Alapfogalmak a reklámban és a marketingben

Alapfogalmak a reklámban és a marketingben

Alapfogalmak a reklámban és a marketingben [Konkrét példákkal] - a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és a Marks & Metrics által indított új workshop, amely a kisvállalkozókat, a szatmárnémeti PFA-ket és mindazokat kívánja támogatni, akik online szeretnék elindítani üzleti tevékenységüket. Az online program második kreatív foglalkozására május 31-én 18:00-kor kerül sor a Zoom platformon! Az online marketing azt jelenti, hogy az interneten keresztül népszerűsíti vállalkozását. Valószínűleg valami, amit a legtöbb ember már tud - de nézzük meg együtt, mit tehet az online marketing az Ön vállalkozásáért!
JELENTKEZEK
Esemény leírása

Ez a workshop azoknak a kezdőknek szól, akik szeretnének megismerkedni az online marketinggel, és szilárd alapot szeretnének építeni ezen a területen. A workshop célja, hogy a résztvevőket megismertesse az online marketinggel kapcsolatos alapvető információkkal, valamint ingyenes eszközökkel és forrásokkal. Olyan témákkal fogunk foglalkozni, mint pl.:
- Mit jelent az online marketing?
- Milyen ingyenes eszközöket használhatunk?
- Hirdetési kampányok.
- A digitális marketing, a potenciális ügyfelek generálása, a CRM és még sok más.

A workshop házigazdája a szatmárnémetiben született Török Márk lesz, aki mindössze 19 évesen alapította saját reklámügynökségét, és több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a reklám,  a webdesign és a grafikai tervezés területén. A marketing területén szerzett tapasztalata hozzájárult számos  márka növekedéséhez, civil szervezetek, ifjúsági projektek és programok, fesztiválok (köztük #LaDamburi) fejlődéséhez. Nem csak Szatmárnémetiben, hanem Kolozsváron, valamint országosan, sőt nemzetközi szinten is.
A workshop szervezője a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala, „G. M. Zamfirescu ” Kulturális Központ  és a Marks & Metrics-szel 

Az esemény online lesz megtartva, jelentkezési határidő  május 31. 12:00 óra.

evenimente/saptamana-copiilor/191913781-4219319891445954-141003532839723472-n.jpg

 

 
 
×
HÍREK
A hétvégén ismét utcazenével és művészettel telnek meg Szatmárnémeti utcái és terei. Július 12-14. között várja az érdeklődőket a város egyik legszínesebb és leglátványosabb rendezvénye, az immár tizedik kiadását ünneplő Szatmárnémeti Utcazene Fesztivál.
A közelgő húsvéti ünnepek alkalmából a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a Szatmár Megyei Tanáccsal, a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközponttal és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesülettel együttműködésben idén is megszervezi a szatmáriak körében nagy népszerűségnek örvendő Húsvéti Vásárt.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
Cookie