Revelion în aer liber

Revelion în aer liber

Noul an este aproape. Vă invităm să petreceți Revelionul în aer liber! Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural ,,G.M. Zamfirescu„ în parteneriat cu Catena – Farmacia Inimii.
Descriere eveniment

În noaptea dintre ani, începând cu ora 21.00 și până la ora 02.00 organizăm în centrul Târgului de Crăciun o super petrecere alături de DJ sătmărenii: DJ Leviciusz, DJ Edi Ianceu, DJ Iank Levente și DJ Big Junior. De la petrecere nu vor lipsi nici vinul fiert și bunătățile culinare, iar dacă doriți să vă bucurați de priveliștea pe care o oferă Roata Panoramică veți putea lua bilete începând cu ora 21.00. 


La miezul nopții, când ne vom lua rămas bun de la 2023 și vom întâmpina plini de optimism noul an 2024, v-am pregătit un show de artificii, cu elemente unice și efecte speciale. Anunțați-vă prietenii și haideți în centrul orașului să ciocnim împreună o cupă de șampanie în cinstea noului an. Vă așteptăm sub cupola luminoasă a Târgului de Crăciun de la Satu Mare. 

 
 
×
Știri
În acest weekend, orașul se umple din nou cu atmosfera de street music și cu artiști care vor împânzi străzile sătmărene. În perioada 12-14 iulie suntem așteptați la o nouă ediție a unui renumit eveniment plin de culoare și artă stradală, pentru al zecelea an consecutiv Street Music Festival Satu Mare.
Cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, alături de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, organizează tradiționalul Târg de Paște.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc și în acest an un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiților - Ziua Sfântului Valentin.
Evenimentul cultural de excepție a adus bucurie în sufletul publicului. Vioara lui Enescu, creatorul de geniu al muzicii românești, a vrăjit publicul sătmărean duminică seara la Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti''. Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G. M. Zamfirescu’’ au marcat Ziua Culturii Naționale printr-un concert extraordinar și plin de sensibilitate - ,,Vioara lui Enescu’’.
Politica de Cookie