Muzică la Turn - Deschiderea Turnului Pompierilor

Muzică la Turn - Deschiderea Turnului Pompierilor

Turnul Pompierilor - unul dintre cele mai importante obiective turistice și un simbol al orașului nostru își redeschide porțile pentru vizitatori vineri, în data de 5 mai. Priveliștea din balconul circular al turnului este uimitoare și oferă o panoramă fascinantă pentru vizitatori, atât pentru sătmăreni, cât și pentru turiști.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Turnul Pompierilor, cu o înălțime de 45 metri, îi așteaptă pe vizitatori în fiecare zi, exceptând zilele de luni, în intervalul orar 10.00-21.00, incluzând și zilele de weekend. Prețul unui bilet de acces pentru adulți este de 10 lei, iar pentru elevi, studenți și pensionarii care pot prezenta o legitimație, prețul unui bilet este de 5 lei. Copiii sub 10 ani au acces gratuit, dar trebuie să fie însoțiți de un adult.

Pentru cei care doresc să închirieze un binoclu pentru a vedea împrejurimile mai îndeaproape, există și această posibilitate, contravaloarea fiind de 15 lei. În cazul vremii nefavorabile (ploi sau vânt puternic) turnul va fi închis vizitatorilor.

În parcul Dr. Fátyol Rudolf, aflat în jurul Turnului Pompierilor, asemeni anilor precedenți, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" și Primăria Municipiului Satu Mare pregătesc numeroase evenimente culturale pe durata verii și nu numai. Chiar și în weekendul deschiderii, în perioada 5-7 mai, pe lângă posibilitatea vizitării Turnului, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" și Primăria Municipiului Satu Mare îi așteaptă cu programe culturale pe sătmăreni.

Vineri, în 5 mai - 20.00-23.00 - DJ NELU
Sâmbătă, în 6 mai - 20.00-23.00 - DJ SHORTY
Duminică, în 7 mai - 14.00-15.00 - Workshop de preparat clătite pentru copii, cu cei de la Caru’ Mare

evenimente/000-2023/deschiderea-turn/muzica-la-turn-eveniment.png
 
 
×
Știri
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", împreună cu grupul PONT, a lansat la începutul lunii septembrie programul de bugetare participativă Com’ON Satu Mare.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", împreună cu grupul PONT, a lansat la începutul lunii septembrie programul de bugetare participativă Com’ON Satu Mare.
Mai sunt doar câteva zile până la noua ediție TEDxSatuMare având tematica #LogOUT, unde avem 10 invitați de seamă din diverse domenii de activitate de mare actualitate în România anului 2023. Vă facem cunoștință cu cei 10 speakeri excepționali, care vor susține discursuri interesante despre modul în care burnout-ul ne poate afecta dacă nu alocăm suficient timp pentru a ne deconecta, dar și despre cum inteligența artificială domină multe din activitățile noastre de zi cu zi, înlocuind anumite domenii de activitate, și nu în ultimul rând despre alte subiecte și teme de actualitate din sfera tehnologiei, afacerii, sănătății și artei.
TEDxSatu Mare 2023: O nouă super ediție cu personalități de renume! TEDxSatuMare revine pe scena Teatrului de Nord Satu Mare, la data de 1 octombrie 2023, începând cu ora 14.00, aducând în fața publicului 10 invitați de excepție. Aceștia vor fi prezenți pentru a susține discursuri extraordinare pentru ca cei interesați să nu rateze cea mai mare conferință de dezvoltare personală și extindere a principiilor, care inspiră și ne conectează!
Politica de Cookie