RestArt fesztiv√°l - Visual-Light Crew

RestArt fesztiv√°l - Visual-Light Crew

A Visual-Light CREW ūüí• egy dinamikus csapat, tele tehets√©ges mŇĪv√©szekkel!ūü§© B√°r sokan keverik az utcai mŇĪv√©szetet a graffitivel, √°m a vizu√°lis kommunik√°ci√≥ e k√©t form√°ja k√∂z√∂tti fŇĎ k√ľl√∂nbs√©g a sz√°nd√©kban rejlik. Az utcai mŇĪv√©szek a graffitivel kapcsolatos √∂tleteket √©s eszk√∂z√∂ket haszn√°lj√°k, √©s olyan k√ľl√∂nleges √ľzenetet k√∂zvet√≠t, amely vit√°t √©s reakci√≥t v√°lt ki.
JELENTKEZEK
Esemény leírása
 
 
√ó
H√ćREK
3 csod√°s nap, 7 helysz√≠n, 20 elŇĎad√≥ a vil√°g k√ľl√∂nb√∂zŇĎ szeglet√©bŇĎl, 100 l√©legzetel√°ll√≠t√≥ produkci√≥, k√∂zel 50 szervezŇĎ √©s lelkes √∂nk√©ntes valamint t√∂bb, mint 25 ezer l√°togat√≥. A Szatm√°rn√©meti Polg√°rmesteri Hivatal, a ‚ÄěG.M. Zamfirescu‚ÄĚ Kultur√°lis K√∂zpont valamint a Szatm√°ri Fiatalok√©rt Kultur√°lis Egyes√ľlet szervez√©s√©ben j√ļlius 1-3. k√∂z√∂tt zajlott a v√°ros egyik legizgalmasabb √©s legsz√≠nesebb rendezv√©nye, a Szatm√°rn√©meti Utcazene Fesztiv√°l. A rendezv√©ny 8. kiad√°sa rekordsz√°m√ļ l√°togat√≥t vonzott, hiszen a h√°rom nap alatt csaknem 25 ¬†ezer ember √©lvezte a elŇĎad√°sokat.
Több ezer szatmári lakos volt jelen a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ által szervezett, a Skol, a Catena, az Aushopping, a Barta Ati és a Nova Oaș által támogatott Szatmárnémeti Városnapokon, amely rengeteg izgalmat tartogatott a látogatók számára.
A ‚ÄěG. M. Zamfirescu‚ÄĚ Kultur√°lis K√∂zpont √©s a Szatm√°rn√©meti Polg√°rmesteri Hivatal a partnereivel k√∂z√∂sen √©lettel t√∂ltik meg a v√°rost!
Cookie