Se pot vota proiectele tinerilor, înscrise la Com’ON Satu Mare. Decizia e în mâinile sătmărenilor!
Locuitorii sătmăreni au posibilitatea să-și exprime opțiunile privind proiectele tinerilor cu cele mai faine idei până pe 24 octombrie, pentru a decide care din inițiative vor primi sprijin financiar din partea Primăriei Municipiului Satu Mare.

La prima ediției Com’ON Satu Mare, grupurile de tineri s-au înscris cu 38 de inițiative sub forma unor proiecte. După ce publicul își va exprima opinia sub forma unor voturi, 15 dintre proiectele cu cea mai mare susținere vor primi finanțare pentru a fi puse în aplicare.
 

Organizat pentru prima oară la Satu Mare, inițiativa Com’ON este un program de bugetare participativă, al cărui scop este de a încuraja tinerii localnici să-și susțină ideile, inițiativele și programele, pe care ulterior locuitorii din oraș să le voteze după placul lor. Cele mai simpatice idei de proiecte vor putea puse în aplicare ca urmare a finanțărilor primite din partea Primăriei.

 

Voturile se pot depune pe pagina https://comonsm.ro/idei până pe 24 octombrie, ele neputând fi retrase ulterior. E important să subliniem faptul că oricine poate vota dacă a împlinit vârsta de 14 ani și locuiește, studiază sau lucrează în Satu Mare ori provine din acest oraș. O persoană poate vota de cel mult 10 ori, după ce s-a autentificat pe pagina comonsm.ro cu numele, adresa de e-mail și codul primit prin SMS la numărul de telefon.


Proiectele câștigătoare vor putea fi implementate în perioada 1 noiembrie - 15 decembrie.
 

 
Politica de Cookie