Târgul Mărțișorului

Târgul Mărțișorului

E vremea mărțișoarelor, deschidem târgul chiar de Dragobete! Îi așteptăm pe toți sătmărenii să viziteze căsuțele celor 20 de meșteri artizani.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Târgul se va desfășura zilnic între orele 10.00-18.00 pe Pasajul Corneliu Coposu, iar meșterii vă vor încânta cu o varietate de mărțișoare realizate manual, produse artizanale și cadouri ce îi vor bucura pe cei dragi. 

Din dragoste pentru tradiţii şi meşteşuguri, organizăm şi în acest an Târgul Mărţişorului, un eveniment care îşi propune să promoveze munca meşterilor şi producătorilor locali, precum şi tradiţia Mărţişorului care din 2017 este inclusă în lista patrimoniului imaterial UNESCO.

Organizatorii evenimentului sunt Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale SM, în colaborare cu Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană - Produs Sătmărean. 

 

IMAGINI
 
 
×
Știri
Programul de bugetare participativă pentru tineret, Com’ON Satu Mare, și-a încheiat etapa de votare la data de 24 octombrie, în care publicul sătmărean a putut alege dintre cele 38 de proiecte și inițiative creative și unice depuse de echipele înscrise, fiind alese acelea, care se vor bucura de sprijin financiar pentru implementare.
Locuitorii sătmăreni au posibilitatea să-și exprime opțiunile privind proiectele tinerilor cu cele mai faine idei până pe 24 octombrie, pentru a decide care din inițiative vor primi sprijin financiar din partea Primăriei Municipiului Satu Mare.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", împreună cu grupul PONT, a lansat la începutul lunii septembrie programul de bugetare participativă Com’ON Satu Mare.
Mai sunt doar câteva zile până la noua ediție TEDxSatuMare având tematica #LogOUT, unde avem 10 invitați de seamă din diverse domenii de activitate de mare actualitate în România anului 2023. Vă facem cunoștință cu cei 10 speakeri excepționali, care vor susține discursuri interesante despre modul în care burnout-ul ne poate afecta dacă nu alocăm suficient timp pentru a ne deconecta, dar și despre cum inteligența artificială domină multe din activitățile noastre de zi cu zi, înlocuind anumite domenii de activitate, și nu în ultimul rând despre alte subiecte și teme de actualitate din sfera tehnologiei, afacerii, sănătății și artei.
Politica de Cookie