Pauza mare cu Lulu - jocuri de animație nr. 2

Pauza mare cu Lulu - jocuri de animație nr. 2

🌸 Pauza mare cu Lulu revine cu atelier dedicat copiilor.Atelierul de idei, creație și joacă se desfășoară într-un spațiu creativ prin dezvoltarea imaginației copiilor prin joc, dând întrebuințări neobișnuite unor obiecte comune. Un atelier unde copiii exersează și își dezvoltă abilitățile creative, socializarea, împărtășirea și prietenia. 🤩
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

👉 Cine poate aplica?
Atelierul „Pauza mare cu Lulu” se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani. Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate. Numărul maxim de participanți este de 30 de copii. ✨
❗️ Aplicarea pentru atelierul de creație și joacă „Pauza mare cu Lulu” se poate face prin completarea formularului: https://bit.ly/pauza_mare.


👉 Primii 30 de înscriși vor fi contactați prin e-mail cu cel puțin o zi înainte de eveniment.
Eveniment organizat de Centrul Cultural G.M. Zamfirescu și Primăria Municipiului Satu Mare, în parteneriat cu Caravana Anima.

 
 
×
Știri
Cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, alături de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, organizează tradiționalul Târg de Paște.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc și în acest an un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiților - Ziua Sfântului Valentin.
Evenimentul cultural de excepție a adus bucurie în sufletul publicului. Vioara lui Enescu, creatorul de geniu al muzicii românești, a vrăjit publicul sătmărean duminică seara la Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti''. Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G. M. Zamfirescu’’ au marcat Ziua Culturii Naționale printr-un concert extraordinar și plin de sensibilitate - ,,Vioara lui Enescu’’.
În 2023, Primăria Municipiului Satu Mare și echipa Centrului Cultural ,,G.M. Zamfirescu” au oferit comunității sătmărene mai mult de 50 de evenimente proprii cu peste 350 de activități culturale și de divertisment.
Politica de Cookie