Vissza nem térítendő finanszírozási tájékoztató
Újra meghirdette korábbi években már megszokott nyílt és ellenőrizhető pályázási programját a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a kulturális központ. Sport, kultúra, ifjúság, szabadidő kategóriában várják a pályázatokat.

Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ által meghirdeti a 350/2005-ös számú törvény alapján, vissza nem térítendő támogatású pályázati kiírását a 2021-es évre: „Sport mindenkinek”, Kultúra, illetve Ifjúsági, oktatási és szabadidős projektek kategóriákban. Az kiírásban a kulturális projektekre 200 000 lejt, az ifjúsági, oktatási és szabadidős projektekre 50 000 lejt, a „Sport mindenkinek” kategóriába illeszkedő tervekre pedig 200 000 lej támogatást szánnak az intézményi mecénások.

Pályázhatnak civil és nem kormányzati szervezetek, egyesületek, a pályázatok leadási határideje 2021. május 10., 16.00 óra. Az űrlapok és pályázati dokumentáció letölthetőek a következő címről: bit.ly/gmzproiecte. A pályázatok lezárt és lepecsételt borítékban kerülnek leadásra az intézmény székhelyén, a szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Házának épületében, a Transilvaniei sugárút 3-as szám alatt, a 2. emeleten, a pályázati kategória feltüntetésével. A kulturális központ titkárságának nyitva tartási ideje hétfőtől péntekig 8-16 óra között van, az iroda telefonszám: 0261.768.608.

A pályázók számára a telefonos tájékoztatás-kérés lehetősége mellett elektronikus levélcím is a rendelkezésükre áll. Akik kulturális projektekkel állnának elő, azok a [email protected] címre írhatnak, az ifjúsági és sport rendezvények esetében a [email protected] e-mail-cím a jó, könyvviteli és elszámolási információkért pedig a [email protected] írandó a címsorba.

A kulturális központ csapata azzal is segíti a városi szervezők, egyesületek pályázati tevékenységét, hogy online tájékoztatót szervez az érdeklődők számára Zoom platformon, április 21-én, csütörtökön 18 órától. Információkért és további részletekért a kulturális központ munkatársai azt kérik, hogy kövessék az intézmény Facebook-oldalát: fb.com/gmzamfirescu.

http://bit.ly/sesiune350

 
Cookie