Târgul de Paști // 2023

Târgul de Paști // 2023

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, alături de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, organizează și în acest an Târgul de Paști unde sătmărenii vor găsi o varietate de produse locale și artizanale, realizate de producătorii și meșterii locali.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Vă invităm în perioada 31 martie-18 aprilie, între orele 10.00 și 18.00, pe pasajul Corneliu Coposu să alegeți produse locale, decorațiuni hand-made, precum și o gamă variată de produse specifice, pentru masa festivă. Deschiderea oficială a târgului va avea loc vineri, 31 martie, de la ora 13.00, iar sătmărenii, de la mic la mare, vor fi așteptați de cei 26 de producători care participă la ediția din acest an. Târgul de Paște vine cu multe surprize și elemente de noutate ce se vor încadra într-un decor viu și colorat ce marchează și începutul primăverii. De asemenea, profităm și de vacanță pentru a-i invita pe copii și părinți să participe la diferite activități creative și distractive care vor umple de zâmbete și voie bună Târgul de Paște.

Îi invităm și de această dată pe sătmăreni să aleagă produsele locale, să susțină munca meșterilor și producătorilor locali și să se alăture în acest fel demersului nostru de a susține economia locală, munca și talentul acestor oameni care aduc de fiecare dată la târguri produse pe care nu le vom găsi în marile magazine - a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

 

Dacă vremea va ține cu noi, copiii se vor bucura și de iepurași vii, conform următorului program:

  • 1 aprilie (sâmbătă), între orele 10.00 - 14.00
  • 2 aprilie (duminică), între orele 10.00 - 14.00
  • 7 aprilie (vineri), între orele 12.00 - 18.00
  • 8 aprilie (sâmbătă), între orele 10.00 - 14.00
  • 14 aprilie (vineri), între orele 12.00 - 18.00
  • 15 aprilie (sâmbătă), între orele 10.00 - 14.00


De asemenea, am pregătit și un program de activități și jocuri creative, alături de Lulu, de la Caravana Anima și copiii de la Serviciul de Ajutor Maltez, după următorul program: 

Pauza Mare cu Lulu cu Caravana Anima

  • 5 aprilie (miercuri) - 17:00
  • 12 aprilie (miercuri) - 17:00

Serviciul de Ajutor Maltez 

  • 4 aprilie (marți) - 17:00
  • 13 aprilie (joi) - 17:00


În caz de vreme nefavorabilă, activitățile se vor desfășura într-una din sălile Muzeului de Arte Plastice. Pentru mai multe informații vă invităm să urmăriți pagina evenimentul, respectiv paginile de facebook și instagram ale Primăriei Municipiului Satu Mare și a Centrului Cultural "G.M. Zamfirescu"!

IMAGINI
 
 
×
Știri
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", împreună cu grupul PONT, a lansat la începutul lunii septembrie programul de bugetare participativă Com’ON Satu Mare.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", împreună cu grupul PONT, a lansat la începutul lunii septembrie programul de bugetare participativă Com’ON Satu Mare.
Mai sunt doar câteva zile până la noua ediție TEDxSatuMare având tematica #LogOUT, unde avem 10 invitați de seamă din diverse domenii de activitate de mare actualitate în România anului 2023. Vă facem cunoștință cu cei 10 speakeri excepționali, care vor susține discursuri interesante despre modul în care burnout-ul ne poate afecta dacă nu alocăm suficient timp pentru a ne deconecta, dar și despre cum inteligența artificială domină multe din activitățile noastre de zi cu zi, înlocuind anumite domenii de activitate, și nu în ultimul rând despre alte subiecte și teme de actualitate din sfera tehnologiei, afacerii, sănătății și artei.
TEDxSatu Mare 2023: O nouă super ediție cu personalități de renume! TEDxSatuMare revine pe scena Teatrului de Nord Satu Mare, la data de 1 octombrie 2023, începând cu ora 14.00, aducând în fața publicului 10 invitați de excepție. Aceștia vor fi prezenți pentru a susține discursuri extraordinare pentru ca cei interesați să nu rateze cea mai mare conferință de dezvoltare personală și extindere a principiilor, care inspiră și ne conectează!
Politica de Cookie