ShortCut Films - noaptea scurtmetrajelor

ShortCut Films - noaptea scurtmetrajelor

Cu noaptea scurtmetrajelor, Centrul Cultural G.M. Zamfirescu și Primăria Municipiului Satu Mare își dorește să popularizeze în rândul publicului munca creatorilor și artiștilor, dar și domeniul propriu-zis al filmelor de tip scurt metraj.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

În cadrul evenimentului, vor fi prezentate lucrările tinerilor studenți români, regizori și artiști, din domeniul cinematografiei, cu specific în sfera scurtmetrajelor. La eveniment, publicul sătmărean va putea viziona 20 de filme de scurt metraj, inclusiv filme românești, în două calupuri a câte 2 ore.

Prin intermediul scurtmetrajelor, realizatorii acestora transmit în unanimitate un mesaj publicului, majoritatea filmelor prezentate având subiecte privind problemele din actualitate cotidiană. Indiferent că vorbim despre filme din genul dramei sau al comediei, având o tonalitate absurdă sau grotescă, problemele cu care se confruntă omenirea de zi cu zi și soluțiile la acestea, se regăsesc acum pe micile ecrane.

Intrarea la eveniment este gratuită.
Vă așteptăm pe toți cu mare drag!

IMAGINI
 
 
×
Știri
Programul de bugetare participativă pentru tineret, Com’ON Satu Mare, și-a încheiat etapa de votare la data de 24 octombrie, în care publicul sătmărean a putut alege dintre cele 38 de proiecte și inițiative creative și unice depuse de echipele înscrise, fiind alese acelea, care se vor bucura de sprijin financiar pentru implementare.
Locuitorii sătmăreni au posibilitatea să-și exprime opțiunile privind proiectele tinerilor cu cele mai faine idei până pe 24 octombrie, pentru a decide care din inițiative vor primi sprijin financiar din partea Primăriei Municipiului Satu Mare.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", împreună cu grupul PONT, a lansat la începutul lunii septembrie programul de bugetare participativă Com’ON Satu Mare.
Mai sunt doar câteva zile până la noua ediție TEDxSatuMare având tematica #LogOUT, unde avem 10 invitați de seamă din diverse domenii de activitate de mare actualitate în România anului 2023. Vă facem cunoștință cu cei 10 speakeri excepționali, care vor susține discursuri interesante despre modul în care burnout-ul ne poate afecta dacă nu alocăm suficient timp pentru a ne deconecta, dar și despre cum inteligența artificială domină multe din activitățile noastre de zi cu zi, înlocuind anumite domenii de activitate, și nu în ultimul rând despre alte subiecte și teme de actualitate din sfera tehnologiei, afacerii, sănătății și artei.
Politica de Cookie