Ladies Creative Day - Mother's Day

Ladies Creative Day - Mother's Day

Bucuria noastră cea de toate zilele! Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare revin cu o nouă ediție a unui eveniment de succes, de care multe femei s-au bucurat și la edițiile precedente: Ladies Creative Day. 
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Această ediție îmbrățișează eleganța, creativitatea și feminitatea, pe care vă invităm să le trăiți și sărbătoriți alături de noi cu ocazia Zilei Internaționale a Mamei. Evenimentul se va desfășura duminică, la data de 7 mai, de la ora 17.00, la Casa Meșteșugarilor.

 

Ce înseamnă atelier de pictură experimentală?

Prin atelierele de pictură experimentală ne propunem să oferim cadru și spațiu femeilor de a-și exprima feminitatea într-un mod creativ și suav. Coordonatorul evenimentului va fi domnul Aurel Popp din Carei, care îi va introduce pe toți cei interesați în lumea magică a picturii experimentale.

Participarea la eveniment este gratuită, însă este nevoie de înregistrare, întrucât există un număr limitat de locuri. Putem găzdui doar primele 1️⃣0️⃣0️⃣ de domnișoare înscrise prin intermediul formularului. Experimentează bucuria noastră cea de toate zilele pictură experimentală!

Formular de înscriere: https://bit.ly/ladiescreativeday2023_2 

 
 
×
Știri
Cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, alături de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, organizează tradiționalul Târg de Paște.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc și în acest an un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiților - Ziua Sfântului Valentin.
Evenimentul cultural de excepție a adus bucurie în sufletul publicului. Vioara lui Enescu, creatorul de geniu al muzicii românești, a vrăjit publicul sătmărean duminică seara la Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti''. Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G. M. Zamfirescu’’ au marcat Ziua Culturii Naționale printr-un concert extraordinar și plin de sensibilitate - ,,Vioara lui Enescu’’.
În 2023, Primăria Municipiului Satu Mare și echipa Centrului Cultural ,,G.M. Zamfirescu” au oferit comunității sătmărene mai mult de 50 de evenimente proprii cu peste 350 de activități culturale și de divertisment.
Politica de Cookie