Pauza mare cu Lulu - jocuri de animație

Pauza mare cu Lulu - jocuri de animație

✨ Centrul Cultural G.M. Zamfirescu și Primăria Municipiului Satu Mare, în parteneriat cu Caravana Anima, lansează un proiect socio-educativ dedicat copiilor sătmăreni. Un program cu jocuri de animație cu scop educativ menit să aducă multe zâmbete și o stare de bine
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

👉 Ce este de fapt „Pauza mare cu Lulu”?
Un atelier de idei, creație și joacă într-un spațiu creativ destinat copiilor.

👉 Jocuri de animație cu scop educativ. Aceste jocuri interactive aduc un plus de conectare și interacțiune în rândul copiilor, favorizând acceptarea, empatia, curajul și bucuria jocului, într-un spațiu distractiv, degajat, plăcut.

👉 Spectacole muzicale interactive. Un context distractiv de manifestare a jocului, printr-o poveste muzicală interactivă.
👉 Cine poate aplica? Jocurile de animație în cadrul proiectului „Pauza mare cu Lulu” se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 1 și 12 ani. Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate. Numărul maxim de participanți este de 30 copii.

🔸 Aplicarea pentru jocurile de animație în cadrul proiectului „Pauza mare cu Lulu” se poate face prin intermediului unui formular de înscriere disponibil prin accesarea link-ului https://bit.ly/pauza_mare. Primii 30 de înscriși vor fi contactați prin e-mail cu cel puțin o zi.

 
 
×
Știri
Cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, alături de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, organizează tradiționalul Târg de Paște.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc și în acest an un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiților - Ziua Sfântului Valentin.
Evenimentul cultural de excepție a adus bucurie în sufletul publicului. Vioara lui Enescu, creatorul de geniu al muzicii românești, a vrăjit publicul sătmărean duminică seara la Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti''. Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G. M. Zamfirescu’’ au marcat Ziua Culturii Naționale printr-un concert extraordinar și plin de sensibilitate - ,,Vioara lui Enescu’’.
În 2023, Primăria Municipiului Satu Mare și echipa Centrului Cultural ,,G.M. Zamfirescu” au oferit comunității sătmărene mai mult de 50 de evenimente proprii cu peste 350 de activități culturale și de divertisment.
Politica de Cookie