ShortCut Films - noaptea scurtmetrajelor

ShortCut Films - noaptea scurtmetrajelor

Cu noaptea scurtmetrajelor, Centrul Cultural G.M. Zamfirescu și Primăria Municipiului Satu Mare își dorește să popularizeze în rândul publicului munca creatorilor și artiștilor, dar și domeniul propriu-zis al filmelor de tip scurt metraj.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

În cadrul evenimentului, vor fi prezentate lucrările tinerilor studenți români, regizori și artiști, din domeniul cinematografiei, cu specific în sfera scurtmetrajelor. La eveniment, publicul sătmărean va putea viziona 20 de filme de scurt metraj, inclusiv filme românești, în două calupuri a câte 2 ore.

Prin intermediul scurtmetrajelor, realizatorii acestora transmit în unanimitate un mesaj publicului, majoritatea filmelor prezentate având subiecte privind problemele din actualitate cotidiană. Indiferent că vorbim despre filme din genul dramei sau al comediei, având o tonalitate absurdă sau grotescă, problemele cu care se confruntă omenirea de zi cu zi și soluțiile la acestea, se regăsesc acum pe micile ecrane.

Intrarea la eveniment este gratuită.
Vă așteptăm pe toți cu mare drag!

IMAGINI
 
 
×
Știri
StreetMusic Festival în cifre: 3 zile pline, 7 locații, 100 de producții care ne-au tăiat respirația, aproape 50 de voluntari, peste 25 mii de spectatori. În organizarea Primăriei Municipiului Satu Mare, al Centrului Cultural „G.M. Zamfirescu” și Asociației Culturale pentru Tinerii din Satu Mare, în perioada 1-3 iulie, s-a desfășurat o nouă ediție a unuia dintre cele mai spectaculoase evenimente cultural-artistice din municipiu, StreetMusic Festival.
Ziua de sâmbătă a fost punctul culminant al Zilelor Orașului Satu Mare. Mii de sătmăreni au venit în Centrul Nou pentru a se bucura de activitățile și concertele organizate de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, cu sprijinul sponsorilor Skol, Catena, Satu Mare Aushopping. Barta Ati, apa minerală naturală Nova Oaș.
Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare, alături de partenerii lor, au pus orașul în mișcare în acest weekend, cu 3 evenimente de excepție derulate timp de 3 zile consecutiv!
Politica de Cookie