Pauza mare cu Lulu - jocuri de animație

Pauza mare cu Lulu - jocuri de animație

✨ Centrul Cultural G.M. Zamfirescu și Primăria Municipiului Satu Mare, în parteneriat cu Caravana Anima, lansează un proiect socio-educativ dedicat copiilor sătmăreni. Un program cu jocuri de animație cu scop educativ menit să aducă multe zâmbete și o stare de bine
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

👉 Ce este de fapt „Pauza mare cu Lulu”?
Un atelier de idei, creație și joacă într-un spațiu creativ destinat copiilor.

👉 Jocuri de animație cu scop educativ. Aceste jocuri interactive aduc un plus de conectare și interacțiune în rândul copiilor, favorizând acceptarea, empatia, curajul și bucuria jocului, într-un spațiu distractiv, degajat, plăcut.

👉 Spectacole muzicale interactive. Un context distractiv de manifestare a jocului, printr-o poveste muzicală interactivă.
👉 Cine poate aplica? Jocurile de animație în cadrul proiectului „Pauza mare cu Lulu” se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 1 și 12 ani. Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate. Numărul maxim de participanți este de 30 copii.

🔸 Aplicarea pentru jocurile de animație în cadrul proiectului „Pauza mare cu Lulu” se poate face prin intermediului unui formular de înscriere disponibil prin accesarea link-ului https://bit.ly/pauza_mare. Primii 30 de înscriși vor fi contactați prin e-mail cu cel puțin o zi.

 
 
×
Știri
În organizarea Primăriei Municipiului Satu Mare și al Centrului Cultural "G.M. Zamfirescu", anul acesta continuă vânătoarea de comori urbane care începând cu anul 2022, periodic adună împreună echipe care pornesc în călătoria cunoașterii orașului nostru.
Punctul selfie vă așteaptă începând de mâine pe pasajul pietonal Corneliu Coposu. Cei care ne vizitează în zilele de 10-12 februarie, între orele 15.00-17.00, vor primi cadou câte o fotografie în format tipărit, realizată la fața locului. Să surprindem dragostea!
Am petrecut o seara de poezie și literatură alături de grupul Poethree. A fost un eveniment pe care Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" l-a dedicat Zilei Culturii Naționale! 👉 Și în acest an am dorit să promovăm literatura și poezia ca mod de exprimare a tinerilor, pe care îi îndemnăm să citească. Le mulțumim și partenerilor noștri de la Asociația SamStudia pentru cărțile pe care le-au adus, Bibliotecii Județene pentru locație și celor de la Caru' Mare pentru gustările oferite participanților! 🔸
Activități pentru copii în căsuța Moșului, concerte, tur cu trenulețul și produse locale. Marți, 29 noiembrie, odată cu aprinderea luminițelor de sărbători, se deschide oficial Târgul de Crăciun din Piața 25 Octombrie.
Politica de Cookie