CSABCSI LIVE - concert de adio

CSABCSI LIVE - concert de adio

Cserey Csaba, cunoscut de toată lumea ca Csabcsi, unul dintre cei mai emblematici și cunoscuți percuţionişti din țară dar și peste hotare, intră în pensie. Pasiunea de a cânta la instrumente a devenit meseria și chemarea sa. Instrumentele prind viață sub mâinile lui.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Cu ocazia pensionării, îi invită pe sătmăreni la un concert aniversar.

Concertul va avea loc în la Octavian Bud de la Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" în data de 17 noiembrie, începând cu ora 19.00.

Intrarea este liberă.
Eveniment susținut de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu".
 

 
 
×
Știri
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc și în acest an un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiților - Ziua Sfântului Valentin.
Evenimentul cultural de excepție a adus bucurie în sufletul publicului. Vioara lui Enescu, creatorul de geniu al muzicii românești, a vrăjit publicul sătmărean duminică seara la Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti''. Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G. M. Zamfirescu’’ au marcat Ziua Culturii Naționale printr-un concert extraordinar și plin de sensibilitate - ,,Vioara lui Enescu’’.
În 2023, Primăria Municipiului Satu Mare și echipa Centrului Cultural ,,G.M. Zamfirescu” au oferit comunității sătmărene mai mult de 50 de evenimente proprii cu peste 350 de activități culturale și de divertisment.
Programul de bugetare participativă pentru tineret, Com’ON Satu Mare, și-a încheiat etapa de votare la data de 24 octombrie, în care publicul sătmărean a putut alege dintre cele 38 de proiecte și inițiative creative și unice depuse de echipele înscrise, fiind alese acelea, care se vor bucura de sprijin financiar pentru implementare.
Politica de Cookie