Revelion în aer liber

Revelion în aer liber

Noul an este aproape. Vă invităm să petreceți Revelionul în aer liber! Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural ,,G.M. Zamfirescu„ în parteneriat cu Catena – Farmacia Inimii.
Descriere eveniment

În noaptea dintre ani, începând cu ora 21.00 și până la ora 02.00 organizăm în centrul Târgului de Crăciun o super petrecere alături de DJ sătmărenii: DJ Leviciusz, DJ Edi Ianceu, DJ Iank Levente și DJ Big Junior. De la petrecere nu vor lipsi nici vinul fiert și bunătățile culinare, iar dacă doriți să vă bucurați de priveliștea pe care o oferă Roata Panoramică veți putea lua bilete începând cu ora 21.00. 


La miezul nopții, când ne vom lua rămas bun de la 2023 și vom întâmpina plini de optimism noul an 2024, v-am pregătit un show de artificii, cu elemente unice și efecte speciale. Anunțați-vă prietenii și haideți în centrul orașului să ciocnim împreună o cupă de șampanie în cinstea noului an. Vă așteptăm sub cupola luminoasă a Târgului de Crăciun de la Satu Mare. 

 
 
×
Știri
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc și în acest an un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiților - Ziua Sfântului Valentin.
Evenimentul cultural de excepție a adus bucurie în sufletul publicului. Vioara lui Enescu, creatorul de geniu al muzicii românești, a vrăjit publicul sătmărean duminică seara la Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti''. Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G. M. Zamfirescu’’ au marcat Ziua Culturii Naționale printr-un concert extraordinar și plin de sensibilitate - ,,Vioara lui Enescu’’.
În 2023, Primăria Municipiului Satu Mare și echipa Centrului Cultural ,,G.M. Zamfirescu” au oferit comunității sătmărene mai mult de 50 de evenimente proprii cu peste 350 de activități culturale și de divertisment.
Programul de bugetare participativă pentru tineret, Com’ON Satu Mare, și-a încheiat etapa de votare la data de 24 octombrie, în care publicul sătmărean a putut alege dintre cele 38 de proiecte și inițiative creative și unice depuse de echipele înscrise, fiind alese acelea, care se vor bucura de sprijin financiar pentru implementare.
Politica de Cookie