Az újrahsznosítás csodája - FLEX

Az újrahsznosítás csodája - FLEX

Túl sokat fogyasztunk, és nagyon keveset hasznosítunk újra. ♻️ Ennek egyik következménye, hogy az édesvízkészletek 💦, amelyektől mindennapi életünk is függ, veszélybe kerültek ❌. Itt az ideje, hogy változtassunk. Változást pedig elsősorban tudatos neveléssel 🌱 kell kezdeni. Fontos, hogy tisztában legyünk az újrahasznosítás és az újrafelhasználás ♻️ fontosságáról. Ugyanakkor fontos az is, hogy hogyan óvjuk környezetünket 🌍 egy tisztább jövő érdekében. 😉
JELENTKEZEK
Esemény leírása

👉 A FLEX interaktív kiállítás egy használt tengeri konténerben talált otthonra, amely kívülről úgy néz ki, mint egy hajó 🛳 . A belsejében pedig a folyóvízekből összegyűjtött műanyag hulladék újrahasznosításának lépéseit lehet nyomon követni. 🏞

A kék konténer 🔹 többféle tevékenység helyszíne. A műanyag hulladékról szerzett információk ℹ️ mellett az újrahasznosítás gyakorlati részét is megismerhetik a kiállításon résztvevők. 😃 Mitöbb, ki is lehet próbálni ezeket a műanyag szelektálástól kezdve, aprításon és az olvasztáson át egészen egy teljesen új termék létrehozásáig. 🔵

💧 Az interaktív kiállítás 📅 szeptember 28-30., 10.00-16.00 között látogatható 📍 szatmárnémeti Régi Főterén a Római Katolikus Székesegyház előtti parkolóban.

✨ Mindenkit várunk sok szeretettel!
🆓 A kiállítás ingyenesen látogatható!

🤝 A projekt helyi partnerei: Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és a Multisalva Egyesület.

 
 
×
HÍREK
Melyik együtteseket látnád szívesen 2024-ben? Várjuk a szatmáriak visszajelzéseit és javaslatait!
Kiállításmegnyitó, zenei- és színházi performanszok. A Strand utcai művészcsoport, Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ, május 19-20. között tizedik alkalommal szervezi meg a Májusi műhely elnevezésű kortárs művészeti kiállítás megnyitó ünnepségét. A kerek évforduló kiváló lehetőség az elmúlt évtized alkotásainak bemutatására.
Május 3-án, szerdán 19.00 órai kezdettel a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ és Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala Sárik Péter Trió & Falusi Mariann: Jazzkívánságműsor magyarul 3. lemezbemutató koncertjére hívja a dzsessz dallamok iránt érdeklődőket. A rendezvény helyszíne a Várdomb utcai Zsinagóga. A belépés díjtalan!
Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ szervezésében idén folytatódnak a tavalyi évben nagy népszerűségnek örvendő városi kincskeresés játékok.
Cookie