Ladies Creative Day - Mother's Day

Ladies Creative Day - Mother's Day

Bucuria noastră cea de toate zilele! Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare revin cu o nouă ediție a unui eveniment de succes, de care multe femei s-au bucurat și la edițiile precedente: Ladies Creative Day. 
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Această ediție îmbrățișează eleganța, creativitatea și feminitatea, pe care vă invităm să le trăiți și sărbătoriți alături de noi cu ocazia Zilei Internaționale a Mamei. Evenimentul se va desfășura duminică, la data de 7 mai, de la ora 17.00, la Casa Meșteșugarilor.

 

Ce înseamnă atelier de pictură experimentală?

Prin atelierele de pictură experimentală ne propunem să oferim cadru și spațiu femeilor de a-și exprima feminitatea într-un mod creativ și suav. Coordonatorul evenimentului va fi domnul Aurel Popp din Carei, care îi va introduce pe toți cei interesați în lumea magică a picturii experimentale.

Participarea la eveniment este gratuită, însă este nevoie de înregistrare, întrucât există un număr limitat de locuri. Putem găzdui doar primele 1️⃣0️⃣0️⃣ de domnișoare înscrise prin intermediul formularului. Experimentează bucuria noastră cea de toate zilele pictură experimentală!

Formular de înscriere: https://bit.ly/ladiescreativeday2023_2 

 
 
×
Știri
Ce trupe doriți pentru Zilele Orașului 2024? Așteptăm părerea și propunerile sătmărenilor!
Vernisaj de expoziție, spectacol muzical și teatral. Grupul de artiști de pe str. Ștrandului, Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" organizează vernisajul celei de-a X-a ediții a expoziției de artă contemporană Atelier în mai, ce se va desfășura în perioada 19 mai - 10 iunie. Aniversarea de 10 ani ne oferă oportunitatea de a prezenta operele de artă ale ultimului deceniu.
La data de 3 mai, începând cu ora 19.00, Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare vă invită la concertul de jazz susținut de Sárik Péter Trió & Falusi Mariann, cu ocazia lansării noului album. Evenimentul va avea loc la Sinagoga de pe str. Decebal.
În data de 1 aprilie ne-a păcălit și pe noi vremea. Profităm de faptul că încă suntem în luna nebuniei pentru ca nici voi să nu ratați oportunitatea de a va distra! Sâmbătă, 29 aprilie, începând cu ora 15.00 ne dăm întâlnire să recuperăm Treasure Hunting - vânătoarea de comori urbane.
Politica de Cookie