Márciuska Vásár

Márciuska Vásár

Elérkezett a tavaszhírnök márciuskák időszaka! A tavasz beköszöntével február 24-e és március 1-je között idén is Márciuska Vásárral kedveskedünk a szatmáriak számára.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

A vásár egy hete alatt, naponta 10.00-18.00 között, 20 helyi termelő és kézműves várja az érdeklődőket színes termékekkel, kézműves márciuskákkal, egyedi portékákkal a Batthyány (Corneliu Coposu) sétányon. 

Szervezők: Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ, Szatmár Megye Tanácsa, Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközpont. Közreműködő partner: Szatmár Vidékfejlesztésért Egyesület - Szatmári Termék

KÉPEK
 
 
×
HÍREK
A közelgő húsvéti ünnepek alkalmából a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a Szatmár Megyei Tanáccsal, a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközponttal és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesülettel együttműködésben idén is megszervezi a szatmáriak körében nagy népszerűségnek örvendő Húsvéti Vásárt.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ csapata 2023-ban több mint 50 kulturális és szórakoztató rendezvényt, ezeken belül pedig több mint 350 egyéni projektet szervezett a szatmári közönségnek.
Cookie