ShortCut Films - noaptea scurtmetrajelor

ShortCut Films - noaptea scurtmetrajelor

Cu noaptea scurtmetrajelor, Centrul Cultural G.M. Zamfirescu și Primăria Municipiului Satu Mare își dorește să popularizeze în rândul publicului munca creatorilor și artiștilor, dar și domeniul propriu-zis al filmelor de tip scurt metraj.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

În cadrul evenimentului, vor fi prezentate lucrările tinerilor studenți români, regizori și artiști, din domeniul cinematografiei, cu specific în sfera scurtmetrajelor. La eveniment, publicul sătmărean va putea viziona 20 de filme de scurt metraj, inclusiv filme românești, în două calupuri a câte 2 ore.

Prin intermediul scurtmetrajelor, realizatorii acestora transmit în unanimitate un mesaj publicului, majoritatea filmelor prezentate având subiecte privind problemele din actualitate cotidiană. Indiferent că vorbim despre filme din genul dramei sau al comediei, având o tonalitate absurdă sau grotescă, problemele cu care se confruntă omenirea de zi cu zi și soluțiile la acestea, se regăsesc acum pe micile ecrane.

Intrarea la eveniment este gratuită.
Vă așteptăm pe toți cu mare drag!

IMAGINI
 
 
×
Știri
Activități pentru copii în căsuța Moșului, concerte, tur cu trenulețul și produse locale. Marți, 29 noiembrie, odată cu aprinderea luminițelor de sărbători, se deschide oficial Târgul de Crăciun din Piața 25 Octombrie.
Retrăiește atmosfera TEDxSatuMare! A fost un eveniment pentru comunitate, pentru cei care vor să aducă schimbare pozitivă în comunitate. Ne vedem în octombrie 2023!
Ne pregătim să găzduim startul celei mai mari competiții de ciclism din România. Turul României pornește în acest an, în premieră, din municipiul #SatuMare.
Politica de Cookie