St.ART - expoziție de artă Muzsai István

St.ART - expoziție de artă Muzsai István

Muzsai István este arhitect și artist vizual născut în Satu Mare. Este pentru prima dată când își expune creațiile în orașul natal.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Expoziția prezintă o mare parte din lucrările artistului create cu tehnici tradiționale și nu numai. În ceea ce privește tematica, subiectul artei sale, lucrările sunt inspirate din creațiile lui Claude Monet și Béla Czóbel. Ca marcă de creație unică, artistul folosește vopsele fluorescente.

 

Vernisajul expoziției, organizat în cadrul evenimentului Zilele Orașului Satu Mare ediția 2024, va avea loc sâmbătă, 25 mai, de la ora 12:00 la Casa Meșteșugarilor. Expoziția va fi deschisă de Dr. Iréne Kányádi, istoric de artă. După vernisaj, vizitatorii sunt invitați la un tur ghidat, o călătorie în lumea artistică a lui Muzsai István.

 

Iubitorii de frumos sunt așteptați să viziteze expoziția în perioada 25 mai-29 iunie, între orele 9.00 și 16.00.0

IMAGINI
 
 
×
Știri
În acest weekend, orașul se umple din nou cu atmosfera de street music și cu artiști care vor împânzi străzile sătmărene. În perioada 12-14 iulie suntem așteptați la o nouă ediție a unui renumit eveniment plin de culoare și artă stradală, pentru al zecelea an consecutiv Street Music Festival Satu Mare.
Cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, alături de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, organizează tradiționalul Târg de Paște.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc și în acest an un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiților - Ziua Sfântului Valentin.
Evenimentul cultural de excepție a adus bucurie în sufletul publicului. Vioara lui Enescu, creatorul de geniu al muzicii românești, a vrăjit publicul sătmărean duminică seara la Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti''. Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G. M. Zamfirescu’’ au marcat Ziua Culturii Naționale printr-un concert extraordinar și plin de sensibilitate - ,,Vioara lui Enescu’’.
Politica de Cookie