Kardos-Horváth János - Concert

Kardos-Horváth János - Concert

☝️ Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" și Primăria Municipiului Satu Mare invită toți iubitorii de muzică 🎙 la o seară culturală alături de artistul Kardos-Horváth János. 🎸 Evenimentul se desfășoară în cadrul proiectului Live Music in the City, inițiat de Centrul Cultural încă din anul 2021. ✨ 🆓 Intrarea este gratuită! 📆 Data: 2 aprilie, de la ora 18.00 📍 Locația: Casa Meșteșugarilor
VREAU SĂ PARTICIP!
 
 
×
Știri
Ce trupe doriți pentru Zilele Orașului 2024? Așteptăm părerea și propunerile sătmărenilor!
Vernisaj de expoziție, spectacol muzical și teatral. Grupul de artiști de pe str. Ștrandului, Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" organizează vernisajul celei de-a X-a ediții a expoziției de artă contemporană Atelier în mai, ce se va desfășura în perioada 19 mai - 10 iunie. Aniversarea de 10 ani ne oferă oportunitatea de a prezenta operele de artă ale ultimului deceniu.
La data de 3 mai, începând cu ora 19.00, Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare vă invită la concertul de jazz susținut de Sárik Péter Trió & Falusi Mariann, cu ocazia lansării noului album. Evenimentul va avea loc la Sinagoga de pe str. Decebal.
În data de 1 aprilie ne-a păcălit și pe noi vremea. Profităm de faptul că încă suntem în luna nebuniei pentru ca nici voi să nu ratați oportunitatea de a va distra! Sâmbătă, 29 aprilie, începând cu ora 15.00 ne dăm întâlnire să recuperăm Treasure Hunting - vânătoarea de comori urbane.
Politica de Cookie