TEDxSatuMare - Community changers

TEDxSatuMare - Community changers

Miként inspirálja egy személy tevékenysége a közösséget? Mitől válik egy projekt társadalmilag elismertté? Kikből lesznek a közösség hangjai? Ezekre és ehhez hasonló kérdésekre kapunk választ meghívottjainktól az idei TEDxSatuMare alkalmával.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

Olyan inspiráló előadókat hozunk, akiket érdemes követni, akik jó példákat tudnak felmutatni, akik aktív résztvevői a helyi közösség életének. Olyan embereket, akik más perspektívából szemlélik a világot, ötleteiket pedig ezen a nézőponton keresztül képesek gyakorlatba ültetni.

Gyertek el és inspirálódjünk közösen olyan emberektől, akik mindannyiunk számára példaképek lehetnek! Előadóink szemszögéből és személyes tapasztalataik révén ismerhetjük meg a követendő példákat illetve azt, hogyan lehet olyan projekteket gyakorlatba ültetni, amelyek pozitív hatást gyakorolnak az egyes közösségekre.

Nem kell egyből a világot jobbá tenni, kezdjük a közösségünkkel!
 

KÉPEK
 
 
×
HÍREK
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ csapata 2023-ban több mint 50 kulturális és szórakoztató rendezvényt, ezeken belül pedig több mint 350 egyéni projektet szervezett a szatmári közönségnek.
A Com’ON Szatmárnémeti, ifjúsági részvételi költségvetés program október 24-én lezárult közönségszavazása során Szatmárnémeti lakói 38 egyedi és kreatív kezdeményezés közül választották ki azokat, amelyek támogatásban részesülhetnek. A helyi lakosok közül több, mint 1150-an vettek részt a szavazáson, összesen több, mint 4500 sms-ben validált szavazatot leadva. A költségvetési számításokat követően az eredetileg meghirdetett 15 támogatott projekt mellett további 3 kezdeményezés valósulhat meg.
Cookie