Pauza mare cu Lulu - spectacol muzical interactiv

Pauza mare cu Lulu - spectacol muzical interactiv

Distracția și voia bună împreună cu Caravana Anima se întoarce în aer liber! Invităm toți copiii sătmăreni cu vârste cuprinse între 3 și 11 ani, la „Pauza mare cu Lulu” la o după-amiază de joacă, cântece, dans și distracție garantată.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Îndemnăm tații să-și aducă copilașii la evenimentul dedicat acestora, sâmbătă - 7 mai, începând cu ora 18.00, pe Pasajul Corneliu Coposu (platoul de evenimente). Intrarea este bineînțeles gratuită.

Proiectul „Pauza mare cu Lulu” este o inițiativă socio-educativă, având ca scop ce își propune, de fiecare dată, să aducă zâmbete pe fețele celor mici. Evenimentul este organizat de Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare în parteneriat cu Caravana Anima. În caz de vreme nefavorabilă, evenimentul se va ține la Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”, sala Octavian Bud (b-dul Transilvania nr. 3

 
 
×
Știri
Programul de bugetare participativă pentru tineret, Com’ON Satu Mare, și-a încheiat etapa de votare la data de 24 octombrie, în care publicul sătmărean a putut alege dintre cele 38 de proiecte și inițiative creative și unice depuse de echipele înscrise, fiind alese acelea, care se vor bucura de sprijin financiar pentru implementare.
Locuitorii sătmăreni au posibilitatea să-și exprime opțiunile privind proiectele tinerilor cu cele mai faine idei până pe 24 octombrie, pentru a decide care din inițiative vor primi sprijin financiar din partea Primăriei Municipiului Satu Mare.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", împreună cu grupul PONT, a lansat la începutul lunii septembrie programul de bugetare participativă Com’ON Satu Mare.
Mai sunt doar câteva zile până la noua ediție TEDxSatuMare având tematica #LogOUT, unde avem 10 invitați de seamă din diverse domenii de activitate de mare actualitate în România anului 2023. Vă facem cunoștință cu cei 10 speakeri excepționali, care vor susține discursuri interesante despre modul în care burnout-ul ne poate afecta dacă nu alocăm suficient timp pentru a ne deconecta, dar și despre cum inteligența artificială domină multe din activitățile noastre de zi cu zi, înlocuind anumite domenii de activitate, și nu în ultimul rând despre alte subiecte și teme de actualitate din sfera tehnologiei, afacerii, sănătății și artei.
Politica de Cookie