Csabcsi 50

Csabcsi 50

Cserey Csaba, cunoscut de toată lumea ca Csabcsi, este unul dintre cei mai emblematici și cunoscuți percuţionişti din România. În acest an se împlinesc 5️⃣0️⃣ de ani de când și-a început călătoria muzicală care i-a devenit chemare, pasiune și viață.🎉
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

🎶Convingerea lui față de muzică îl descrie foarte simplu: Fără ritm, nu există viață! Atunci când vine vorba despre a cânta la instrumente se naște în el o viziune muzicală versatilă și creativă. Instrumentele prind viață sub mâinile lui. ✨ Cu ocazia acestei aniversări rotunde, Primăria Municipiului Satu Mare prin Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu” pregătesc un eveniment special, în cadrul căruia, pe lângă Csabcsi, vor concerta și colegii săi, muzicieni și prieteni, cu care a colaborat în decursul acestei jumătăți de secol. 👉 Invitați: Major Balázs, Julius Petrus, Black River Blues Band, Székely Gabriella, Urban Tribal Band, Molnár Csibi Attila și Vlad Isac.

❗Intrarea la acest eveniment inedit este gratuită!

 
 
×
Știri
Activități pentru copii în căsuța Moșului, concerte, tur cu trenulețul și produse locale. Marți, 29 noiembrie, odată cu aprinderea luminițelor de sărbători, se deschide oficial Târgul de Crăciun din Piața 25 Octombrie.
Retrăiește atmosfera TEDxSatuMare! A fost un eveniment pentru comunitate, pentru cei care vor să aducă schimbare pozitivă în comunitate. Ne vedem în octombrie 2023!
Ne pregătim să găzduim startul celei mai mari competiții de ciclism din România. Turul României pornește în acest an, în premieră, din municipiul #SatuMare.
Politica de Cookie