Ladies Creative Day - Anyák napja

Ladies Creative Day - Anyák napja

Mindennapi örömök - anyák napi élményfestés. A „G.M. Zamfirescu” Kulturális Központ és a Szatmárnémeti Polgármesteri Hiavatal a anyák napja alkalmával ismét megszervezi a hölgyek körében hatalmas sikert arató Ladies Creative Day közösségi élményfestést.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

A kreativitással, eleganciával és nőiességgel átölelt foglalkozás május 7-én, vasárnap délután 17.00 órától az Iparosotthonban várja az alkotni vágyó hölgyeket. 

Mit jelent az élményfestés?

Az élményfestés egy kreatív kikapcsolódási forma, amely során a résztvevők egy oktató segítségével lépésről-lépésre készíthetnek el egy festményt. A foglalkozást ezúttal is a nagykárolyi Aurel Popp vezeti, aki egyedi módon kalauzolja a résztvevő hölgyeket a festészet és az alkotás varázslatos világába.

 A rendezvényen való részvétel ingyenes, viszont a helyek száma korlátozott. A beérkezett jelentkezések alapján az első 1️⃣0️⃣0️⃣ jelentkező hölgyet tudjuk fogadni. Mindennapi örömök megélése az alkotás élménye által!

Jelentkezési űrlap:  https://bit.ly/ladiescreativeday2023_2

 
 
×
HÍREK
Idén is neves előadók érkezik a TEDxSatuMare! Október 1-én a Szatmárnémeti Északi Színház előadótermében 14.00 órai kezdettel idén is megszervezik a TEDxSatuMare konferenciát. A #LogOUT szlogennel szervezett tudásfórumon idén is neves előadók, szakemberek tartanak inspiráló előadásokat. A többéves kihagyást követően tavaly ismét megszervezett szatmárnémeti TEDx nagy sikernek örvendett. A kapcsolatépítő rendezvény telt házzal tért vissza, ami jól mutatja, hogy igény van az ilyen és ehhez hasonló találkozási pontokra, szakmai konferenciákra.
Három napon keresztül világhírű előadók lüktető mediterrán és a balkáni ritmusokkal töltötték meg a Tűzoltótorony környékét, a második alkalommal megszervezett World Music Festivalt. Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ háromnapos világzenei rendezvénnyel búcsúztatták az idei fesztiválszezont.
A Tűzoltótorony körüli tér három napra újra a balkáni, a mediterrán és a különleges ritmusok helyszíne lesz! A 2022-es sikeres első kiadást követően szeptember 8-10. között Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ ismét Szatmárnémetibe hozza a világzene leghíresebb előadóit. A World Music Festival alkalmával a hazai fellépők mellett nemzetközileg ismert és elismert előadók érkeznek Szatmárnémetibe, akik a különböző kultúrák találkozásából született dallamokkal kápráztatják el a közönséget.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és TIFF (Transilvania International Film Festival) szervezésében augusztus 4-6. között Szatmárnémetibe érkezik a TIFF Unlimited Karaván. Péntektől vasárnapig 3 kisjátékfilmet és 3 mozifilmet lehet megtekinteni a szabad ég alatt a Corneliu Coposu (Batthyány) sétányon, a rendezvénytéren. A belépés ingyenes.
Cookie