Muzică la Turn - Deschiderea Turnului Pompierilor

Muzică la Turn - Deschiderea Turnului Pompierilor

Turnul Pompierilor - unul dintre cele mai importante obiective turistice și un simbol al orașului nostru își redeschide porțile pentru vizitatori vineri, în data de 5 mai. Priveliștea din balconul circular al turnului este uimitoare și oferă o panoramă fascinantă pentru vizitatori, atât pentru sătmăreni, cât și pentru turiști.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Turnul Pompierilor, cu o înălțime de 45 metri, îi așteaptă pe vizitatori în fiecare zi, exceptând zilele de luni, în intervalul orar 10.00-21.00, incluzând și zilele de weekend. Prețul unui bilet de acces pentru adulți este de 10 lei, iar pentru elevi, studenți și pensionarii care pot prezenta o legitimație, prețul unui bilet este de 5 lei. Copiii sub 10 ani au acces gratuit, dar trebuie să fie însoțiți de un adult.

Pentru cei care doresc să închirieze un binoclu pentru a vedea împrejurimile mai îndeaproape, există și această posibilitate, contravaloarea fiind de 15 lei. În cazul vremii nefavorabile (ploi sau vânt puternic) turnul va fi închis vizitatorilor.

În parcul Dr. Fátyol Rudolf, aflat în jurul Turnului Pompierilor, asemeni anilor precedenți, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" și Primăria Municipiului Satu Mare pregătesc numeroase evenimente culturale pe durata verii și nu numai. Chiar și în weekendul deschiderii, în perioada 5-7 mai, pe lângă posibilitatea vizitării Turnului, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" și Primăria Municipiului Satu Mare îi așteaptă cu programe culturale pe sătmăreni.

Vineri, în 5 mai - 20.00-23.00 - DJ NELU
Sâmbătă, în 6 mai - 20.00-23.00 - DJ SHORTY
Duminică, în 7 mai - 14.00-15.00 - Workshop de preparat clătite pentru copii, cu cei de la Caru’ Mare

evenimente/000-2023/deschiderea-turn/muzica-la-turn-eveniment.png
 
 
×
Știri
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc și în acest an un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiților - Ziua Sfântului Valentin.
Evenimentul cultural de excepție a adus bucurie în sufletul publicului. Vioara lui Enescu, creatorul de geniu al muzicii românești, a vrăjit publicul sătmărean duminică seara la Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti''. Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G. M. Zamfirescu’’ au marcat Ziua Culturii Naționale printr-un concert extraordinar și plin de sensibilitate - ,,Vioara lui Enescu’’.
În 2023, Primăria Municipiului Satu Mare și echipa Centrului Cultural ,,G.M. Zamfirescu” au oferit comunității sătmărene mai mult de 50 de evenimente proprii cu peste 350 de activități culturale și de divertisment.
Programul de bugetare participativă pentru tineret, Com’ON Satu Mare, și-a încheiat etapa de votare la data de 24 octombrie, în care publicul sătmărean a putut alege dintre cele 38 de proiecte și inițiative creative și unice depuse de echipele înscrise, fiind alese acelea, care se vor bucura de sprijin financiar pentru implementare.
Politica de Cookie