Kardos-Horváth János - Személyesebb Kaukázus // előadói est

Kardos-Horváth János - Személyesebb Kaukázus // előadói est

„Hoztam amit hoztam, vittem amit vittem, ami vagyok abban benne van az Isten.” - Kaukázus. A "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ és Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala egy rendhagyó Kardos-Horváth János előadói estre hívja a zene iránt érdeklődőket. A rendezvény a Kulturális Központ által 2021-ben életre hívott Live Music in the City projekt égisze alatt valósul meg.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

📆 Időpont: április 2., 18.00 óra
📍 Helyszín: Iparosotthon

A Kaukázus a magyar könnyűzenei élet egyik meghatározó együttese, amely 2004-ben jött létre Kardos-Horváth János és tatabányai főiskolai barátai találkozásából. A zenekar sajátos zenei stílust képvisel a magyar könnyűzene palettáján, a szövegcentrikus zenék az alter, a pop, a rock, a népi- és világzene határmezsgyéjén mozognak. A Kaukázus Kardos-Horváth János első igazi színtere. Zenei és zenészi fejlődésének kiindulója, meghatározója és a magyar zenei életbe vezetője. Egyedi hangja és szövegvilága kellemesen komplex, szórakoztató – sokszor – emelkedett hangulatú előadásokon szórakoztatja, elgondolkodtatja, formálja a tisztelt közönségét.

🆓 Belépés díjtalan!

 
 
×
HÍREK
Melyik együtteseket látnád szívesen 2024-ben? Várjuk a szatmáriak visszajelzéseit és javaslatait!
Kiállításmegnyitó, zenei- és színházi performanszok. A Strand utcai művészcsoport, Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ, május 19-20. között tizedik alkalommal szervezi meg a Májusi műhely elnevezésű kortárs művészeti kiállítás megnyitó ünnepségét. A kerek évforduló kiváló lehetőség az elmúlt évtized alkotásainak bemutatására.
Május 3-án, szerdán 19.00 órai kezdettel a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ és Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala Sárik Péter Trió & Falusi Mariann: Jazzkívánságműsor magyarul 3. lemezbemutató koncertjére hívja a dzsessz dallamok iránt érdeklődőket. A rendezvény helyszíne a Várdomb utcai Zsinagóga. A belépés díjtalan!
Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ szervezésében idén folytatódnak a tavalyi évben nagy népszerűségnek örvendő városi kincskeresés játékok.
Cookie