Projektek támogatása
Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal a „G.M. Zamfirescu” Kulturális Központtal közösen, a 350/2005-ös számú törvény alapján, meghirdeti a vissza nem térítendő támogatású pályázati kiírást a 2021-es évre vonatkozóan: „Sport mindenkinek”, „Kultúra”, illetve „Ifjúsági, oktatási és szabadidős projektek” kategóriákban.

Együtt tesszük színesebbé a várost!


Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal a „G.M. Zamfirescu” Kulturális Központtal közösen, a 350/2005-ös számú törvény alapján, meghirdeti a vissza nem térítendő támogatású pályázati kiírást a 2021-es évre vonatkozóan: „Sport mindenkinek”, „Kultúra”, illetve „Ifjúsági, oktatási és szabadidős projektek” kategóriákban. A támogatás a következőképpen van lebontva:


•    200.000 lej kulturális projektekre;
•    50.000 lej oktatási, rekreációs és ifjúsági projektekre;
•    200.000 lej a "Sport mindenkinek" programra.


A leadási határidő Szatmárnémeti civil szervezetei számára, hogy benyújtsák pályázati kérelmüket az idei költségvetésből származó közfinanszírozásra: 10.05.2021, 16:00 óra. 


A részvételi tájékoztató és minden szükséges dokumentáció elérhető a következő linken: http://bit.ly/sesiune350 
A pályázatokat lezárt borítékban, a pályázó pecsétjével ellátva kell benyújtani a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ székhelyén: Bd. Transilvania 3 szám alatt, 2. emelet (a Szakszervezetek Művelődési Házának épülete), a kijelölt határidőre, a finanszírozási kategóriának a megnevezésével, amelyre vonatkozik. 


A titkárság nyitvatartása: hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között, tel: 0261-768608.
További felmerülő kérdések esetén írjon nekünk bátran:
•    Kulturális projektek: [email protected] 
•    Ifjúsági és sport projektek: [email protected]
•    Pénzügyi információk és elszámolás: [email protected]


Aktuális információkért kövessen minket Facebookon is: https://www.facebook.com/gmzamfirescu  
 

 

 
Cookie