Street Music Festival s-a terminat, vine CityRocks: aici e lista melodiilor!
În weekendul ce tocmai a trecut, 7-9 iulie, centrul orașului Satu Mare a fost umplut cu distracție și bună-voie prin Street Music Festival. Timp de 3 zile, festivalul s-a desfășurat în 6 locații, aducând în fața publicului 18 artiști din 9 țări, care au susținut peste 100 de spectacole pentru sătmăreni și cei care au vizitat orașul în această perioadă.

Premiul publicului: spaniolii de la Kuma Band au câștigat!
Încă de la bun început, fiecare ediție a Street Music Festival promovează premiul publicului acordat anual trupei sau artistului cu cele mai multe voturi primite din partea spectatorilor în anul respectiv. Anul acesta distincția și premiul de 1000 de Euro oferit de Somipress România a fost câștigat de Kuma Band.

 

stiri/2023/city-roks/r6-d1060.jpg

 

2024 este ediție aniversară. Organizatorii deja se pregătesc de o super ediție aniversară, pentru că Street Music Festival împlinește 10 ani de când este organizat în Satu Mare. Aniversarea de un deceniu le oferă organizatorilor oportunitatea de a-i invita, printre alții, și pe cei mai buni și populari artiști care au participat de-a lungul celor 10 ani la acest festival. Evenimentul organizat și finanțat de: Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, Asociația Culturală pentru Tinerii din Satu Mare. Sponsor principal: DRÄXLMAIER Satu Mare, Sponsorii scenelor: Delfingen, Kreativ, Transpink, Yard, Moose. Partener în decorațiuni și amenajare: Brela INT. Eveniment realizat cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare.

 

stiri/2023/city-roks/dji-0051-2.jpg

În 29 iulie vine CityRocks! 
Street Music Festival a adus atmosfera de street music din orașele mediteraneene. Această atmosferă o vom întreține și în cadrul evenimentelor viitoare ce se vor desfășura în oraș, deoarece pe 29 iulie vine CityRocks: pălăriile de paie le schimbăm în pantaloni de piele, trâmbițele le dăm pe chitare, iar artiștii stradali se schimbă în toboșari înnăscuți – toate acestea pentru a încinge atmosfera și mai mult!

 

Încă se fac înscrieri în trupa de rock: pe 29 iulie, sute de muzicieni și soliști vor umple Piața 25 Octombrie din centrul orașului Satu Mare, pentru a forma cea mai mare trupă de rock din Europa Centrală, urmând să interpreteze șlagăre rock extraordinare din toate timpurile, atât pe plan internațional, cât și românești și maghiare. Până în prezent peste 180 de muzicieni și soliști și-au trimis video-urile și înscrierile, dar posibilitatea înscrierii încă este deschisă, cu mențiunea că numărul locurilor este limitat. Așadar, dacă încă nu te-ai înscris, e timpul acum să faci acest pas, transmițând video-ul tău încărcat pe YouTube, urmând etapele descrise în acest link: https://cityrocks.eu/en/applytwo

 

Ce fel de muzică se va interpreta?
Te așteaptă echipa CityRocks, care au reușit să pună cap la cap și să pregătească deja playlist-ul pentru muzicienii participanți. Cea mai mare trupă de rock din Europa Centrală va interpreta melodii precum Back in black de la AC/DC, dar și Rebell Yell de la Billy Idol, și, desigur vor fi de nelipsit și Another brick in the wall de la Pink Floyd. Din repertoriul imnurilor rock românești vor fi interpretate de la Iris melodia Strada ta, dar și de la Alternosfera vom asculta și interpreta șlagărul ”Ploile nu vin”.

 

În ceea ce privește muzica maghiară, se vor cânta și melodii de la Tankcsapda și Republic tot în cadrul CityRocks. Ca să ne asigurăm că evenimentul va fi unul de maxim impact, după cel mai mare flashmob de muzică rock din Europa Centrală, CityRocks, va urma un concert extraordinar Hollywood Rose, care vor încununa evenimentul cu cele mai deosebite melodii marca Guns N Roses!

 

Organizatorul evenimentului este Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M.Zamfirescu. Susținătorii evenimentului sunt: Kreativ și Fundația pentru Școală. Fii și tu muzician, solist sau pur și simplu iubitor al muzicii rock, dar un lucru e sigur: te așteptăm și pe tine sâmbătă, 29 iulie 2023, la Satu Mare!

 

CityRocks pe Youtube: 
Another brick in the wall: https://youtu.be/lWf-xWv6WIs
Bikini: https://youtu.be/-u2bogBP-pA
Alternosfera: https://www.youtube.com/watch?v=WJrzUhemGaQ
 

 

 
Politica de Cookie