Pauza mare cu Lulu - spectacol muzical interactiv

Pauza mare cu Lulu - spectacol muzical interactiv

Distracția și voia bună împreună cu Caravana Anima se întoarce în aer liber! Invităm toți copiii sătmăreni cu vârste cuprinse între 3 și 11 ani, la „Pauza mare cu Lulu” la o după-amiază de joacă, cântece, dans și distracție garantată.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Îndemnăm tații să-și aducă copilașii la evenimentul dedicat acestora, sâmbătă - 7 mai, începând cu ora 18.00, pe Pasajul Corneliu Coposu (platoul de evenimente). Intrarea este bineînțeles gratuită.

Proiectul „Pauza mare cu Lulu” este o inițiativă socio-educativă, având ca scop ce își propune, de fiecare dată, să aducă zâmbete pe fețele celor mici. Evenimentul este organizat de Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare în parteneriat cu Caravana Anima. În caz de vreme nefavorabilă, evenimentul se va ține la Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”, sala Octavian Bud (b-dul Transilvania nr. 3

 
 
×
Știri
Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare, alături de partenerii lor, au pus orașul în mișcare în acest weekend, cu 3 evenimente de excepție derulate timp de 3 zile consecutiv!
De Ziua Națională a Tineretului primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor s-a întâlnit cu reprezentanții tinerilor de la liceele din municipiul Satu Mare.🏫 Subiectele discutate s-au referit la principalele nevoi ale tinerilor, precum și proiectele municipalității pentru tineret.📝
☝️ Dacă ai împlinit 18 ani, dorești să lucrezi ca și ghid pentru vizitatorii turnului, vorbești engleză și/sau germană, caută-ne! 👉Program de lucru: marți-duminică între 16.00-21.00.
Târgul de Paște revine în centrul municipiului Satu Mare, mai viu și mai colorat, cu preparate locale și decorațiuni realizate manual, direct de la producătorii sătmăreni.
Politica de Cookie