în căsuța Moșului, concerte, tur cu trenulețul și produse locale. Marți, 29 noiembrie, odată cu aprinderea luminițelor de sărbători, se deschide oficial Târgul de Crăciun din Piața 25 Octombrie.
Retrăiește atmosfera TEDxSatuMare! A fost un eveniment pentru comunitate, pentru cei care vor să aducă schimbare pozitivă în comunitate. Ne vedem în octombrie 2023!
Ne pregătim să găzduim startul celei mai mari competiții de ciclism din România. Turul României pornește în acest an, în premieră, din municipiul #SatuMare.
Politica de Cookie