Pauza mare cu Lulu - jocuri de animație

Pauza mare cu Lulu - jocuri de animație

✨ Centrul Cultural G.M. Zamfirescu și Primăria Municipiului Satu Mare, în parteneriat cu Caravana Anima, lansează un proiect socio-educativ dedicat copiilor sătmăreni. Un program cu jocuri de animație cu scop educativ menit să aducă multe zâmbete și o stare de bine
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

👉 Ce este de fapt „Pauza mare cu Lulu”?
Un atelier de idei, creație și joacă într-un spațiu creativ destinat copiilor.

👉 Jocuri de animație cu scop educativ. Aceste jocuri interactive aduc un plus de conectare și interacțiune în rândul copiilor, favorizând acceptarea, empatia, curajul și bucuria jocului, într-un spațiu distractiv, degajat, plăcut.

👉 Spectacole muzicale interactive. Un context distractiv de manifestare a jocului, printr-o poveste muzicală interactivă.
👉 Cine poate aplica? Jocurile de animație în cadrul proiectului „Pauza mare cu Lulu” se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 1 și 12 ani. Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate. Numărul maxim de participanți este de 30 copii.

🔸 Aplicarea pentru jocurile de animație în cadrul proiectului „Pauza mare cu Lulu” se poate face prin intermediului unui formular de înscriere disponibil prin accesarea link-ului https://bit.ly/pauza_mare. Primii 30 de înscriși vor fi contactați prin e-mail cu cel puțin o zi.

 
 
×
Știri
Activități pentru copii în căsuța Moșului, concerte, tur cu trenulețul și produse locale. Marți, 29 noiembrie, odată cu aprinderea luminițelor de sărbători, se deschide oficial Târgul de Crăciun din Piața 25 Octombrie.
Retrăiește atmosfera TEDxSatuMare! A fost un eveniment pentru comunitate, pentru cei care vor să aducă schimbare pozitivă în comunitate. Ne vedem în octombrie 2023!
Ne pregătim să găzduim startul celei mai mari competiții de ciclism din România. Turul României pornește în acest an, în premieră, din municipiul #SatuMare.
Politica de Cookie