POETHREE de Ziua Culturii Naționale

POETHREE de Ziua Culturii Naționale

Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G.M. Zamfirescu” marchează Ziua Culturii Naționale printr-un eveniment interactiv cu tineri sătmăreni, iubitori ai poeziei și literaturii.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G.M. Zamfirescu” marchează Ziua Culturii Naționale printr-un eveniment interactiv cu tineri sătmăreni, iubitori ai poeziei și literaturii. 📜

📆 Sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 17.00, la Biblioteca Județeană Satu Mare, trei poeți tineri 🗣️, cunoscuți la nivel național, precum și de pe marile ecrane, ce formează grupul 🎙️ Poethree (Ionuț M. Călin, Paul Cristian și Suciu Tina) vor susține performance-uri de poezie și literatură, vor discuta 💬 cu liceenii sătmăreni despre cultură, literatura națională, poezie și alte teme. 😊

🔸 Înainte și după eveniment, Asociația SamStudia va organiza Blind date with a book. 📖 🔹
🆓 Intrarea este liberă, iar participanții sunt așteptați cu surprize din partea organizatorilor. ✨ 🤩

IMAGINI
 
 
×
Știri
Ce trupe doriți pentru Zilele Orașului 2024? Așteptăm părerea și propunerile sătmărenilor!
Vernisaj de expoziție, spectacol muzical și teatral. Grupul de artiști de pe str. Ștrandului, Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" organizează vernisajul celei de-a X-a ediții a expoziției de artă contemporană Atelier în mai, ce se va desfășura în perioada 19 mai - 10 iunie. Aniversarea de 10 ani ne oferă oportunitatea de a prezenta operele de artă ale ultimului deceniu.
La data de 3 mai, începând cu ora 19.00, Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare vă invită la concertul de jazz susținut de Sárik Péter Trió & Falusi Mariann, cu ocazia lansării noului album. Evenimentul va avea loc la Sinagoga de pe str. Decebal.
În data de 1 aprilie ne-a păcălit și pe noi vremea. Profităm de faptul că încă suntem în luna nebuniei pentru ca nici voi să nu ratați oportunitatea de a va distra! Sâmbătă, 29 aprilie, începând cu ora 15.00 ne dăm întâlnire să recuperăm Treasure Hunting - vânătoarea de comori urbane.
Politica de Cookie