Zene a toronynál

Zene a toronynál

Május 5-én újra nyit a Tűzoltótorony. A nyitóhétvégén rendezvényekkel is várják a látogatókat. A Tűzoltótorony Szatmárnémeti szimbolikus épülete, amely a város legismertebb és leglátogatottabb turistalátványossága is, május 5-én, pénteken újra megnyitja kapuit a látogatók előtt. A torony körerkélyéről páratlan kilátás fogadja az idelátogatókat. Ennek is köszönheti népszerűségét a szatmáriak és a turisták körében egyaránt.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

A 45 méteres torony, hétfő kivételével naponta 10 és 21 óra között látogatható, beleértve a szombatot és a vasárnapot is. Egy felnőtt jegy ára 10 RON. A diákok, az egyetemisták és a nyugdíjasok igazolvány felmutatásával kedvezményes árú 5 lejes belépőt válthatnak. 10 éves kor alatt a belépés ingyenes felnőtt kíséretében. A város és a környék alaposabb szemügyre vételéhez, távcső bérlési lehetőséget is biztosítanak 15 RON ellenében. Kedvezőtlen időjárás esetén (eső, erős szél) a torony zárva tart.

 

A Tűzoltótornyot körülölelő Dr. Fátyol Rudolf parkban a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ, az elmúlt évekhez hasonlóan számos kulturális és szabadidős rendezvényt tervez a nyári időszakra. Rögtön a nyitóhétvégén, május 5-7. között toronylátogatás mellett a szervező "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ és Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala programokkal is várja a szatmáriakat.

Május 5-én, pénteken 20.00-23.00 - DJ NELU
Május 6-án, szombaton 20.00-23.00 - DJ SHORTY
Május 7-én, vasárnap 14.00-15.00 - Palacsinta készítő foglalkozás gyerekeknek a Caru’ Mare-val
 

evenimente/000-2023/deschiderea-turn/muzica-la-turn-eveniment.png
 
 
×
HÍREK
Melyik együtteseket látnád szívesen 2024-ben? Várjuk a szatmáriak visszajelzéseit és javaslatait!
Kiállításmegnyitó, zenei- és színházi performanszok. A Strand utcai művészcsoport, Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ, május 19-20. között tizedik alkalommal szervezi meg a Májusi műhely elnevezésű kortárs művészeti kiállítás megnyitó ünnepségét. A kerek évforduló kiváló lehetőség az elmúlt évtized alkotásainak bemutatására.
Május 3-án, szerdán 19.00 órai kezdettel a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ és Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala Sárik Péter Trió & Falusi Mariann: Jazzkívánságműsor magyarul 3. lemezbemutató koncertjére hívja a dzsessz dallamok iránt érdeklődőket. A rendezvény helyszíne a Várdomb utcai Zsinagóga. A belépés díjtalan!
Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ szervezésében idén folytatódnak a tavalyi évben nagy népszerűségnek örvendő városi kincskeresés játékok.
Cookie