Csabcsi 50

Csabcsi 50

Cserey Csaba, akit a legtöbben Csabcsiként ismernek, az ország egyik legemblematikusabb és legismertebb dobosa. Idén 5️⃣0️⃣ éve kezdte el azt a zenei utazást, ami hivatásává, szenvedélyévé és a mindennapjai részévé vált.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

🎶A zene és a zenélés iránti kötődését egyszerűen fogalmazza meg: Ritmus nélkül nincsen élet. Sokoldalú és kreatív zenei látásmóddal rendelkezik, ami a hangszerek megszólaltatását illeti. Egyszerűen a kezei alatt életre kelnek a hangszerek. ✨ A kerek évforduló alkalmából a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal egy különleges rendezvénnyel készül, ahol Csabcsi mellett azok a zenésztársai és barátai is fellépnek, akikkel szoros kapcsolatot ápolt az elmúlt fél évszázad alatt. 👉 Vendégelőadók: Major Balázs, Julius Petrus, Black River Blues Band, Székely Gabriella, Urban Tribal Band, Molnár Csibi Attila valamint Vlad Isac.


❗A hangulatosnak ígérkező rendezvényre a belépés díjtalan!

 
 
×
HÍREK
A Com’ON Szatmárnémeti, ifjúsági részvételi költségvetés program október 24-én lezárult közönségszavazása során Szatmárnémeti lakói 38 egyedi és kreatív kezdeményezés közül választották ki azokat, amelyek támogatásban részesülhetnek. A helyi lakosok közül több, mint 1150-an vettek részt a szavazáson, összesen több, mint 4500 sms-ben validált szavazatot leadva. A költségvetési számításokat követően az eredetileg meghirdetett 15 támogatott projekt mellett további 3 kezdeményezés valósulhat meg.
A szatmári lakosok október 24-ig dönthetnek arról, hogy a fiatalok által megfogalmazott közösségi kezdeményezések közül melyek megvalósítását támogassa Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala.
Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ a PONT csoporttal közösen szeptember elején útjára indította a Com’ON Szatmárnémeti ifjúsági részvételi költségvetés programot.
Október 1-én a Szatmárnémeti Északi Színház előadótermében 14.00 órai kezdettel ismét érkezik nagyszabású TEDx konferencia. A #LogOUT szlogennel szervezett tudásfórumon idén a szakmájában elismert 10 neves előadó tart inspiráló előadásokat aktuális témákban. A idei évben a szatmári TEDx az emberek technológiával való kapcsolatát veszi nagyító alá. Szó lesz a virtuális térből való kikapcsolódás fontosságáról, a kiégésről, a mesterséges intelligencia hatásairól, a technológia emberi kapcsolatokra gyakorolt hatásairól.
Cookie