Kardos-Horváth János - Személyesebb Kaukázus // előadói est

Kardos-Horváth János - Személyesebb Kaukázus // előadói est

„Hoztam amit hoztam, vittem amit vittem, ami vagyok abban benne van az Isten.” - Kaukázus. A "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ és Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala egy rendhagyó Kardos-Horváth János előadói estre hívja a zene iránt érdeklődőket. A rendezvény a Kulturális Központ által 2021-ben életre hívott Live Music in the City projekt égisze alatt valósul meg.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

📆 Időpont: április 2., 18.00 óra
📍 Helyszín: Iparosotthon

A Kaukázus a magyar könnyűzenei élet egyik meghatározó együttese, amely 2004-ben jött létre Kardos-Horváth János és tatabányai főiskolai barátai találkozásából. A zenekar sajátos zenei stílust képvisel a magyar könnyűzene palettáján, a szövegcentrikus zenék az alter, a pop, a rock, a népi- és világzene határmezsgyéjén mozognak. A Kaukázus Kardos-Horváth János első igazi színtere. Zenei és zenészi fejlődésének kiindulója, meghatározója és a magyar zenei életbe vezetője. Egyedi hangja és szövegvilága kellemesen komplex, szórakoztató – sokszor – emelkedett hangulatú előadásokon szórakoztatja, elgondolkodtatja, formálja a tisztelt közönségét.

🆓 Belépés díjtalan!

 
 
×
HÍREK
A Com’ON Szatmárnémeti, ifjúsági részvételi költségvetés program október 24-én lezárult közönségszavazása során Szatmárnémeti lakói 38 egyedi és kreatív kezdeményezés közül választották ki azokat, amelyek támogatásban részesülhetnek. A helyi lakosok közül több, mint 1150-an vettek részt a szavazáson, összesen több, mint 4500 sms-ben validált szavazatot leadva. A költségvetési számításokat követően az eredetileg meghirdetett 15 támogatott projekt mellett további 3 kezdeményezés valósulhat meg.
A szatmári lakosok október 24-ig dönthetnek arról, hogy a fiatalok által megfogalmazott közösségi kezdeményezések közül melyek megvalósítását támogassa Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala.
Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ a PONT csoporttal közösen szeptember elején útjára indította a Com’ON Szatmárnémeti ifjúsági részvételi költségvetés programot.
Október 1-én a Szatmárnémeti Északi Színház előadótermében 14.00 órai kezdettel ismét érkezik nagyszabású TEDx konferencia. A #LogOUT szlogennel szervezett tudásfórumon idén a szakmájában elismert 10 neves előadó tart inspiráló előadásokat aktuális témákban. A idei évben a szatmári TEDx az emberek technológiával való kapcsolatát veszi nagyító alá. Szó lesz a virtuális térből való kikapcsolódás fontosságáról, a kiégésről, a mesterséges intelligencia hatásairól, a technológia emberi kapcsolatokra gyakorolt hatásairól.
Cookie