Zene a toronynál

Zene a toronynál

Május 5-én újra nyit a Tűzoltótorony. A nyitóhétvégén rendezvényekkel is várják a látogatókat. A Tűzoltótorony Szatmárnémeti szimbolikus épülete, amely a város legismertebb és leglátogatottabb turistalátványossága is, május 5-én, pénteken újra megnyitja kapuit a látogatók előtt. A torony körerkélyéről páratlan kilátás fogadja az idelátogatókat. Ennek is köszönheti népszerűségét a szatmáriak és a turisták körében egyaránt.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

A 45 méteres torony, hétfő kivételével naponta 10 és 21 óra között látogatható, beleértve a szombatot és a vasárnapot is. Egy felnőtt jegy ára 10 RON. A diákok, az egyetemisták és a nyugdíjasok igazolvány felmutatásával kedvezményes árú 5 lejes belépőt válthatnak. 10 éves kor alatt a belépés ingyenes felnőtt kíséretében. A város és a környék alaposabb szemügyre vételéhez, távcső bérlési lehetőséget is biztosítanak 15 RON ellenében. Kedvezőtlen időjárás esetén (eső, erős szél) a torony zárva tart.

 

A Tűzoltótornyot körülölelő Dr. Fátyol Rudolf parkban a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ, az elmúlt évekhez hasonlóan számos kulturális és szabadidős rendezvényt tervez a nyári időszakra. Rögtön a nyitóhétvégén, május 5-7. között toronylátogatás mellett a szervező "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ és Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala programokkal is várja a szatmáriakat.

Május 5-én, pénteken 20.00-23.00 - DJ NELU
Május 6-án, szombaton 20.00-23.00 - DJ SHORTY
Május 7-én, vasárnap 14.00-15.00 - Palacsinta készítő foglalkozás gyerekeknek a Caru’ Mare-val
 

evenimente/000-2023/deschiderea-turn/muzica-la-turn-eveniment.png
 
 
×
HÍREK
A közelgő húsvéti ünnepek alkalmából a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a Szatmár Megyei Tanáccsal, a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközponttal és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesülettel együttműködésben idén is megszervezi a szatmáriak körében nagy népszerűségnek örvendő Húsvéti Vásárt.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ csapata 2023-ban több mint 50 kulturális és szórakoztató rendezvényt, ezeken belül pedig több mint 350 egyéni projektet szervezett a szatmári közönségnek.
Cookie