Expoziția FLEX - magia reciclării

Expoziția FLEX - magia reciclării

Consumăm prea mult și reciclăm  prea puțin. Una din consecințele acestui fapt constă în faptul că rezervele de apă, de care depinde viața noastră de zi cu zi, ajung să fie în  pericol. E timpul să facem o schimbare. Iar o schimbare poate veni, în primul rând, doar printr-o educație  conștientă. E important să fim conștienți de importanța reciclării și refolosirii  unor bunuri. În aceeași măsură, e important și să protejăm mediul  înconjurător pentru un viitor mai curat. 
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

👉 Expoziția interactivă FLEX este găzduită într-un container maritim uzat, care din exterior pare ca fiind o navă. 🛳 Iar în interior putem urmări procedura de reciclare par cu pas a deșeurilor de plastic colectate din apele fluviale. 🏞

Containerul albastru 🔹 este locația multiplelor activități. Alături de informațiile ℹ️ despre deșeurile de plastic, vizitatorii pot descoperi și partea practică a reciclării acestora. 😃 Mai mult decât atât, chiar se poate încerca ce înseamnă în practică această procedură, de la colectarea plasticelor, mărunțirea și topirea lor, și până la procedura de obținere a unui nou obiect cu totul nou. 🔵

💧 Expoziția interactivă se desfășoară și poate fi vizitată în perioada 📅 28-30 septembrie, între orele 10.00 - 16.00 în 📍 Piața Libertății, în parcarea din fața Catedralei Romano-Catolice din Satu Mare.

✨ Așteptăm pe toată lumea cu drag!
🆓 Intrarea este gratuită!

🤝 Partenerii locali ai proiectului: Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural G.M. Zamfirescu și Asociația Multisalva.

 
 
×
Știri
Activități pentru copii în căsuța Moșului, concerte, tur cu trenulețul și produse locale. Marți, 29 noiembrie, odată cu aprinderea luminițelor de sărbători, se deschide oficial Târgul de Crăciun din Piața 25 Octombrie.
Retrăiește atmosfera TEDxSatuMare! A fost un eveniment pentru comunitate, pentru cei care vor să aducă schimbare pozitivă în comunitate. Ne vedem în octombrie 2023!
Ne pregătim să găzduim startul celei mai mari competiții de ciclism din România. Turul României pornește în acest an, în premieră, din municipiul #SatuMare.
Politica de Cookie