Csabcsi 50

Csabcsi 50

Cserey Csaba, akit a legtöbben Csabcsiként ismernek, az ország egyik legemblematikusabb és legismertebb dobosa. Idén 5️⃣0️⃣ éve kezdte el azt a zenei utazást, ami hivatásává, szenvedélyévé és a mindennapjai részévé vált.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

🎶A zene és a zenélés iránti kötődését egyszerűen fogalmazza meg: Ritmus nélkül nincsen élet. Sokoldalú és kreatív zenei látásmóddal rendelkezik, ami a hangszerek megszólaltatását illeti. Egyszerűen a kezei alatt életre kelnek a hangszerek. ✨ A kerek évforduló alkalmából a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal egy különleges rendezvénnyel készül, ahol Csabcsi mellett azok a zenésztársai és barátai is fellépnek, akikkel szoros kapcsolatot ápolt az elmúlt fél évszázad alatt. 👉 Vendégelőadók: Major Balázs, Julius Petrus, Black River Blues Band, Székely Gabriella, Urban Tribal Band, Molnár Csibi Attila valamint Vlad Isac.


❗A hangulatosnak ígérkező rendezvényre a belépés díjtalan!

 
 
×
HÍREK
A közelgő húsvéti ünnepek alkalmából a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a Szatmár Megyei Tanáccsal, a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközponttal és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesülettel együttműködésben idén is megszervezi a szatmáriak körében nagy népszerűségnek örvendő Húsvéti Vásárt.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ csapata 2023-ban több mint 50 kulturális és szórakoztató rendezvényt, ezeken belül pedig több mint 350 egyéni projektet szervezett a szatmári közönségnek.
Cookie