Márciuska Vásár

Márciuska Vásár

Elérkezett a tavaszhírnök márciuskák időszaka! A tavasz beköszöntével február 24-e és március 1-je között idén is Márciuska Vásárral kedveskedünk a szatmáriak számára.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

A vásár egy hete alatt, naponta 10.00-18.00 között, 20 helyi termelő és kézműves várja az érdeklődőket színes termékekkel, kézműves márciuskákkal, egyedi portékákkal a Batthyány (Corneliu Coposu) sétányon. 

Szervezők: Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ, Szatmár Megye Tanácsa, Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközpont. Közreműködő partner: Szatmár Vidékfejlesztésért Egyesület - Szatmári Termék

KÉPEK
 
 
×
HÍREK
A különleges szelfie- és fotópont holnaptól várja a szatmáriakat a Batthyány (Corneliu Coposu) sétányon. Mindazok számára, akik február 10-12-én 15:00- 17:00 között látogatják meg a fotópontot, egy-egy nyomtatott fényképet is készítünk ajándékba. Örökítsük meg a szerelmet!
Gyermekfoglalkozások a Mikulás-műhelyben, Mikulásvonat, helyi termékek és koncertek November 29-én, kedden 18.00 órától az ünnepi fények felkapcsolásával hivatalosan is megkezdődik a karácsonyvárás Szatmárnémetiben, hiszen megnyitja kapuit az Október 25-é téren a Karácsonyi Vásár is.
9 fantasztikus előadó, inspiráló és motiváló előadások és egy nyitott közönség - ilyen volt a TEDxSatuMare - Community changers.
Románia legnagyobb kerékpáros versenyének startjára készülünk, ugyanis a Tour of Romania idei kiírása ezúttal Szatmárnémetiből indul
Cookie