Slam Poetry - Open Mic

Slam Poetry - Open Mic

Satu Mare, pregătește-te! Nest vine din nou în oraș și organizează un eveniment de slam poetry! Dacă îți place să ieși din rând și dorești să îți exprimi gândurile în fața publicului, nu ezita!
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Te așteptăm la Slam poetry Open mic în data de 5 aprilie, de la ora 19:00, la Red Hat Yard. În seara de 5 aprilie, oricine poate lua microfonul, indiferent de limba pe care o vorbește, fie că este începător sau experimentat în arta versurilor. Trebuie doar să-ți lași ideile să se manifeste, indiferent de formă, în orice limbă! Important este să-ți prezinți partea creativă, iar dacă nu ai scris până acum un poem, tot ce e posibil ca acum să fie momentul potrivit.


Pe parcursul evenimentului, din partea echipei Nest vor urca pe scenă Demeter Ferenc, campion național de slam poetry, Cătălin Iovu și Maria Ungureanu. Înscrie-te acum pe pagina Nest de Facebook sau Instagram și să facem împreună atmosferă la Satu Mare! Iar dacă ești disponibil până seara târziu, vestea bună e că petrecerea nu se lasă așteptată, iar după slam vine și muzica, petrecerea garantată Playliszt&Asok.Intrarea este gratuită! Ne vedem pe 5 aprilie.


Eveniment organizat de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G. M. Zamfirescu în colaborare cu Asociația Nest.

 
 
×
Știri
Cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, alături de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, organizează tradiționalul Târg de Paște.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc și în acest an un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiților - Ziua Sfântului Valentin.
Evenimentul cultural de excepție a adus bucurie în sufletul publicului. Vioara lui Enescu, creatorul de geniu al muzicii românești, a vrăjit publicul sătmărean duminică seara la Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti''. Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G. M. Zamfirescu’’ au marcat Ziua Culturii Naționale printr-un concert extraordinar și plin de sensibilitate - ,,Vioara lui Enescu’’.
În 2023, Primăria Municipiului Satu Mare și echipa Centrului Cultural ,,G.M. Zamfirescu” au oferit comunității sătmărene mai mult de 50 de evenimente proprii cu peste 350 de activități culturale și de divertisment.
Politica de Cookie