Szabadtéri szilveszter

Szabadtéri szilveszter

Töltsük együtt a szilvesztert és köszöntsük együtt az új évet! A rendezvény a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ szervezésében valamint a Catena - Szívünk gyógyszertára támogatásával valósul meg.
Esemény leírása

Fergeteges óévbúcsúztató szabadtéri szilveszterezésre várunk mindenkit Szatmárnémeti új központjába, hogy tűzijátékkal, óriáskerékkel és a legnagyobb slágerekkel köszöntsük 2024-et.A lemezjátszóknál 21.00 és 02.00 között DJ Leviciusz, DJ Edi Ianceu, DJ Iank Levente és DJ Big Junior pörgetik az igazi mai slágereket. Éjfélkor pedig csodás tűzijáték várja a szatmáriakat, amely pazar látványt és élményt nyújt az újévi koccintáshoz.

 

Hívja el barátait, ismerőseit, és találkozzunk az új központban, hogy egy pohár pezsgővel együtt ünnepeljük az új évet.

 
 
×
HÍREK
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ csapata 2023-ban több mint 50 kulturális és szórakoztató rendezvényt, ezeken belül pedig több mint 350 egyéni projektet szervezett a szatmári közönségnek.
A Com’ON Szatmárnémeti, ifjúsági részvételi költségvetés program október 24-én lezárult közönségszavazása során Szatmárnémeti lakói 38 egyedi és kreatív kezdeményezés közül választották ki azokat, amelyek támogatásban részesülhetnek. A helyi lakosok közül több, mint 1150-an vettek részt a szavazáson, összesen több, mint 4500 sms-ben validált szavazatot leadva. A költségvetési számításokat követően az eredetileg meghirdetett 15 támogatott projekt mellett további 3 kezdeményezés valósulhat meg.
Cookie