Alapfogalmak a reklámban és a marketingben

Alapfogalmak a reklámban és a marketingben

Alapfogalmak a reklámban és a marketingben [Konkrét példákkal] - a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és a Marks & Metrics által indított új workshop, amely a kisvállalkozókat, a szatmárnémeti PFA-ket és mindazokat kívánja támogatni, akik online szeretnék elindítani üzleti tevékenységüket. Az online program második kreatív foglalkozására május 31-én 18:00-kor kerül sor a Zoom platformon! Az online marketing azt jelenti, hogy az interneten keresztül népszerűsíti vállalkozását. Valószínűleg valami, amit a legtöbb ember már tud - de nézzük meg együtt, mit tehet az online marketing az Ön vállalkozásáért!
JELENTKEZEK
Esemény leírása

Ez a workshop azoknak a kezdőknek szól, akik szeretnének megismerkedni az online marketinggel, és szilárd alapot szeretnének építeni ezen a területen. A workshop célja, hogy a résztvevőket megismertesse az online marketinggel kapcsolatos alapvető információkkal, valamint ingyenes eszközökkel és forrásokkal. Olyan témákkal fogunk foglalkozni, mint pl.:
- Mit jelent az online marketing?
- Milyen ingyenes eszközöket használhatunk?
- Hirdetési kampányok.
- A digitális marketing, a potenciális ügyfelek generálása, a CRM és még sok más.

A workshop házigazdája a szatmárnémetiben született Török Márk lesz, aki mindössze 19 évesen alapította saját reklámügynökségét, és több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a reklám,  a webdesign és a grafikai tervezés területén. A marketing területén szerzett tapasztalata hozzájárult számos  márka növekedéséhez, civil szervezetek, ifjúsági projektek és programok, fesztiválok (köztük #LaDamburi) fejlődéséhez. Nem csak Szatmárnémetiben, hanem Kolozsváron, valamint országosan, sőt nemzetközi szinten is.
A workshop szervezője a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala, „G. M. Zamfirescu ” Kulturális Központ  és a Marks & Metrics-szel 

Az esemény online lesz megtartva, jelentkezési határidő  május 31. 12:00 óra.

evenimente/saptamana-copiilor/191913781-4219319891445954-141003532839723472-n.jpg

 

 
 
×
HÍREK
A különleges szelfie- és fotópont holnaptól várja a szatmáriakat a Batthyány (Corneliu Coposu) sétányon. Mindazok számára, akik február 10-12-én 15:00- 17:00 között látogatják meg a fotópontot, egy-egy nyomtatott fényképet is készítünk ajándékba. Örökítsük meg a szerelmet!
Gyermekfoglalkozások a Mikulás-műhelyben, Mikulásvonat, helyi termékek és koncertek November 29-én, kedden 18.00 órától az ünnepi fények felkapcsolásával hivatalosan is megkezdődik a karácsonyvárás Szatmárnémetiben, hiszen megnyitja kapuit az Október 25-é téren a Karácsonyi Vásár is.
9 fantasztikus előadó, inspiráló és motiváló előadások és egy nyitott közönség - ilyen volt a TEDxSatuMare - Community changers.
Románia legnagyobb kerékpáros versenyének startjára készülünk, ugyanis a Tour of Romania idei kiírása ezúttal Szatmárnémetiből indul
Cookie