Târgul de Paști // 2023

Târgul de Paști // 2023

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, alături de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, organizează și în acest an Târgul de Paști unde sătmărenii vor găsi o varietate de produse locale și artizanale, realizate de producătorii și meșterii locali.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Vă invităm în perioada 31 martie-18 aprilie, între orele 10.00 și 18.00, pe pasajul Corneliu Coposu să alegeți produse locale, decorațiuni hand-made, precum și o gamă variată de produse specifice, pentru masa festivă. Deschiderea oficială a târgului va avea loc vineri, 31 martie, de la ora 13.00, iar sătmărenii, de la mic la mare, vor fi așteptați de cei 26 de producători care participă la ediția din acest an. Târgul de Paște vine cu multe surprize și elemente de noutate ce se vor încadra într-un decor viu și colorat ce marchează și începutul primăverii. De asemenea, profităm și de vacanță pentru a-i invita pe copii și părinți să participe la diferite activități creative și distractive care vor umple de zâmbete și voie bună Târgul de Paște.

Îi invităm și de această dată pe sătmăreni să aleagă produsele locale, să susțină munca meșterilor și producătorilor locali și să se alăture în acest fel demersului nostru de a susține economia locală, munca și talentul acestor oameni care aduc de fiecare dată la târguri produse pe care nu le vom găsi în marile magazine - a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

 

Dacă vremea va ține cu noi, copiii se vor bucura și de iepurași vii, conform următorului program:

  • 1 aprilie (sâmbătă), între orele 10.00 - 14.00
  • 2 aprilie (duminică), între orele 10.00 - 14.00
  • 7 aprilie (vineri), între orele 12.00 - 18.00
  • 8 aprilie (sâmbătă), între orele 10.00 - 14.00
  • 14 aprilie (vineri), între orele 12.00 - 18.00
  • 15 aprilie (sâmbătă), între orele 10.00 - 14.00


De asemenea, am pregătit și un program de activități și jocuri creative, alături de Lulu, de la Caravana Anima și copiii de la Serviciul de Ajutor Maltez, după următorul program: 

Pauza Mare cu Lulu cu Caravana Anima

  • 5 aprilie (miercuri) - 17:00
  • 12 aprilie (miercuri) - 17:00

Serviciul de Ajutor Maltez 

  • 4 aprilie (marți) - 17:00
  • 13 aprilie (joi) - 17:00


În caz de vreme nefavorabilă, activitățile se vor desfășura într-una din sălile Muzeului de Arte Plastice. Pentru mai multe informații vă invităm să urmăriți pagina evenimentul, respectiv paginile de facebook și instagram ale Primăriei Municipiului Satu Mare și a Centrului Cultural "G.M. Zamfirescu"!

IMAGINI
 
 
×
Știri
Ce trupe doriți pentru Zilele Orașului 2024? Așteptăm părerea și propunerile sătmărenilor!
Vernisaj de expoziție, spectacol muzical și teatral. Grupul de artiști de pe str. Ștrandului, Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" organizează vernisajul celei de-a X-a ediții a expoziției de artă contemporană Atelier în mai, ce se va desfășura în perioada 19 mai - 10 iunie. Aniversarea de 10 ani ne oferă oportunitatea de a prezenta operele de artă ale ultimului deceniu.
La data de 3 mai, începând cu ora 19.00, Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare vă invită la concertul de jazz susținut de Sárik Péter Trió & Falusi Mariann, cu ocazia lansării noului album. Evenimentul va avea loc la Sinagoga de pe str. Decebal.
În data de 1 aprilie ne-a păcălit și pe noi vremea. Profităm de faptul că încă suntem în luna nebuniei pentru ca nici voi să nu ratați oportunitatea de a va distra! Sâmbătă, 29 aprilie, începând cu ora 15.00 ne dăm întâlnire să recuperăm Treasure Hunting - vânătoarea de comori urbane.
Politica de Cookie