Pauza mare cu Lulu - spectacol muzical interactiv

Pauza mare cu Lulu - spectacol muzical interactiv

Distracția și voia bună împreună cu Caravana Anima se întoarce în aer liber! Invităm toți copiii sătmăreni cu vârste cuprinse între 3 și 11 ani, la „Pauza mare cu Lulu” la o după-amiază de joacă, cântece, dans și distracție garantată.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Îndemnăm tații să-și aducă copilașii la evenimentul dedicat acestora, sâmbătă - 7 mai, începând cu ora 18.00, pe Pasajul Corneliu Coposu (platoul de evenimente). Intrarea este bineînțeles gratuită.

Proiectul „Pauza mare cu Lulu” este o inițiativă socio-educativă, având ca scop ce își propune, de fiecare dată, să aducă zâmbete pe fețele celor mici. Evenimentul este organizat de Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare în parteneriat cu Caravana Anima. În caz de vreme nefavorabilă, evenimentul se va ține la Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”, sala Octavian Bud (b-dul Transilvania nr. 3

 
 
×
Știri
StreetMusic Festival în cifre: 3 zile pline, 7 locații, 100 de producții care ne-au tăiat respirația, aproape 50 de voluntari, peste 25 mii de spectatori. În organizarea Primăriei Municipiului Satu Mare, al Centrului Cultural „G.M. Zamfirescu” și Asociației Culturale pentru Tinerii din Satu Mare, în perioada 1-3 iulie, s-a desfășurat o nouă ediție a unuia dintre cele mai spectaculoase evenimente cultural-artistice din municipiu, StreetMusic Festival.
Ziua de sâmbătă a fost punctul culminant al Zilelor Orașului Satu Mare. Mii de sătmăreni au venit în Centrul Nou pentru a se bucura de activitățile și concertele organizate de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, cu sprijinul sponsorilor Skol, Catena, Satu Mare Aushopping. Barta Ati, apa minerală naturală Nova Oaș.
Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare, alături de partenerii lor, au pus orașul în mișcare în acest weekend, cu 3 evenimente de excepție derulate timp de 3 zile consecutiv!
Politica de Cookie