Deschiderea Turnului Pompierilor

Deschiderea Turnului Pompierilor

Deschiderea Turnul Pompierilor - unul dintre cele mai importante obiective turistice, simbolul orașului - își redeschide porțile în 27 aprilie.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Cu acest prilej vor avea loc numeroase activități în aer liber și vizită gratuită a turnului. În 27 și în 28 aprilie între orele 10:00 și 21:00, turnul poate fi vizitat gratuit de toată lumea, indiferent de vârstă. Mai mult decât atât, în 27 aprilie, în ziua deschiderii, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" și Primăria Municipiului Satu Mare, împreună cu tinerii de la Asociația SamStudia vă așteaptă cu diverse programe și activități:

  • Open mic - pentru toți cei care doresc să cânte sau să recite poezii
  • Arts and Crafts Zone - activități creative
  • Game zone - jocuri de societate alături de TestPlay
  • Spațiu pentru outdoor games - frees bee, badminton, rațele și vânătorii

19:00 Dj Nelu 🔉

 
 
×
Știri
Cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, alături de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, organizează tradiționalul Târg de Paște.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc și în acest an un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiților - Ziua Sfântului Valentin.
Evenimentul cultural de excepție a adus bucurie în sufletul publicului. Vioara lui Enescu, creatorul de geniu al muzicii românești, a vrăjit publicul sătmărean duminică seara la Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti''. Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G. M. Zamfirescu’’ au marcat Ziua Culturii Naționale printr-un concert extraordinar și plin de sensibilitate - ,,Vioara lui Enescu’’.
În 2023, Primăria Municipiului Satu Mare și echipa Centrului Cultural ,,G.M. Zamfirescu” au oferit comunității sătmărene mai mult de 50 de evenimente proprii cu peste 350 de activități culturale și de divertisment.
Politica de Cookie