CSABCSI LIVE - BÚCSÚKONCERT

CSABCSI LIVE - BÚCSÚKONCERT

Cserey Csaba, akit a legtöbben Csabcsiként ismernek, az ország egyik legemblematikusabb és legismertebb dobosa nyugdíjba vonul. A dobolás és az ütőhangszerek iránti szenvedélye a mindennapok részévé vált. Sokoldalú és kreatív zenész, akinek a kezei alatt életre kelnek a hangszerek.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

A nyugdíjba vonulásának alkalmából nagy örömmel és szeretettel meghív minden érdeklődőt a  november 17-i Búcsúkoncertjére. A koncertet november 17-én 19.00 órai kezdettel a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ Octavian Bud termében tartják. A belépés ingyenes. A szervezésben partner Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ. Kevesebb jelenjen meg

 
 
×
HÍREK
A Com’ON Szatmárnémeti, ifjúsági részvételi költségvetés program október 24-én lezárult közönségszavazása során Szatmárnémeti lakói 38 egyedi és kreatív kezdeményezés közül választották ki azokat, amelyek támogatásban részesülhetnek. A helyi lakosok közül több, mint 1150-an vettek részt a szavazáson, összesen több, mint 4500 sms-ben validált szavazatot leadva. A költségvetési számításokat követően az eredetileg meghirdetett 15 támogatott projekt mellett további 3 kezdeményezés valósulhat meg.
A szatmári lakosok október 24-ig dönthetnek arról, hogy a fiatalok által megfogalmazott közösségi kezdeményezések közül melyek megvalósítását támogassa Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala.
Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ a PONT csoporttal közösen szeptember elején útjára indította a Com’ON Szatmárnémeti ifjúsági részvételi költségvetés programot.
Október 1-én a Szatmárnémeti Északi Színház előadótermében 14.00 órai kezdettel ismét érkezik nagyszabású TEDx konferencia. A #LogOUT szlogennel szervezett tudásfórumon idén a szakmájában elismert 10 neves előadó tart inspiráló előadásokat aktuális témákban. A idei évben a szatmári TEDx az emberek technológiával való kapcsolatát veszi nagyító alá. Szó lesz a virtuális térből való kikapcsolódás fontosságáról, a kiégésről, a mesterséges intelligencia hatásairól, a technológia emberi kapcsolatokra gyakorolt hatásairól.
Cookie