Expoziția FLEX - magia reciclării

Expoziția FLEX - magia reciclării

Consumăm prea mult și reciclăm  prea puțin. Una din consecințele acestui fapt constă în faptul că rezervele de apă, de care depinde viața noastră de zi cu zi, ajung să fie în  pericol. E timpul să facem o schimbare. Iar o schimbare poate veni, în primul rând, doar printr-o educație  conștientă. E important să fim conștienți de importanța reciclării și refolosirii  unor bunuri. În aceeași măsură, e important și să protejăm mediul  înconjurător pentru un viitor mai curat. 
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

👉 Expoziția interactivă FLEX este găzduită într-un container maritim uzat, care din exterior pare ca fiind o navă. 🛳 Iar în interior putem urmări procedura de reciclare par cu pas a deșeurilor de plastic colectate din apele fluviale. 🏞

Containerul albastru 🔹 este locația multiplelor activități. Alături de informațiile ℹ️ despre deșeurile de plastic, vizitatorii pot descoperi și partea practică a reciclării acestora. 😃 Mai mult decât atât, chiar se poate încerca ce înseamnă în practică această procedură, de la colectarea plasticelor, mărunțirea și topirea lor, și până la procedura de obținere a unui nou obiect cu totul nou. 🔵

💧 Expoziția interactivă se desfășoară și poate fi vizitată în perioada 📅 28-30 septembrie, între orele 10.00 - 16.00 în 📍 Piața Libertății, în parcarea din fața Catedralei Romano-Catolice din Satu Mare.

✨ Așteptăm pe toată lumea cu drag!
🆓 Intrarea este gratuită!

🤝 Partenerii locali ai proiectului: Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural G.M. Zamfirescu și Asociația Multisalva.

 
 
×
Știri
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", împreună cu grupul PONT, a lansat la începutul lunii septembrie programul de bugetare participativă Com’ON Satu Mare.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", împreună cu grupul PONT, a lansat la începutul lunii septembrie programul de bugetare participativă Com’ON Satu Mare.
Mai sunt doar câteva zile până la noua ediție TEDxSatuMare având tematica #LogOUT, unde avem 10 invitați de seamă din diverse domenii de activitate de mare actualitate în România anului 2023. Vă facem cunoștință cu cei 10 speakeri excepționali, care vor susține discursuri interesante despre modul în care burnout-ul ne poate afecta dacă nu alocăm suficient timp pentru a ne deconecta, dar și despre cum inteligența artificială domină multe din activitățile noastre de zi cu zi, înlocuind anumite domenii de activitate, și nu în ultimul rând despre alte subiecte și teme de actualitate din sfera tehnologiei, afacerii, sănătății și artei.
TEDxSatu Mare 2023: O nouă super ediție cu personalități de renume! TEDxSatuMare revine pe scena Teatrului de Nord Satu Mare, la data de 1 octombrie 2023, începând cu ora 14.00, aducând în fața publicului 10 invitați de excepție. Aceștia vor fi prezenți pentru a susține discursuri extraordinare pentru ca cei interesați să nu rateze cea mai mare conferință de dezvoltare personală și extindere a principiilor, care inspiră și ne conectează!
Politica de Cookie