10. Atelier în Mai - expoziție de artă contemporană

10. Atelier în Mai - expoziție de artă contemporană

Grupul de artiști de pe str. Ștrandului, Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” organizează cea de-a 10-a ediție a expoziției anuale de artă contemporană Atelier în mai, ce se va desfășura în perioada 19 mai-10 iunie.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Evenimentul de arte vizuale va fi găzduit de Atelierul Memorial Aurel Popp din Satu Mare, unde vor fi expuse lucrări recente ale grupului de artiști de pe strada Ștrandului, precum și lucrările artiștilor invitați. În spațiul expozițional pot fi vizionate o varietate de lucrări.

Vineri, 19 mai - ora 20.00

  • Vernisajul expoziției
  • Interpreți invitați: Brass and More, formație de muzică clasică 

Sâmbătă, 20 mai - ora 20.00

  • Întâlnire și discuții libere cu artiștii
  • Responsabil pentru atmosferă: Dobri

Pe parcursul expoziției, vizitatorii vor experimenta o călătorie contemporană în timp, deoarece expoziția reamintește și rezumă perioada ultimului deceniu, procesul artistic și evoluția lumii, toate acestea prin filtrele subiective individuale ale artiștilor.

 Expoziția poate fi vizitată în perioada 19 mai-10 iunie.

 
 
×
Știri
Ce trupe doriți pentru Zilele Orașului 2024? Așteptăm părerea și propunerile sătmărenilor!
Vernisaj de expoziție, spectacol muzical și teatral. Grupul de artiști de pe str. Ștrandului, Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" organizează vernisajul celei de-a X-a ediții a expoziției de artă contemporană Atelier în mai, ce se va desfășura în perioada 19 mai - 10 iunie. Aniversarea de 10 ani ne oferă oportunitatea de a prezenta operele de artă ale ultimului deceniu.
La data de 3 mai, începând cu ora 19.00, Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare vă invită la concertul de jazz susținut de Sárik Péter Trió & Falusi Mariann, cu ocazia lansării noului album. Evenimentul va avea loc la Sinagoga de pe str. Decebal.
În data de 1 aprilie ne-a păcălit și pe noi vremea. Profităm de faptul că încă suntem în luna nebuniei pentru ca nici voi să nu ratați oportunitatea de a va distra! Sâmbătă, 29 aprilie, începând cu ora 15.00 ne dăm întâlnire să recuperăm Treasure Hunting - vânătoarea de comori urbane.
Politica de Cookie