Târgul Mărțișorului

Târgul Mărțișorului

E vremea mărțișoarelor, deschidem târgul chiar de Dragobete! Îi așteptăm pe toți sătmărenii să viziteze căsuțele celor 20 de meșteri artizani.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Târgul se va desfășura zilnic între orele 10.00-18.00 pe Pasajul Corneliu Coposu, iar meșterii vă vor încânta cu o varietate de mărțișoare realizate manual, produse artizanale și cadouri ce îi vor bucura pe cei dragi. 

Din dragoste pentru tradiţii şi meşteşuguri, organizăm şi în acest an Târgul Mărţişorului, un eveniment care îşi propune să promoveze munca meşterilor şi producătorilor locali, precum şi tradiţia Mărţişorului care din 2017 este inclusă în lista patrimoniului imaterial UNESCO.

Organizatorii evenimentului sunt Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale SM, în colaborare cu Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană - Produs Sătmărean. 

 

IMAGINI
 
 
×
Știri
Punctul selfie vă așteaptă începând de mâine pe pasajul pietonal Corneliu Coposu. Cei care ne vizitează în zilele de 10-12 februarie, între orele 15.00-17.00, vor primi cadou câte o fotografie în format tipărit, realizată la fața locului. Să surprindem dragostea!
Am petrecut o seara de poezie și literatură alături de grupul Poethree. A fost un eveniment pe care Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" l-a dedicat Zilei Culturii Naționale! 👉 Și în acest an am dorit să promovăm literatura și poezia ca mod de exprimare a tinerilor, pe care îi îndemnăm să citească. Le mulțumim și partenerilor noștri de la Asociația SamStudia pentru cărțile pe care le-au adus, Bibliotecii Județene pentru locație și celor de la Caru' Mare pentru gustările oferite participanților! 🔸
Activități pentru copii în căsuța Moșului, concerte, tur cu trenulețul și produse locale. Marți, 29 noiembrie, odată cu aprinderea luminițelor de sărbători, se deschide oficial Târgul de Crăciun din Piața 25 Octombrie.
Retrăiește atmosfera TEDxSatuMare! A fost un eveniment pentru comunitate, pentru cei care vor să aducă schimbare pozitivă în comunitate. Ne vedem în octombrie 2023!
Politica de Cookie