Târgul de Paște Satu Mare

Târgul de Paște Satu Mare

Cu ocazia sărbătorilor pascale, vă invităm în perioada 21 martie - 1 aprilie, între orele 10:00 și 18:00, pe pasajul Corneliu Coposu să alegeți produse locale, decorațiuni artizanale, precum și o gamă variată de produse specifice pentru masa festivă.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Târgul de Paște din Satu Mare vine cu multe surprize și elemente de noutate ce se vor încadra într-un decor viu și colorat care marchează apropierea sărbătorii. Așteptăm copiii și părinții să participe la activitățile creative și distractive care se vor desfășura în căsuța și în curtea iepurașului, căsuța amplasată în platoul de evenimente de pe pasajul Corneliu Coposu.

 

Bineînțeles că de la Târgul de Paște nu pot lipsi vedetele pufoase, adică însuși iepurașii. Cei mici vor avea așadar parte de multe și mari bucurii la întâlnirea cu gingașele ființe.

 

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, în parteneriat cu Consiliul Județean Satu Mare și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale și de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană.

 
 
×
Știri
Cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, alături de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, organizează tradiționalul Târg de Paște.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc și în acest an un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiților - Ziua Sfântului Valentin.
Evenimentul cultural de excepție a adus bucurie în sufletul publicului. Vioara lui Enescu, creatorul de geniu al muzicii românești, a vrăjit publicul sătmărean duminică seara la Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti''. Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G. M. Zamfirescu’’ au marcat Ziua Culturii Naționale printr-un concert extraordinar și plin de sensibilitate - ,,Vioara lui Enescu’’.
În 2023, Primăria Municipiului Satu Mare și echipa Centrului Cultural ,,G.M. Zamfirescu” au oferit comunității sătmărene mai mult de 50 de evenimente proprii cu peste 350 de activități culturale și de divertisment.
Politica de Cookie