ShortCut Films - rövidfilmek éjszakája

ShortCut Films - rövidfilmek éjszakája

A rövidfilmek éjszakájával a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a romániai alkotók munkáit kívánja népszerűsíteni, illetve magát a rövidfilm műfaját szélesebb körben megismertetni.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

A rendezvényen romániai rövidfilmes alkotók és filmművészetis diákok munkái kerülnek bemutatásra. A szatmári közönség összesen húsz, többek között díjnyertes romániai rövidfilmet tekinthet meg két 2 órás tömbben.

A rövidfilmeken keresztül az alkotók összetett üzenetet adnak át a közönségnek, hiszen ezek képi világa, cselekménye és mondanivalója többnyire az aktuális társadalmi problémákra összpontosít. Legyen az drámai vagy humoros, abszurd vagy groteszk hangvételű, a mindennapi élethelyzetek bonyodalma és megoldásai társadalmi tükörként köszönnek vissza.

A belépés díjtalan!
Várunk mindenkit sok szeretettel!

KÉPEK
 
 
×
HÍREK
A különleges szelfie- és fotópont holnaptól várja a szatmáriakat a Batthyány (Corneliu Coposu) sétányon. Mindazok számára, akik február 10-12-én 15:00- 17:00 között látogatják meg a fotópontot, egy-egy nyomtatott fényképet is készítünk ajándékba. Örökítsük meg a szerelmet!
Gyermekfoglalkozások a Mikulás-műhelyben, Mikulásvonat, helyi termékek és koncertek November 29-én, kedden 18.00 órától az ünnepi fények felkapcsolásával hivatalosan is megkezdődik a karácsonyvárás Szatmárnémetiben, hiszen megnyitja kapuit az Október 25-é téren a Karácsonyi Vásár is.
9 fantasztikus előadó, inspiráló és motiváló előadások és egy nyitott közönség - ilyen volt a TEDxSatuMare - Community changers.
Románia legnagyobb kerékpáros versenyének startjára készülünk, ugyanis a Tour of Romania idei kiírása ezúttal Szatmárnémetiből indul
Cookie