Pauza mare cu Lulu - jocuri de animație nr. 2

Pauza mare cu Lulu - jocuri de animație nr. 2

🌸 Pauza mare cu Lulu revine cu atelier dedicat copiilor.Atelierul de idei, creație și joacă se desfășoară într-un spațiu creativ prin dezvoltarea imaginației copiilor prin joc, dând întrebuințări neobișnuite unor obiecte comune. Un atelier unde copiii exersează și își dezvoltă abilitățile creative, socializarea, împărtășirea și prietenia. 🤩
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

👉 Cine poate aplica?
Atelierul „Pauza mare cu Lulu” se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani. Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate. Numărul maxim de participanți este de 30 de copii. ✨
❗️ Aplicarea pentru atelierul de creație și joacă „Pauza mare cu Lulu” se poate face prin completarea formularului: https://bit.ly/pauza_mare.


👉 Primii 30 de înscriși vor fi contactați prin e-mail cu cel puțin o zi înainte de eveniment.
Eveniment organizat de Centrul Cultural G.M. Zamfirescu și Primăria Municipiului Satu Mare, în parteneriat cu Caravana Anima.

 
 
×
Știri
Punctul selfie vă așteaptă începând de mâine pe pasajul pietonal Corneliu Coposu. Cei care ne vizitează în zilele de 10-12 februarie, între orele 15.00-17.00, vor primi cadou câte o fotografie în format tipărit, realizată la fața locului. Să surprindem dragostea!
Am petrecut o seara de poezie și literatură alături de grupul Poethree. A fost un eveniment pe care Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" l-a dedicat Zilei Culturii Naționale! 👉 Și în acest an am dorit să promovăm literatura și poezia ca mod de exprimare a tinerilor, pe care îi îndemnăm să citească. Le mulțumim și partenerilor noștri de la Asociația SamStudia pentru cărțile pe care le-au adus, Bibliotecii Județene pentru locație și celor de la Caru' Mare pentru gustările oferite participanților! 🔸
Activități pentru copii în căsuța Moșului, concerte, tur cu trenulețul și produse locale. Marți, 29 noiembrie, odată cu aprinderea luminițelor de sărbători, se deschide oficial Târgul de Crăciun din Piața 25 Octombrie.
Retrăiește atmosfera TEDxSatuMare! A fost un eveniment pentru comunitate, pentru cei care vor să aducă schimbare pozitivă în comunitate. Ne vedem în octombrie 2023!
Politica de Cookie