Sárik Péter Trió & Falusi Mariann // Live Music in the City

Sárik Péter Trió & Falusi Mariann // Live Music in the City

A "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ és Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala egy Sárik Péter Trió & Falusi Mariann: Jazzkívánságműsor magyarul 3 lemezbemutató koncertre hívja a dzsessz dallamok iránt érdeklődőket.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

Időpont: május 3., 19.00 óra
Helyszín: Várdomb utcai Zsinagóga

A Fonogram-díjas Sárik Péter Trió Jazzkívánságműsor magyarul 3. lemezbemutató turnéjának első állomásaként érkezik Szatmárnémetibe.

Az új albumon ismét a legnagyobb slágerek - Nem adom fel, Olyan ő, Vigyél el, Holnap hajnalig, Csillag vagy fecske - jazzes feldolgozásai hallhatóak Falusi Mariann, Sárik Péter, Fonay Tibor és Gálfi Attila előadásában. A csapat az elmúlt években több, min t száz óriási sikerű előadást adott ezzel a produkcióval. A Jazzkívánságműsor-estek igazi örömkoncertek, ahol a közönség együtt énekel a zenekarral és a hangulat olyan, mint egy jó házibulin! 

A rendezvény a Kulturális Központ és Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal által 2021-ben életre hívott Live Music in the City projekt égisze alatt valósul meg. A belépés díjtalan! 

 
 
×
HÍREK
Melyik együtteseket látnád szívesen 2024-ben? Várjuk a szatmáriak visszajelzéseit és javaslatait!
Kiállításmegnyitó, zenei- és színházi performanszok. A Strand utcai művészcsoport, Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ, május 19-20. között tizedik alkalommal szervezi meg a Májusi műhely elnevezésű kortárs művészeti kiállítás megnyitó ünnepségét. A kerek évforduló kiváló lehetőség az elmúlt évtized alkotásainak bemutatására.
Május 3-án, szerdán 19.00 órai kezdettel a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ és Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala Sárik Péter Trió & Falusi Mariann: Jazzkívánságműsor magyarul 3. lemezbemutató koncertjére hívja a dzsessz dallamok iránt érdeklődőket. A rendezvény helyszíne a Várdomb utcai Zsinagóga. A belépés díjtalan!
Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ szervezésében idén folytatódnak a tavalyi évben nagy népszerűségnek örvendő városi kincskeresés játékok.
Cookie