Szatmári nyár - Akusztikus

Szatmári nyár - Akusztikus

A Szatmári Nyár programsorozat ezen a hétvégén is folytatódik. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ közös célja, hogy megtöltse programokkal, élményekkel és szórakozással a szatmári hétvégéket. Ezért ezen a hétvégén is várunk szeretettel!
JELENTKEZEK
Esemény leírása

A szabadidős programokat elvisszük a lakónegyedekbe is: július 30-án, pénteken 20 órától a Caravana ANIMA fogja szórakoztatni a kicsiket és szüleiket a 17-es lakónegyedben található UFO Parkban.

A pénteki napot pedig a közkedvelt Hey Roop együttes zárja majd egy kellemes nyáresti koncerttel 21 órától, akusztikus rock slágerekkel, szintén az UFO Parkban. Vasárnap, augusztus 1-én 20 órától a Red Hat Yardban élvezheti a szatmári közönség a Canarro együttes koncertjét. A zenekar akusztikus formában játssza a swing, manouche és gipsy jazz stílust, így a vasárnapi koncert egy világzenei kiruccanás is lesz a Yardon.

A rendezvényekre a belépés ingyenes, ülőkoncertek formájában kerülnek megrendezésre, a távolságtartás és a hatályos rendelkezések betartásával.  Azért, hogy ne maradj le a rendezvényeinkről és időben értesülj mindenről, kövesd a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ facebook oldalát!

evenimente/vara-satmareana/picmess-rohu2-2.jpg
 
 
×
HÍREK
A különleges szelfie- és fotópont holnaptól várja a szatmáriakat a Batthyány (Corneliu Coposu) sétányon. Mindazok számára, akik február 10-12-én 15:00- 17:00 között látogatják meg a fotópontot, egy-egy nyomtatott fényképet is készítünk ajándékba. Örökítsük meg a szerelmet!
Gyermekfoglalkozások a Mikulás-műhelyben, Mikulásvonat, helyi termékek és koncertek November 29-én, kedden 18.00 órától az ünnepi fények felkapcsolásával hivatalosan is megkezdődik a karácsonyvárás Szatmárnémetiben, hiszen megnyitja kapuit az Október 25-é téren a Karácsonyi Vásár is.
9 fantasztikus előadó, inspiráló és motiváló előadások és egy nyitott közönség - ilyen volt a TEDxSatuMare - Community changers.
Románia legnagyobb kerékpáros versenyének startjára készülünk, ugyanis a Tour of Romania idei kiírása ezúttal Szatmárnémetiből indul
Cookie