10. Májusi műhely - kortárs művészeti kiállítás

10. Májusi műhely - kortárs művészeti kiállítás

A Strand utcai művészcsoport, Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a „G.M.Zamfirescu” Kulturális Központ, május 19. és június 10. között tizedik alkalommal szervezi meg az évente jelentkező Májusi műhely elnevezésű kiállítást.
JELENTKEZEK
Esemény leírása

A kortárs képzőművészeti eseménynek a szatmári Aurel Popp Emlékház ad otthont, ahol a Strand utcai művészcsoport friss alkotásai, valamint az általuk meghívott vendég képzőművészek munkái tekinthetőek meg. A kiállítótérben izgalmas és változatos művek kerülnek kiállításra.

Május 19., péntek - 20.00 óra

  • Kiállításmegnyitó
  • Fellép: Brass and More, komolyzenei formáció 

Május 20., szombat - 20.00 óra

  • Találkozás és kötetlen beszélgetés a művészekkel
  • Hangulatfelelős: Dobri 

 A látogatók a kiállítás során kortárs időutazás részesei lehetnek, hiszen a tárlat a művészek szubjektív szűrőjén keresztül feleleveníti és összefoglalja az elmúlt évtized termékeny időszakát, művészi folyamatait, a világ alakulását, mindezt.

A kiállítás május 19. és június 10. között látogatható

 
 
×
HÍREK
A közelgő húsvéti ünnepek alkalmából a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a Szatmár Megyei Tanáccsal, a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközponttal és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesülettel együttműködésben idén is megszervezi a szatmáriak körében nagy népszerűségnek örvendő Húsvéti Vásárt.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is egy különleges élménnyel ajándékozza meg a szatmáriakat a szerelmesek napja alkalmából.
Az Enescu hegedűje – különleges komolyzenei koncert magával ragadta a szatmári közönséget január 14-én a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében a román kultúra napja alkalmából szervezett rendezvényen. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a román kultúra napját egy kivételes komolyzenei koncerttel ünnepelte.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ csapata 2023-ban több mint 50 kulturális és szórakoztató rendezvényt, ezeken belül pedig több mint 350 egyéni projektet szervezett a szatmári közönségnek.
Cookie