Az újrahsznosítás csodája - FLEX

Az újrahsznosítás csodája - FLEX

Túl sokat fogyasztunk, és nagyon keveset hasznosítunk újra. ♻️ Ennek egyik következménye, hogy az édesvízkészletek 💦, amelyektől mindennapi életünk is függ, veszélybe kerültek ❌. Itt az ideje, hogy változtassunk. Változást pedig elsősorban tudatos neveléssel 🌱 kell kezdeni. Fontos, hogy tisztában legyünk az újrahasznosítás és az újrafelhasználás ♻️ fontosságáról. Ugyanakkor fontos az is, hogy hogyan óvjuk környezetünket 🌍 egy tisztább jövő érdekében. 😉
JELENTKEZEK
Esemény leírása

👉 A FLEX interaktív kiállítás egy használt tengeri konténerben talált otthonra, amely kívülről úgy néz ki, mint egy hajó 🛳 . A belsejében pedig a folyóvízekből összegyűjtött műanyag hulladék újrahasznosításának lépéseit lehet nyomon követni. 🏞

A kék konténer 🔹 többféle tevékenység helyszíne. A műanyag hulladékról szerzett információk ℹ️ mellett az újrahasznosítás gyakorlati részét is megismerhetik a kiállításon résztvevők. 😃 Mitöbb, ki is lehet próbálni ezeket a műanyag szelektálástól kezdve, aprításon és az olvasztáson át egészen egy teljesen új termék létrehozásáig. 🔵

💧 Az interaktív kiállítás 📅 szeptember 28-30., 10.00-16.00 között látogatható 📍 szatmárnémeti Régi Főterén a Római Katolikus Székesegyház előtti parkolóban.

✨ Mindenkit várunk sok szeretettel!
🆓 A kiállítás ingyenesen látogatható!

🤝 A projekt helyi partnerei: Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és a Multisalva Egyesület.

 
 
×
HÍREK
A hétvégén ismét utcazenével és művészettel telnek meg Szatmárnémeti utcái és terei. Július 12-14. között várja az érdeklődőket a város egyik legszínesebb és leglátványosabb rendezvénye, az immár tizedik kiadását ünneplő Szatmárnémeti Utcazene Fesztivál.
A közelgő húsvéti ünnepek alkalmából a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a Szatmár Megyei Tanáccsal, a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközponttal és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesülettel együttműködésben idén is megszervezi a szatmáriak körében nagy népszerűségnek örvendő Húsvéti Vásárt.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
Cookie