POETHREE de Ziua Culturii Naționale

POETHREE de Ziua Culturii Naționale

Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G.M. Zamfirescu” marchează Ziua Culturii Naționale printr-un eveniment interactiv cu tineri sătmăreni, iubitori ai poeziei și literaturii.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G.M. Zamfirescu” marchează Ziua Culturii Naționale printr-un eveniment interactiv cu tineri sătmăreni, iubitori ai poeziei și literaturii. 📜

📆 Sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 17.00, la Biblioteca Județeană Satu Mare, trei poeți tineri 🗣️, cunoscuți la nivel național, precum și de pe marile ecrane, ce formează grupul 🎙️ Poethree (Ionuț M. Călin, Paul Cristian și Suciu Tina) vor susține performance-uri de poezie și literatură, vor discuta 💬 cu liceenii sătmăreni despre cultură, literatura națională, poezie și alte teme. 😊

🔸 Înainte și după eveniment, Asociația SamStudia va organiza Blind date with a book. 📖 🔹
🆓 Intrarea este liberă, iar participanții sunt așteptați cu surprize din partea organizatorilor. ✨ 🤩

IMAGINI
 
 
×
Știri
Programul de bugetare participativă pentru tineret, Com’ON Satu Mare, și-a încheiat etapa de votare la data de 24 octombrie, în care publicul sătmărean a putut alege dintre cele 38 de proiecte și inițiative creative și unice depuse de echipele înscrise, fiind alese acelea, care se vor bucura de sprijin financiar pentru implementare.
Locuitorii sătmăreni au posibilitatea să-și exprime opțiunile privind proiectele tinerilor cu cele mai faine idei până pe 24 octombrie, pentru a decide care din inițiative vor primi sprijin financiar din partea Primăriei Municipiului Satu Mare.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", împreună cu grupul PONT, a lansat la începutul lunii septembrie programul de bugetare participativă Com’ON Satu Mare.
Mai sunt doar câteva zile până la noua ediție TEDxSatuMare având tematica #LogOUT, unde avem 10 invitați de seamă din diverse domenii de activitate de mare actualitate în România anului 2023. Vă facem cunoștință cu cei 10 speakeri excepționali, care vor susține discursuri interesante despre modul în care burnout-ul ne poate afecta dacă nu alocăm suficient timp pentru a ne deconecta, dar și despre cum inteligența artificială domină multe din activitățile noastre de zi cu zi, înlocuind anumite domenii de activitate, și nu în ultimul rând despre alte subiecte și teme de actualitate din sfera tehnologiei, afacerii, sănătății și artei.
Politica de Cookie