Pauza mare cu Lulu - spectacol muzical interactiv

Pauza mare cu Lulu - spectacol muzical interactiv

Distracția și voia bună împreună cu Caravana Anima se întoarce în aer liber! Invităm toți copiii sătmăreni cu vârste cuprinse între 3 și 11 ani, la „Pauza mare cu Lulu” la o după-amiază de joacă, cântece, dans și distracție garantată.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Îndemnăm tații să-și aducă copilașii la evenimentul dedicat acestora, sâmbătă - 7 mai, începând cu ora 18.00, pe Pasajul Corneliu Coposu (platoul de evenimente). Intrarea este bineînțeles gratuită.

Proiectul „Pauza mare cu Lulu” este o inițiativă socio-educativă, având ca scop ce își propune, de fiecare dată, să aducă zâmbete pe fețele celor mici. Evenimentul este organizat de Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare în parteneriat cu Caravana Anima. În caz de vreme nefavorabilă, evenimentul se va ține la Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”, sala Octavian Bud (b-dul Transilvania nr. 3

 
 
×
Știri
Punctul selfie vă așteaptă începând de mâine pe pasajul pietonal Corneliu Coposu. Cei care ne vizitează în zilele de 10-12 februarie, între orele 15.00-17.00, vor primi cadou câte o fotografie în format tipărit, realizată la fața locului. Să surprindem dragostea!
Am petrecut o seara de poezie și literatură alături de grupul Poethree. A fost un eveniment pe care Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" l-a dedicat Zilei Culturii Naționale! 👉 Și în acest an am dorit să promovăm literatura și poezia ca mod de exprimare a tinerilor, pe care îi îndemnăm să citească. Le mulțumim și partenerilor noștri de la Asociația SamStudia pentru cărțile pe care le-au adus, Bibliotecii Județene pentru locație și celor de la Caru' Mare pentru gustările oferite participanților! 🔸
Activități pentru copii în căsuța Moșului, concerte, tur cu trenulețul și produse locale. Marți, 29 noiembrie, odată cu aprinderea luminițelor de sărbători, se deschide oficial Târgul de Crăciun din Piața 25 Octombrie.
Retrăiește atmosfera TEDxSatuMare! A fost un eveniment pentru comunitate, pentru cei care vor să aducă schimbare pozitivă în comunitate. Ne vedem în octombrie 2023!
Politica de Cookie