Szatmári nyár - Akusztikus

Szatmári nyár - Akusztikus

A Szatmári Nyár programsorozat ezen a hétvégén is folytatódik. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ közös célja, hogy megtöltse programokkal, élményekkel és szórakozással a szatmári hétvégéket. Ezért ezen a hétvégén is várunk szeretettel!
JELENTKEZEK
Esemény leírása

A szabadidős programokat elvisszük a lakónegyedekbe is: július 30-án, pénteken 20 órától a Caravana ANIMA fogja szórakoztatni a kicsiket és szüleiket a 17-es lakónegyedben található UFO Parkban.

A pénteki napot pedig a közkedvelt Hey Roop együttes zárja majd egy kellemes nyáresti koncerttel 21 órától, akusztikus rock slágerekkel, szintén az UFO Parkban. Vasárnap, augusztus 1-én 20 órától a Red Hat Yardban élvezheti a szatmári közönség a Canarro együttes koncertjét. A zenekar akusztikus formában játssza a swing, manouche és gipsy jazz stílust, így a vasárnapi koncert egy világzenei kiruccanás is lesz a Yardon.

A rendezvényekre a belépés ingyenes, ülőkoncertek formájában kerülnek megrendezésre, a távolságtartás és a hatályos rendelkezések betartásával.  Azért, hogy ne maradj le a rendezvényeinkről és időben értesülj mindenről, kövesd a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ facebook oldalát!

evenimente/vara-satmareana/picmess-rohu2-2.jpg
 
 
×
HÍREK
A közelgő húsvéti ünnepek alkalmából a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a Szatmár Megyei Tanáccsal, a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközponttal és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesülettel együttműködésben idén is megszervezi a szatmáriak körében nagy népszerűségnek örvendő Húsvéti Vásárt.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ csapata 2023-ban több mint 50 kulturális és szórakoztató rendezvényt, ezeken belül pedig több mint 350 egyéni projektet szervezett a szatmári közönségnek.
Cookie