Sárik Péter Trió & Falusi Mariann // Live Music in the City

Sárik Péter Trió & Falusi Mariann // Live Music in the City

Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" și Primăria Municipiului Satu Mare vă invită la un concert extraordinar ce face parte din turneul de lansare a noului album semnat Sárik Péter Trio & Falusi Mariann, eveniment muzical cu tematică de jazz.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Data evenimentului: 3 mai, ora 19.00
Locație: Sinagoga de pe str. Decebal

Deținătorul distincției muzicale Fonogram, Sárik Péter Trio își începe turneul de lansare a noului album printr-un recital fantastic la Satu Mare, unde vor încânta publicul cu ritmurile de jazz deosebite.

Pe noul album, iubitorii de jazz vor putea asculta șlagăre cunoscute în ritmuri de jazz, interpretate de către Falusi Mariann, Sárik Péter, Fonay Tibor și Gálfi Attila.În ultimii ani, trupa a susținut peste 100 de spectacole cu această producție. Evenimentele muzicale cu tematică de jazz sunt adevărate concerte de bucurie, unde publicul cântă alături de trupă, iar atmosfera este precum o petrecere privată, acasă cu prietenii! 

Evenimentul face parte din proiectul Live in the City, inițiat de Centrul Cultural și Primăria Municipiul Satu Mare în cursul anului 2021. Intrarea este liberă! 

 
 
×
Știri
Programul de bugetare participativă pentru tineret, Com’ON Satu Mare, și-a încheiat etapa de votare la data de 24 octombrie, în care publicul sătmărean a putut alege dintre cele 38 de proiecte și inițiative creative și unice depuse de echipele înscrise, fiind alese acelea, care se vor bucura de sprijin financiar pentru implementare.
Locuitorii sătmăreni au posibilitatea să-și exprime opțiunile privind proiectele tinerilor cu cele mai faine idei până pe 24 octombrie, pentru a decide care din inițiative vor primi sprijin financiar din partea Primăriei Municipiului Satu Mare.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", împreună cu grupul PONT, a lansat la începutul lunii septembrie programul de bugetare participativă Com’ON Satu Mare.
Mai sunt doar câteva zile până la noua ediție TEDxSatuMare având tematica #LogOUT, unde avem 10 invitați de seamă din diverse domenii de activitate de mare actualitate în România anului 2023. Vă facem cunoștință cu cei 10 speakeri excepționali, care vor susține discursuri interesante despre modul în care burnout-ul ne poate afecta dacă nu alocăm suficient timp pentru a ne deconecta, dar și despre cum inteligența artificială domină multe din activitățile noastre de zi cu zi, înlocuind anumite domenii de activitate, și nu în ultimul rând despre alte subiecte și teme de actualitate din sfera tehnologiei, afacerii, sănătății și artei.
Politica de Cookie