10. Májusi műhely - kortárs művészeti kiállítás

10. Májusi műhely - kortárs művészeti kiállítás

A Strand utcai művészcsoport, Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a „G.M.Zamfirescu” Kulturális Központ, május 19. és június 10. között tizedik alkalommal szervezi meg az évente jelentkező Májusi műhely elnevezésű kiállítást.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

A kortárs képzőművészeti eseménynek a szatmári Aurel Popp Emlékház ad otthont, ahol a Strand utcai művészcsoport friss alkotásai, valamint az általuk meghívott vendég képzőművészek munkái tekinthetőek meg. A kiállítótérben izgalmas és változatos művek kerülnek kiállításra.

Május 19., péntek - 20.00 óra

  • Kiállításmegnyitó
  • Fellép: Brass and More, komolyzenei formáció 

Május 20., szombat - 20.00 óra

  • Találkozás és kötetlen beszélgetés a művészekkel
  • Hangulatfelelős: Dobri 

 A látogatók a kiállítás során kortárs időutazás részesei lehetnek, hiszen a tárlat a művészek szubjektív szűrőjén keresztül feleleveníti és összefoglalja az elmúlt évtized termékeny időszakát, művészi folyamatait, a világ alakulását, mindezt.

A kiállítás május 19. és június 10. között látogatható

 
 
×
HÍREK
Melyik együtteseket látnád szívesen 2024-ben? Várjuk a szatmáriak visszajelzéseit és javaslatait!
Kiállításmegnyitó, zenei- és színházi performanszok. A Strand utcai művészcsoport, Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ, május 19-20. között tizedik alkalommal szervezi meg a Májusi műhely elnevezésű kortárs művészeti kiállítás megnyitó ünnepségét. A kerek évforduló kiváló lehetőség az elmúlt évtized alkotásainak bemutatására.
Május 3-án, szerdán 19.00 órai kezdettel a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ és Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala Sárik Péter Trió & Falusi Mariann: Jazzkívánságműsor magyarul 3. lemezbemutató koncertjére hívja a dzsessz dallamok iránt érdeklődőket. A rendezvény helyszíne a Várdomb utcai Zsinagóga. A belépés díjtalan!
Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ szervezésében idén folytatódnak a tavalyi évben nagy népszerűségnek örvendő városi kincskeresés játékok.
Cookie