Târgul Mărțișorului

Târgul Mărțișorului

E vremea mărțișoarelor, deschidem târgul chiar de Dragobete! Îi așteptăm pe toți sătmărenii să viziteze căsuțele celor 20 de meșteri artizani.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Târgul se va desfășura zilnic între orele 10.00-18.00 pe Pasajul Corneliu Coposu, iar meșterii vă vor încânta cu o varietate de mărțișoare realizate manual, produse artizanale și cadouri ce îi vor bucura pe cei dragi. 

Din dragoste pentru tradiţii şi meşteşuguri, organizăm şi în acest an Târgul Mărţişorului, un eveniment care îşi propune să promoveze munca meşterilor şi producătorilor locali, precum şi tradiţia Mărţişorului care din 2017 este inclusă în lista patrimoniului imaterial UNESCO.

Organizatorii evenimentului sunt Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale SM, în colaborare cu Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană - Produs Sătmărean. 

 

IMAGINI
 
 
×
Știri
Ce trupe doriți pentru Zilele Orașului 2024? Așteptăm părerea și propunerile sătmărenilor!
Vernisaj de expoziție, spectacol muzical și teatral. Grupul de artiști de pe str. Ștrandului, Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" organizează vernisajul celei de-a X-a ediții a expoziției de artă contemporană Atelier în mai, ce se va desfășura în perioada 19 mai - 10 iunie. Aniversarea de 10 ani ne oferă oportunitatea de a prezenta operele de artă ale ultimului deceniu.
La data de 3 mai, începând cu ora 19.00, Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare vă invită la concertul de jazz susținut de Sárik Péter Trió & Falusi Mariann, cu ocazia lansării noului album. Evenimentul va avea loc la Sinagoga de pe str. Decebal.
În data de 1 aprilie ne-a păcălit și pe noi vremea. Profităm de faptul că încă suntem în luna nebuniei pentru ca nici voi să nu ratați oportunitatea de a va distra! Sâmbătă, 29 aprilie, începând cu ora 15.00 ne dăm întâlnire să recuperăm Treasure Hunting - vânătoarea de comori urbane.
Politica de Cookie