Csabcsi 50

Csabcsi 50

Cserey Csaba, akit a legtöbben Csabcsiként ismernek, az ország egyik legemblematikusabb és legismertebb dobosa. Idén 5️⃣0️⃣ éve kezdte el azt a zenei utazást, ami hivatásává, szenvedélyévé és a mindennapjai részévé vált.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

🎶A zene és a zenélés iránti kötődését egyszerűen fogalmazza meg: Ritmus nélkül nincsen élet. Sokoldalú és kreatív zenei látásmóddal rendelkezik, ami a hangszerek megszólaltatását illeti. Egyszerűen a kezei alatt életre kelnek a hangszerek. ✨ A kerek évforduló alkalmából a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal egy különleges rendezvénnyel készül, ahol Csabcsi mellett azok a zenésztársai és barátai is fellépnek, akikkel szoros kapcsolatot ápolt az elmúlt fél évszázad alatt. 👉 Vendégelőadók: Major Balázs, Julius Petrus, Black River Blues Band, Székely Gabriella, Urban Tribal Band, Molnár Csibi Attila valamint Vlad Isac.


❗A hangulatosnak ígérkező rendezvényre a belépés díjtalan!

 
 
×
HÍREK
Melyik együtteseket látnád szívesen 2024-ben? Várjuk a szatmáriak visszajelzéseit és javaslatait!
Kiállításmegnyitó, zenei- és színházi performanszok. A Strand utcai művészcsoport, Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ, május 19-20. között tizedik alkalommal szervezi meg a Májusi műhely elnevezésű kortárs művészeti kiállítás megnyitó ünnepségét. A kerek évforduló kiváló lehetőség az elmúlt évtized alkotásainak bemutatására.
Május 3-án, szerdán 19.00 órai kezdettel a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ és Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala Sárik Péter Trió & Falusi Mariann: Jazzkívánságműsor magyarul 3. lemezbemutató koncertjére hívja a dzsessz dallamok iránt érdeklődőket. A rendezvény helyszíne a Várdomb utcai Zsinagóga. A belépés díjtalan!
Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ szervezésében idén folytatódnak a tavalyi évben nagy népszerűségnek örvendő városi kincskeresés játékok.
Cookie