Ladies Creative Day - Anyák napja

Ladies Creative Day - Anyák napja

Mindennapi örömök - anyák napi élményfestés. A „G.M. Zamfirescu” Kulturális Központ és a Szatmárnémeti Polgármesteri Hiavatal a anyák napja alkalmával ismét megszervezi a hölgyek körében hatalmas sikert arató Ladies Creative Day közösségi élményfestést.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

A kreativitással, eleganciával és nőiességgel átölelt foglalkozás május 7-én, vasárnap délután 17.00 órától az Iparosotthonban várja az alkotni vágyó hölgyeket. 

Mit jelent az élményfestés?

Az élményfestés egy kreatív kikapcsolódási forma, amely során a résztvevők egy oktató segítségével lépésről-lépésre készíthetnek el egy festményt. A foglalkozást ezúttal is a nagykárolyi Aurel Popp vezeti, aki egyedi módon kalauzolja a résztvevő hölgyeket a festészet és az alkotás varázslatos világába.

 A rendezvényen való részvétel ingyenes, viszont a helyek száma korlátozott. A beérkezett jelentkezések alapján az első 1️⃣0️⃣0️⃣ jelentkező hölgyet tudjuk fogadni. Mindennapi örömök megélése az alkotás élménye által!

Jelentkezési űrlap:  https://bit.ly/ladiescreativeday2023_2

 
 
×
HÍREK
A közelgő húsvéti ünnepek alkalmából a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a Szatmár Megyei Tanáccsal, a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközponttal és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesülettel együttműködésben idén is megszervezi a szatmáriak körében nagy népszerűségnek örvendő Húsvéti Vásárt.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ csapata 2023-ban több mint 50 kulturális és szórakoztató rendezvényt, ezeken belül pedig több mint 350 egyéni projektet szervezett a szatmári közönségnek.
Cookie