Sárik Péter Trió & Falusi Mariann // Live Music in the City

Sárik Péter Trió & Falusi Mariann // Live Music in the City

Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" și Primăria Municipiului Satu Mare vă invită la un concert extraordinar ce face parte din turneul de lansare a noului album semnat Sárik Péter Trio & Falusi Mariann, eveniment muzical cu tematică de jazz.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Data evenimentului: 3 mai, ora 19.00
Locație: Sinagoga de pe str. Decebal

Deținătorul distincției muzicale Fonogram, Sárik Péter Trio își începe turneul de lansare a noului album printr-un recital fantastic la Satu Mare, unde vor încânta publicul cu ritmurile de jazz deosebite.

Pe noul album, iubitorii de jazz vor putea asculta șlagăre cunoscute în ritmuri de jazz, interpretate de către Falusi Mariann, Sárik Péter, Fonay Tibor și Gálfi Attila.În ultimii ani, trupa a susținut peste 100 de spectacole cu această producție. Evenimentele muzicale cu tematică de jazz sunt adevărate concerte de bucurie, unde publicul cântă alături de trupă, iar atmosfera este precum o petrecere privată, acasă cu prietenii! 

Evenimentul face parte din proiectul Live in the City, inițiat de Centrul Cultural și Primăria Municipiul Satu Mare în cursul anului 2021. Intrarea este liberă! 

 
 
×
Știri
Cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, alături de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, organizează tradiționalul Târg de Paște.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc și în acest an un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiților - Ziua Sfântului Valentin.
Evenimentul cultural de excepție a adus bucurie în sufletul publicului. Vioara lui Enescu, creatorul de geniu al muzicii românești, a vrăjit publicul sătmărean duminică seara la Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti''. Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G. M. Zamfirescu’’ au marcat Ziua Culturii Naționale printr-un concert extraordinar și plin de sensibilitate - ,,Vioara lui Enescu’’.
În 2023, Primăria Municipiului Satu Mare și echipa Centrului Cultural ,,G.M. Zamfirescu” au oferit comunității sătmărene mai mult de 50 de evenimente proprii cu peste 350 de activități culturale și de divertisment.
Politica de Cookie