Pauza mare cu Lulu - jocuri de animație nr. 2

Pauza mare cu Lulu - jocuri de animație nr. 2

🌸 Pauza mare cu Lulu revine cu atelier dedicat copiilor.Atelierul de idei, creație și joacă se desfășoară într-un spațiu creativ prin dezvoltarea imaginației copiilor prin joc, dând întrebuințări neobișnuite unor obiecte comune. Un atelier unde copiii exersează și își dezvoltă abilitățile creative, socializarea, împărtășirea și prietenia. 🤩
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

👉 Cine poate aplica?
Atelierul „Pauza mare cu Lulu” se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani. Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate. Numărul maxim de participanți este de 30 de copii. ✨
❗️ Aplicarea pentru atelierul de creație și joacă „Pauza mare cu Lulu” se poate face prin completarea formularului: https://bit.ly/pauza_mare.


👉 Primii 30 de înscriși vor fi contactați prin e-mail cu cel puțin o zi înainte de eveniment.
Eveniment organizat de Centrul Cultural G.M. Zamfirescu și Primăria Municipiului Satu Mare, în parteneriat cu Caravana Anima.

 
 
×
Știri
Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare, alături de partenerii lor, au pus orașul în mișcare în acest weekend, cu 3 evenimente de excepție derulate timp de 3 zile consecutiv!
De Ziua Națională a Tineretului primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor s-a întâlnit cu reprezentanții tinerilor de la liceele din municipiul Satu Mare.🏫 Subiectele discutate s-au referit la principalele nevoi ale tinerilor, precum și proiectele municipalității pentru tineret.📝
☝️ Dacă ai împlinit 18 ani, dorești să lucrezi ca și ghid pentru vizitatorii turnului, vorbești engleză și/sau germană, caută-ne! 👉Program de lucru: marți-duminică între 16.00-21.00.
Târgul de Paște revine în centrul municipiului Satu Mare, mai viu și mai colorat, cu preparate locale și decorațiuni realizate manual, direct de la producătorii sătmăreni.
Politica de Cookie