Szatmári nyár - Akusztikus

Szatmári nyár - Akusztikus

A Szatmári Nyár programsorozat ezen a hétvégén is folytatódik. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ közös célja, hogy megtöltse programokkal, élményekkel és szórakozással a szatmári hétvégéket. Ezért ezen a hétvégén is várunk szeretettel!
JELENTKEZEK
Esemény leírása

A szabadidős programokat elvisszük a lakónegyedekbe is: július 30-án, pénteken 20 órától a Caravana ANIMA fogja szórakoztatni a kicsiket és szüleiket a 17-es lakónegyedben található UFO Parkban.

A pénteki napot pedig a közkedvelt Hey Roop együttes zárja majd egy kellemes nyáresti koncerttel 21 órától, akusztikus rock slágerekkel, szintén az UFO Parkban. Vasárnap, augusztus 1-én 20 órától a Red Hat Yardban élvezheti a szatmári közönség a Canarro együttes koncertjét. A zenekar akusztikus formában játssza a swing, manouche és gipsy jazz stílust, így a vasárnapi koncert egy világzenei kiruccanás is lesz a Yardon.

A rendezvényekre a belépés ingyenes, ülőkoncertek formájában kerülnek megrendezésre, a távolságtartás és a hatályos rendelkezések betartásával.  Azért, hogy ne maradj le a rendezvényeinkről és időben értesülj mindenről, kövesd a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ facebook oldalát!

evenimente/vara-satmareana/picmess-rohu2-2.jpg
 
 
×
HÍREK
Idén is neves előadók érkezik a TEDxSatuMare! Október 1-én a Szatmárnémeti Északi Színház előadótermében 14.00 órai kezdettel idén is megszervezik a TEDxSatuMare konferenciát. A #LogOUT szlogennel szervezett tudásfórumon idén is neves előadók, szakemberek tartanak inspiráló előadásokat. A többéves kihagyást követően tavaly ismét megszervezett szatmárnémeti TEDx nagy sikernek örvendett. A kapcsolatépítő rendezvény telt házzal tért vissza, ami jól mutatja, hogy igény van az ilyen és ehhez hasonló találkozási pontokra, szakmai konferenciákra.
Három napon keresztül világhírű előadók lüktető mediterrán és a balkáni ritmusokkal töltötték meg a Tűzoltótorony környékét, a második alkalommal megszervezett World Music Festivalt. Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ háromnapos világzenei rendezvénnyel búcsúztatták az idei fesztiválszezont.
A Tűzoltótorony körüli tér három napra újra a balkáni, a mediterrán és a különleges ritmusok helyszíne lesz! A 2022-es sikeres első kiadást követően szeptember 8-10. között Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ ismét Szatmárnémetibe hozza a világzene leghíresebb előadóit. A World Music Festival alkalmával a hazai fellépők mellett nemzetközileg ismert és elismert előadók érkeznek Szatmárnémetibe, akik a különböző kultúrák találkozásából született dallamokkal kápráztatják el a közönséget.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és TIFF (Transilvania International Film Festival) szervezésében augusztus 4-6. között Szatmárnémetibe érkezik a TIFF Unlimited Karaván. Péntektől vasárnapig 3 kisjátékfilmet és 3 mozifilmet lehet megtekinteni a szabad ég alatt a Corneliu Coposu (Batthyány) sétányon, a rendezvénytéren. A belépés ingyenes.
Cookie