Lehet szavazni a Com’ON Szatmárnémeti fiatalos ötleteire, a döntés a lakosok kezében van
A szatmári lakosok október 24-ig dönthetnek arról, hogy a fiatalok által megfogalmazott közösségi kezdeményezések közül melyek megvalósítását támogassa Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala.

A Com’ON Szatmárnémeti idei első kiadásában a helyi fiatalok informális csoportjai összesen 38 programmal neveztek be.  A jelenleg zajló közönségszavazást követően a legtöbb szavazatot kapott 15 kezdeményezés nyer támogatást a megvalósításra.

 

Szatmárnémetiben első alkalommal hirdették meg a Com’ON ifjúsági közösségi költségvetési programot, aminek lényege, hogy a helyi fiatalok különböző programokat, kezdeményezéseket javasolnak, a város lakói megszavazzák a számukra legszimpatikusabbakat és azok megvalósulását az önkormányzat anyagilag támogatja.

 

Szavazni október 24-ig, a comonsm.ro oldalon lehet, a leadott szavazat pedig nem vonható vissza. Fontos kiemelni, hogy bárki szavazhat, aki betöltötte a 14. életévét és Szatmárnémetiben él, tanul vagy dolgozik, illetve innen származik. Egy személy legtöbb 10 kezdeményezésre szavazhat, miután a comonsm.ro oldalon névvel, telefonszámmal és sms-ben kapott ellenőrző kóddal bejelentkezik. 


A nyertes kezdeményezéseket november 1-je és december 15-e között van lehetőségük a csapatoknak megvalósítani.
 

 
Cookie