CSABCSI LIVE - BÚCSÚKONCERT

CSABCSI LIVE - BÚCSÚKONCERT

Cserey Csaba, akit a legtöbben Csabcsiként ismernek, az ország egyik legemblematikusabb és legismertebb dobosa nyugdíjba vonul. A dobolás és az ütőhangszerek iránti szenvedélye a mindennapok részévé vált. Sokoldalú és kreatív zenész, akinek a kezei alatt életre kelnek a hangszerek.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

A nyugdíjba vonulásának alkalmából nagy örömmel és szeretettel meghív minden érdeklődőt a  november 17-i Búcsúkoncertjére. A koncertet november 17-én 19.00 órai kezdettel a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ Octavian Bud termében tartják. A belépés ingyenes. A szervezésben partner Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ. Kevesebb jelenjen meg

 
 
×
HÍREK
A közelgő húsvéti ünnepek alkalmából a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a Szatmár Megyei Tanáccsal, a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközponttal és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesülettel együttműködésben idén is megszervezi a szatmáriak körében nagy népszerűségnek örvendő Húsvéti Vásárt.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ csapata 2023-ban több mint 50 kulturális és szórakoztató rendezvényt, ezeken belül pedig több mint 350 egyéni projektet szervezett a szatmári közönségnek.
Cookie