#LogOUT: Deconectează-te pentru a te reconecta!
TEDxSatu Mare 2023: O nouă super ediție cu personalități de renume! TEDxSatuMare revine pe scena Teatrului de Nord Satu Mare, la data de 1 octombrie 2023, începând cu ora 14.00, aducând în fața publicului 10 invitați de excepție. Aceștia vor fi prezenți pentru a susține discursuri extraordinare pentru ca cei interesați să nu rateze cea mai mare conferință de dezvoltare personală și extindere a principiilor, care inspiră și ne conectează!

Dacă ați participat la TEDx Satu Mare 2022, cu siguranță știți deja că toate biletele au fost epuizate în doar o lună de zile, evenimentul bucurându-se de mare succes după o pauză de câțiva ani. Așadar, nici în 2023 nu vor lipsi de pe scenă vorbitorii de renume din România, care vor împărtăși cu publicul sătmărean din experiențele lor, tema anului 2023 fiind #LogOUT.
 

Ce este TEDx și ce aduce nou TEDxSatuMare în 2023?
TEDxSatuMare își propune să dezvolte și să inspire participanții prin prezentări și discursuri susținute de oameni de valoare, conectându-i cu alții cu valori similare. Anul acesta, TEDxSatuMare vine cu o invitație la o reevaluare a interacțiunilor noastre cu tehnologia și a impactului ei asupra conexiunilor autentice. Prin prezentările inspiraționale ale invitaților de anul acesta vom descoperi modul în care putem găsi echilibrul într-o lume digitală mereu conectată, redescoperind momentele de autenticitate și introspecție pentru a construi relații mai profunde și mai semnificative.

 

De unde pot achiziționa bilete?
Dacă vrei să fii parte din experiența TEDx, achiziționează-ți acum biletul tău pe bilete.ro la prețul de 150 de lei, iar dacă vrei să faci parte din întreaga experiență TEDx și să participi la discuții libere și networking cu invitații noștri, avem câteva bilete VIP disponibile pentru tine!

 

Pe cine aducem pe scena TEDx în 2023?
Vor fi alături de noi 10 personalități excepționale din diferite comunități din România, pe care îi prezentăm publicului nostru gradual. Iată primele 6 nume de pe scena din acest an:

 

evenimente/000-2023/tedx/3-in-1.jpg

 

TUDOR GIURGIU este fondatorul și președintele Asociației pentru Promovarea Filmului Românesc și al evenimentului său principal, Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), precum și Academiei Europene de Film. Clujean de origine, Tudor a fost unul dintre cei 24 de lideri mondiali care au participat în 2014 la prestigiosul program Eisenhower Fellowships, câștigând numeroase premii cu filmele care-i poartă amprenta.

 

ANDREI OLTEAN este organizatorul primului și singurului festival de artă stradală - Sibiu International Street ART Festival (SISAF), cel mai amplu demers de acest gen la nivel național. Andrei vine la TEDx Satu Mare să ne povestească ce înseamnă să dai #LogOUT din perspectivă artistică, în calitate de organizator de street art festival, cum putem da #LogOUT la aplicații, sisteme de operare pentru a ne putea reconecta cu mediul nostru înconjurător, cu sinele nostru. Andrei ne povestește despre arta e a trăi viața și de a savura arta stradală.

 

CORINA CHIRILEASA este Psiholog Clinician și Burnout Recovery Coach și a dat viața aglomerată din capitală, pe lumea mai liniștită de la sat, mutându-se într-o localitate mică din Nordul României. Corina vine la TEDx Satu Mare să ne povestească despre trecerea de la activarea constantă de stres, la deconectare departe de lumea agitată, înspre reconectarea cu sine și cu ceilalți, într-o viață mai așezată și mai cu sens. Vorbește deschis despre experiența epuizării în podcastul ei despre burnout: Renăscut.

 

evenimente/000-2023/tedx/3-in-1-copy.jpg

 

DR. ROXANA BRĂTESCU este medic rezident obstetrică-ginecologie și inițiatoarea proiectului Corpul meu este templul meu (#corpulmeuestetemplulmeu). Și-a urmat studiile la Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara, iar în prezent trăiește la Arad. Are peste 120.000 urmăritori pe rețelele de socializare, cadru folosit pentru educația Gratuită a femeilor din România privind sănătatea feminină și educația sexuală.

 

ADRIANA ISTRATE este antrenor de prosperitate, având o vastă experiență și mai bine de 20 de ani de muncă cu oamenii, în domenii precum cel bancar, imobiliar și managementul proiectelor. Este singura româncă care a alergat pe toate cele 7 continente, din Antarctica până la Polul Nord și vine la TEDx Satu Mare pentru a vorbi despre modul în care lumea se îndepărtează de oamenii din jur pentru a împărți și aștepta validarea virtuală și un număr cât mai mare de like-uri. Dar ce se întâmplă atunci când utilizarea internetului nu ne mai servește așa cum ar trebui?


 
ADRIAN DRAGOMIR este fondatorul proiectelor Termene.ro și startAI.ro, partener TBF Accelerator, investitor și coordonator de grupuri de mastermind. Este pionier în dezvoltarea inteligenței artificiale și a tehnologiilor de   tip   Machine   Learning /NLP  pentru   limba   română, iar la TEDxSatuMare va aborda dilema creșterii rapide a inteligenței artificiale și impactul asupra societății, deoarece este esențial să fim conștienți și implicați în modelarea direcției în care se îndreaptă această tehnologie și să conștientizăm care este domeniul principal pe care AI nu o să îl înlocuiască: conexiunea umană.

 

Urmărește-ne pe rețelele de socializare și pe pagina web al evenimentului pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă legat de acest eveniment fantastic!


 

 
Politica de Cookie