RestArt [ urban paint ] festival - Visual-Light Crew

RestArt [ urban paint ] festival - Visual-Light Crew

Visual-Light CREW ­čĺą este un grup dinamic plin de arti╚Öti talenta╚Ťi!­čĄę De╚Öi mul╚Ťi oameni coreleaz─â arta stradal─â cu graffiti-ul, diferen╚Ťa principal─â ├«ntre aceste dou─â forme de comunicare vizual─â este inten╚Ťia. Arti╚Ötii stradali preiau ­čĺşidei ╚Öi ­čÄĘunelte asociate graffiti-ului ╚Öi le folosesc pentru a crea art─â care transmite un mesaj aparte, provoc├ónd discu╚Ťii ╚Öi reac╚Ťii.
VREAU S─é PARTICIP!
Descriere eveniment
IMAGINI
 
 
├Ś
╚śtiri
TEDxSatu Mare 2023: O nou─â super edi╚Ťie cu personalit─â╚Ťi de renume! TEDxSatuMare revine pe scena Teatrului de Nord Satu Mare, la data de 1 octombrie 2023, ├«ncep├ónd cu ora 14.00, aduc├ónd ├«n fa╚Ťa publicului 10 invita╚Ťi de excep╚Ťie. Ace╚Ötia vor fi prezen╚Ťi pentru a sus╚Ťine discursuri extraordinare pentru ca cei interesa╚Ťi s─â nu rateze cea mai mare conferin╚Ť─â de dezvoltare personal─â ╚Öi extindere a principiilor, care inspir─â ╚Öi ne conecteaz─â!
Timp de trei zile, arti╚Öti recunoscu╚Ťi pe plan interna╚Ťional au servit pulsul muzicii pentru cei care au participat la evenimentul desf─â╚Öurat ├«n parcul din jurul Turnului Pompierilor ÔÇô cea de-a doua edi╚Ťie a World Music Festival. Am salutat de r─âmas bun seria festivalelor din acest an cu un eveniment de trei zile organizat de Prim─âria Municipiului Satu Mare ╚Öi Centrul Cultural ÔÇ×G.M. ZamfirescuÔÇŁ.
Timp de 3 zile, parcul din jurul Turnului Pompierilor se umple din nou cu ritmuri balcanice, mediteraneene ╚Öi speciale! Dup─â succesul primei edi╚Ťii din 2022, ├«n perioada 8-10 septembrie 2023, Prim─âria Municipiului Satu Mare ╚Öi Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" readuce la Satu Mare cei mai cunoscu╚Ťi arti╚Öti world music. Cu ocazia World Music Festival, al─âturi de arti╚Ötii autohtoni, vor evolua pe scen─â la Satu Mare ╚Öi muzicieni cunoscu╚Ťi pe plan interna╚Ťional, care vor ├«nc├ónta publicul cu melodii ├«n ritmuri ce se ├«mbin─â din sinergia diferitelor culturi.
├Än organizarea Prim─âriei Municipiului Satu Mare, al Centrului Cultural G.M. Zamfirescu ╚Öi al celor de la TIFF (Transilvania International Film Festival), ├«n perioada 4-6 august Caravana TIFF Unlimited va sosi la Satu Mare. De vineri p├ón─â duminic─â se vor proiecta 3 filme de scurt metraj ╚Öi 3 filme de lung metraj, pe marele ecran amplasat pe pasajul pietonal Corneliu Coposu, ├«n zona obi╚Önuit─â asemeni anilor preceden╚Ťi. Accesul pentru public este gratuit.
Politica de Cookie