Húsvéti vásár Szatmárnémeti

Húsvéti vásár Szatmárnémeti

A közelgő húsvéti ünnepek alkalmával, március 21-től április 1-ig 10:00 és 18:00 óra között a Batthyány (Corneliu Coposu) sétányon kizárólag minőségi helyi termékek, kézműves dekorációk és az ünnepi asztalra való finomságok széles választékával várunk minden érdeklődőt.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

Az idei szatmárnémeti húsvéti vásár számos meglepetést és újdonságot tartogat. A színes dekorációkkal húsvéti hangulat költözik a Coposu sétányra. A gyermekek húsvétvárását pedig izgalmas és kreatív gyerekfoglalkozások teszik igazán felejthetetlenné. Ezek a foglalkozások a rendezvénytéren kialakított nyusziházban és környékén fognak zajlani. 


A legkisebbek hatalmas örömére nyuszisimogató is lesz, ahol a gyerekek nem csupán találkozhatnak, de játszhatnak is a bolyhos apróságokkal.

 

Szervező: a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ. Közreműködő partnerek: a Szatmár Megyei Tanács, a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközpont és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesület.

 
 
×
HÍREK
A közelgő húsvéti ünnepek alkalmából a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a Szatmár Megyei Tanáccsal, a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközponttal és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesülettel együttműködésben idén is megszervezi a szatmáriak körében nagy népszerűségnek örvendő Húsvéti Vásárt.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ csapata 2023-ban több mint 50 kulturális és szórakoztató rendezvényt, ezeken belül pedig több mint 350 egyéni projektet szervezett a szatmári közönségnek.
Cookie