CityRocks Satu Mare

CityRocks Satu Mare

We will rock You, Satu Mare! Centrul Cultural G. M. Zamfirescu și Primăria Municipiului Satu Mare au invitat, pe 29 iulie, cea mai mare producție rock din Europa Centrală, formația CityRocks la Satu Mare! Experimentează puterea eliberatoare a rock-ului! Haide și tu să fii alături de peste cei 200 de muzicieni din Piața 25 Octombrie, unde cele mai mari hituri din istoria rock-ului vor fi cântate de instrumentele și interpretarea TA, înscriind astfel orașul nostru în istoria CityRocks.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Aceasta este o ocazie unică, care va avea loc doar de două ori în acest an: pe lângă Satu Mare, cea mai mare trupă rock din Europa Centrală va evolua doar la Veszprém, Capitala Europeană a Culturii. La ce te poți aștepta dacă participi? Pe lângă o atmosferă de excepție, cu ajutorul tău, hiturile istoriei rockului internațional, maghiar și românesc vor fi intonate la Satu Mare  spre bucuria tuturor celor care vor fi prezenți.

Ce este CityRocks? CityRocks a fost înființată în 2017 iar de atunci, sunt urmăriți de mii de fani și înregistrează milioane de vizualizări pe rețele sociale. Scopul inițiativei este de a aduce muzica live, inclusiv muzica rock, aproape de cât mai mulți oameni și de a oferi o experiență de concert nu doar muzicienilor profesioniști și experimentați, ci și amatorilor care, până acum, au cânta doar acasă. Așadar nu trebuie să fii profesionist, nu trebuie să aduci partituri, trebuie  doar să cunoști și să iubești muzica rock. Toate acestea în cadrul unei experiențe comunitare extraordinare în care mii de oameni, de la mic la mare, poate cânta împreună. La concertele de până acum, cel mai tânăr instrumentist avea 8 ani, iar cel mai în vârstă 74 de ani. Pe lângă promovarea muzicii live și a rock-ului, CityRocks are obiectivul important de a construi o comunitate compactă de melomani și muzicieni.

Evenimentele CityRocks atrag în mod regulat muzicieni din întreaga Europă, ceea ce înseamnă expunere internațională pentru Satu Mare și, nu în ultimul rând, mulți turiști care vor vizita orașul.

Nu rata șansa, șterge praful de pe instrumentul tău muzical, antrenează-ți vocea, înscrie-te și alătură-te celei mai mari petreceri rock din Europa Centrală! Înscrierile pe pot face exclusiv pe link-ul: https://cityrocks.eu/en/applytwo

Urmărește noutățile în event, invită-ți prietenii: 
https://fb.me/e/2Cq7D0L3u

VIDEO CityRocks Metallica: https://youtu.be/bJ3p2VrFEvY
VIDEO CityRocks Cluj, Bontida: https://youtu.be/WJrzUhemGaQ

Let’s get rocked, Satu Mare! Să readucem împreună muzica rock în Satu Mare!
 

 

 
 
×
Știri
TEDxSatu Mare 2023: O nouă super ediție cu personalități de renume! TEDxSatuMare revine pe scena Teatrului de Nord Satu Mare, la data de 1 octombrie 2023, începând cu ora 14.00, aducând în fața publicului 10 invitați de excepție. Aceștia vor fi prezenți pentru a susține discursuri extraordinare pentru ca cei interesați să nu rateze cea mai mare conferință de dezvoltare personală și extindere a principiilor, care inspiră și ne conectează!
Timp de trei zile, artiști recunoscuți pe plan internațional au servit pulsul muzicii pentru cei care au participat la evenimentul desfășurat în parcul din jurul Turnului Pompierilor – cea de-a doua ediție a World Music Festival. Am salutat de rămas bun seria festivalelor din acest an cu un eveniment de trei zile organizat de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”.
Timp de 3 zile, parcul din jurul Turnului Pompierilor se umple din nou cu ritmuri balcanice, mediteraneene și speciale! După succesul primei ediții din 2022, în perioada 8-10 septembrie 2023, Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" readuce la Satu Mare cei mai cunoscuți artiști world music. Cu ocazia World Music Festival, alături de artiștii autohtoni, vor evolua pe scenă la Satu Mare și muzicieni cunoscuți pe plan internațional, care vor încânta publicul cu melodii în ritmuri ce se îmbină din sinergia diferitelor culturi.
În organizarea Primăriei Municipiului Satu Mare, al Centrului Cultural G.M. Zamfirescu și al celor de la TIFF (Transilvania International Film Festival), în perioada 4-6 august Caravana TIFF Unlimited va sosi la Satu Mare. De vineri până duminică se vor proiecta 3 filme de scurt metraj și 3 filme de lung metraj, pe marele ecran amplasat pe pasajul pietonal Corneliu Coposu, în zona obișnuită asemeni anilor precedenți. Accesul pentru public este gratuit.
Politica de Cookie