CityRocks Szatmárnémeti

CityRocks Szatmárnémeti

We will rock You, Szatmárnémeti! A G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala július 29-én Szatmárnémetibe hozza Közép-Európa legnagyobb rock produkcióját, a CityRocks-ot! Éld át a rock felszabadító erejét és vegyél részt Te is a közös zenélésben több, mint 200 zenész társaságában az Október 25-e téren, ahol a rocktörténelem legnagyobb slágerei kelnek életre a Ti hangszereitek és hangotok által, beírva ezáltal városunkat a CityRocks életébe.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

Olyan egyedülálló lehetőség ez, melyre idén csak két alkalommal kerül sor: Szatmárnémeti mellett Európa Kulturális Fővárosában, Veszprémben csap a húrok közé a világ legnagyobb rockzenekara. Mire számíthat az, aki jelentkezik? A fergeteges hangulat mellett a közösségi zenélés örömére, a legnagyobb rock slágerek felcsendülésére a nemzetközi, a magyar és a román rocktörténelem himnuszai érkeznek Szatmárra a ti segítségetekkel.


Mit jelent a CityRocks? A CityRocks-ot egy zenészekből álló baráti társaság alapította 2017-ben Magyarországon, Szegeden. A kezdeményezés célja az, hogy az élő zenét, azon belül is a rockzenét minél több emberhez juttassák el, valamint, hogy a profi és gyakorlott zenészek mellett olyan amatőröknek is koncertélményt tudjanak adni, akik eddig csak otthon magukban tudtak zenélni. Nem kell hát profinak lenned, nem kell kottát hozz magaddal, csak ismerd és szeresd a rockzenét. Ráadásul mindezt egy rendhagyó közösségi élmény keretében, ahol korhatár nélkül, a legkisebbektől a szépkorúakig mindenki együtt zenél és énekel - egy alkalommal akár több ezren is. Az eddigi koncerteken a legfiatalabb hangszeres résztvevő 8, a legidősebb pedig 74 éves volt. A CityRocks fontos célkitűzése – az élő zene és a rock népszerűsítése mellett – egy összetartó, zenét szerető és művelő közösség kialakítása.
A CityRocks alkalmakra rendszeresen érkeznek zenészek a Európa számos országából, ami Szatmárnémeti számára nemzetközi ismertséget és nem utolsó sorban számos idelátogató turistát is jelent.

Ne hagyd ki a lehetőséget, porold le a hangszeredet, skálázd be a hangodat, jelentkezz és vegyél részt Közép-Európa legnagyobb rock bulijában! Jelentkezni kizárólag ezen a linken tudsz: https://cityrocks.eu/applytwo


Kövesd az esemény facebook oldalát, hívd meg a barátaid is

CityRocks Metallica: https://youtu.be/bJ3p2VrFEvY
CityRocks Tankcsapda: https://youtu.be/ObXStEWoNPw

Let’s get rocked, Szatmárnémeti! Hozzuk vissza együtt a rockzenét a városba!
 

 
 
×
HÍREK
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ csapata 2023-ban több mint 50 kulturális és szórakoztató rendezvényt, ezeken belül pedig több mint 350 egyéni projektet szervezett a szatmári közönségnek.
A Com’ON Szatmárnémeti, ifjúsági részvételi költségvetés program október 24-én lezárult közönségszavazása során Szatmárnémeti lakói 38 egyedi és kreatív kezdeményezés közül választották ki azokat, amelyek támogatásban részesülhetnek. A helyi lakosok közül több, mint 1150-an vettek részt a szavazáson, összesen több, mint 4500 sms-ben validált szavazatot leadva. A költségvetési számításokat követően az eredetileg meghirdetett 15 támogatott projekt mellett további 3 kezdeményezés valósulhat meg.
Cookie