Kardos-Horváth János - Személyesebb Kaukázus // előadói est

Kardos-Horváth János - Személyesebb Kaukázus // előadói est

„Hoztam amit hoztam, vittem amit vittem, ami vagyok abban benne van az Isten.” - Kaukázus. A "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ és Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala egy rendhagyó Kardos-Horváth János előadói estre hívja a zene iránt érdeklődőket. A rendezvény a Kulturális Központ által 2021-ben életre hívott Live Music in the City projekt égisze alatt valósul meg.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

📆 Időpont: április 2., 18.00 óra
📍 Helyszín: Iparosotthon

A Kaukázus a magyar könnyűzenei élet egyik meghatározó együttese, amely 2004-ben jött létre Kardos-Horváth János és tatabányai főiskolai barátai találkozásából. A zenekar sajátos zenei stílust képvisel a magyar könnyűzene palettáján, a szövegcentrikus zenék az alter, a pop, a rock, a népi- és világzene határmezsgyéjén mozognak. A Kaukázus Kardos-Horváth János első igazi színtere. Zenei és zenészi fejlődésének kiindulója, meghatározója és a magyar zenei életbe vezetője. Egyedi hangja és szövegvilága kellemesen komplex, szórakoztató – sokszor – emelkedett hangulatú előadásokon szórakoztatja, elgondolkodtatja, formálja a tisztelt közönségét.

🆓 Belépés díjtalan!

 
 
×
HÍREK
A közelgő húsvéti ünnepek alkalmából a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a Szatmár Megyei Tanáccsal, a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközponttal és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesülettel együttműködésben idén is megszervezi a szatmáriak körében nagy népszerűségnek örvendő Húsvéti Vásárt.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ csapata 2023-ban több mint 50 kulturális és szórakoztató rendezvényt, ezeken belül pedig több mint 350 egyéni projektet szervezett a szatmári közönségnek.
Cookie