TEDxSatuMare - Community changers

TEDxSatuMare - Community changers

Miként inspirálja egy személy tevékenysége a közösséget? Mitől válik egy projekt társadalmilag elismertté? Kikből lesznek a közösség hangjai? Ezekre és ehhez hasonló kérdésekre kapunk választ meghívottjainktól az idei TEDxSatuMare alkalmával.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

Olyan inspiráló előadókat hozunk, akiket érdemes követni, akik jó példákat tudnak felmutatni, akik aktív résztvevői a helyi közösség életének. Olyan embereket, akik más perspektívából szemlélik a világot, ötleteiket pedig ezen a nézőponton keresztül képesek gyakorlatba ültetni.

Gyertek el és inspirálódjünk közösen olyan emberektől, akik mindannyiunk számára példaképek lehetnek! Előadóink szemszögéből és személyes tapasztalataik révén ismerhetjük meg a követendő példákat illetve azt, hogyan lehet olyan projekteket gyakorlatba ültetni, amelyek pozitív hatást gyakorolnak az egyes közösségekre.

Nem kell egyből a világot jobbá tenni, kezdjük a közösségünkkel!
 

KÉPEK
 
 
×
HÍREK
Románia legnagyobb kerékpáros versenyének startjára készülünk, ugyanis a Tour of Romania idei kiírása ezúttal Szatmárnémetiből indul
3 csodás nap, 7 helyszín, 20 előadó a világ különböző szegletéből, 100 lélegzetelállító produkció, közel 50 szervező és lelkes önkéntes valamint több, mint 25 ezer látogató. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a „G.M. Zamfirescu” Kulturális Központ valamint a Szatmári Fiatalokért Kulturális Egyesület szervezésében július 1-3. között zajlott a város egyik legizgalmasabb és legszínesebb rendezvénye, a Szatmárnémeti Utcazene Fesztivál. A rendezvény 8. kiadása rekordszámú látogatót vonzott, hiszen a három nap alatt csaknem 25  ezer ember élvezte a előadásokat.
Több ezer szatmári lakos volt jelen a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ által szervezett, a Skol, a Catena, az Aushopping, a Barta Ati és a Nova Oaș által támogatott Szatmárnémeti Városnapokon, amely rengeteg izgalmat tartogatott a látogatók számára.
Cookie