TEDxSatuMare - Community changers

TEDxSatuMare - Community changers

Miként inspirálja egy személy tevékenysége a közösséget? Mitől válik egy projekt társadalmilag elismertté? Kikből lesznek a közösség hangjai? Ezekre és ehhez hasonló kérdésekre kapunk választ meghívottjainktól az idei TEDxSatuMare alkalmával.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

Olyan inspiráló előadókat hozunk, akiket érdemes követni, akik jó példákat tudnak felmutatni, akik aktív résztvevői a helyi közösség életének. Olyan embereket, akik más perspektívából szemlélik a világot, ötleteiket pedig ezen a nézőponton keresztül képesek gyakorlatba ültetni.

Gyertek el és inspirálódjünk közösen olyan emberektől, akik mindannyiunk számára példaképek lehetnek! Előadóink szemszögéből és személyes tapasztalataik révén ismerhetjük meg a követendő példákat illetve azt, hogyan lehet olyan projekteket gyakorlatba ültetni, amelyek pozitív hatást gyakorolnak az egyes közösségekre.

Nem kell egyből a világot jobbá tenni, kezdjük a közösségünkkel!
 

KÉPEK
 
 
×
HÍREK
Gyermekfoglalkozások a Mikulás-műhelyben, Mikulásvonat, helyi termékek és koncertek November 29-én, kedden 18.00 órától az ünnepi fények felkapcsolásával hivatalosan is megkezdődik a karácsonyvárás Szatmárnémetiben, hiszen megnyitja kapuit az Október 25-é téren a Karácsonyi Vásár is.
9 fantasztikus előadó, inspiráló és motiváló előadások és egy nyitott közönség - ilyen volt a TEDxSatuMare - Community changers.
Románia legnagyobb kerékpáros versenyének startjára készülünk, ugyanis a Tour of Romania idei kiírása ezúttal Szatmárnémetiből indul
Cookie