Muzică la Turn - Deschiderea Turnului Pompierilor

Muzică la Turn - Deschiderea Turnului Pompierilor

Turnul Pompierilor - unul dintre cele mai importante obiective turistice și un simbol al orașului nostru își redeschide porțile pentru vizitatori vineri, în data de 5 mai. Priveliștea din balconul circular al turnului este uimitoare și oferă o panoramă fascinantă pentru vizitatori, atât pentru sătmăreni, cât și pentru turiști.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Turnul Pompierilor, cu o înălțime de 45 metri, îi așteaptă pe vizitatori în fiecare zi, exceptând zilele de luni, în intervalul orar 10.00-21.00, incluzând și zilele de weekend. Prețul unui bilet de acces pentru adulți este de 10 lei, iar pentru elevi, studenți și pensionarii care pot prezenta o legitimație, prețul unui bilet este de 5 lei. Copiii sub 10 ani au acces gratuit, dar trebuie să fie însoțiți de un adult.

Pentru cei care doresc să închirieze un binoclu pentru a vedea împrejurimile mai îndeaproape, există și această posibilitate, contravaloarea fiind de 15 lei. În cazul vremii nefavorabile (ploi sau vânt puternic) turnul va fi închis vizitatorilor.

În parcul Dr. Fátyol Rudolf, aflat în jurul Turnului Pompierilor, asemeni anilor precedenți, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" și Primăria Municipiului Satu Mare pregătesc numeroase evenimente culturale pe durata verii și nu numai. Chiar și în weekendul deschiderii, în perioada 5-7 mai, pe lângă posibilitatea vizitării Turnului, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" și Primăria Municipiului Satu Mare îi așteaptă cu programe culturale pe sătmăreni.

Vineri, în 5 mai - 20.00-23.00 - DJ NELU
Sâmbătă, în 6 mai - 20.00-23.00 - DJ SHORTY
Duminică, în 7 mai - 14.00-15.00 - Workshop de preparat clătite pentru copii, cu cei de la Caru’ Mare

evenimente/000-2023/deschiderea-turn/muzica-la-turn-eveniment.png
 
 
×
Știri
Ce trupe doriți pentru Zilele Orașului 2024? Așteptăm părerea și propunerile sătmărenilor!
Vernisaj de expoziție, spectacol muzical și teatral. Grupul de artiști de pe str. Ștrandului, Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" organizează vernisajul celei de-a X-a ediții a expoziției de artă contemporană Atelier în mai, ce se va desfășura în perioada 19 mai - 10 iunie. Aniversarea de 10 ani ne oferă oportunitatea de a prezenta operele de artă ale ultimului deceniu.
La data de 3 mai, începând cu ora 19.00, Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare vă invită la concertul de jazz susținut de Sárik Péter Trió & Falusi Mariann, cu ocazia lansării noului album. Evenimentul va avea loc la Sinagoga de pe str. Decebal.
În data de 1 aprilie ne-a păcălit și pe noi vremea. Profităm de faptul că încă suntem în luna nebuniei pentru ca nici voi să nu ratați oportunitatea de a va distra! Sâmbătă, 29 aprilie, începând cu ora 15.00 ne dăm întâlnire să recuperăm Treasure Hunting - vânătoarea de comori urbane.
Politica de Cookie