Kardos-Horváth János - Concert

Kardos-Horváth János - Concert

☝️ Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" și Primăria Municipiului Satu Mare invită toți iubitorii de muzică 🎙 la o seară culturală alături de artistul Kardos-Horváth János. 🎸 Evenimentul se desfășoară în cadrul proiectului Live Music in the City, inițiat de Centrul Cultural încă din anul 2021. ✨ 🆓 Intrarea este gratuită! 📆 Data: 2 aprilie, de la ora 18.00 📍 Locația: Casa Meșteșugarilor
VREAU SĂ PARTICIP!
 
 
×
Știri
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc și în acest an un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiților - Ziua Sfântului Valentin.
Evenimentul cultural de excepție a adus bucurie în sufletul publicului. Vioara lui Enescu, creatorul de geniu al muzicii românești, a vrăjit publicul sătmărean duminică seara la Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti''. Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G. M. Zamfirescu’’ au marcat Ziua Culturii Naționale printr-un concert extraordinar și plin de sensibilitate - ,,Vioara lui Enescu’’.
În 2023, Primăria Municipiului Satu Mare și echipa Centrului Cultural ,,G.M. Zamfirescu” au oferit comunității sătmărene mai mult de 50 de evenimente proprii cu peste 350 de activități culturale și de divertisment.
Programul de bugetare participativă pentru tineret, Com’ON Satu Mare, și-a încheiat etapa de votare la data de 24 octombrie, în care publicul sătmărean a putut alege dintre cele 38 de proiecte și inițiative creative și unice depuse de echipele înscrise, fiind alese acelea, care se vor bucura de sprijin financiar pentru implementare.
Politica de Cookie