Sárik Péter Trió & Falusi Mariann // Live Music in the City

Sárik Péter Trió & Falusi Mariann // Live Music in the City

Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" și Primăria Municipiului Satu Mare vă invită la un concert extraordinar ce face parte din turneul de lansare a noului album semnat Sárik Péter Trio & Falusi Mariann, eveniment muzical cu tematică de jazz.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Data evenimentului: 3 mai, ora 19.00
Locație: Sinagoga de pe str. Decebal

Deținătorul distincției muzicale Fonogram, Sárik Péter Trio își începe turneul de lansare a noului album printr-un recital fantastic la Satu Mare, unde vor încânta publicul cu ritmurile de jazz deosebite.

Pe noul album, iubitorii de jazz vor putea asculta șlagăre cunoscute în ritmuri de jazz, interpretate de către Falusi Mariann, Sárik Péter, Fonay Tibor și Gálfi Attila.În ultimii ani, trupa a susținut peste 100 de spectacole cu această producție. Evenimentele muzicale cu tematică de jazz sunt adevărate concerte de bucurie, unde publicul cântă alături de trupă, iar atmosfera este precum o petrecere privată, acasă cu prietenii! 

Evenimentul face parte din proiectul Live in the City, inițiat de Centrul Cultural și Primăria Municipiul Satu Mare în cursul anului 2021. Intrarea este liberă! 

 
 
×
Știri
Ce trupe doriți pentru Zilele Orașului 2024? Așteptăm părerea și propunerile sătmărenilor!
Vernisaj de expoziție, spectacol muzical și teatral. Grupul de artiști de pe str. Ștrandului, Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" organizează vernisajul celei de-a X-a ediții a expoziției de artă contemporană Atelier în mai, ce se va desfășura în perioada 19 mai - 10 iunie. Aniversarea de 10 ani ne oferă oportunitatea de a prezenta operele de artă ale ultimului deceniu.
La data de 3 mai, începând cu ora 19.00, Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare vă invită la concertul de jazz susținut de Sárik Péter Trió & Falusi Mariann, cu ocazia lansării noului album. Evenimentul va avea loc la Sinagoga de pe str. Decebal.
În data de 1 aprilie ne-a păcălit și pe noi vremea. Profităm de faptul că încă suntem în luna nebuniei pentru ca nici voi să nu ratați oportunitatea de a va distra! Sâmbătă, 29 aprilie, începând cu ora 15.00 ne dăm întâlnire să recuperăm Treasure Hunting - vânătoarea de comori urbane.
Politica de Cookie