Dr. Zacher Gábor - Satu Mare

Dr. Zacher Gábor - Satu Mare

Cu prilejul vizitei în Satu Mare a toxicologului Dr. Gábor Zacher, Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" organizează un nou eveniment dedicat tinerilor.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Cei care cred că în 2023 pot proteja copiii de droguri, alcool sau țigări trăiesc într-o utopie. Majoritatea experților subliniază că soluția nu este interzicerea vehementă, ci educația și prevenția, dezvoltarea sănătății mintale și comunicarea fără interdicții. Toxicologia nu se referă doar la droguri sau alcool. Dr. Gábor Zacher în prezentarea sa pentru tineri "Otrăvurile noastre de zi cu zi" se va concentra, de asemenea asupra unor experiențe actuale pe care tinerii le trăiesc, cum ar fi excesul de furie, frustrarea sau dependența de social media. 

 Intrarea este liberă! Înscrierea se face prin intermediul formularului: https://bit.ly/drzachergabor_ifjusag

 
 
×
Știri
Cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, alături de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, organizează tradiționalul Târg de Paște.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc și în acest an un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiților - Ziua Sfântului Valentin.
Evenimentul cultural de excepție a adus bucurie în sufletul publicului. Vioara lui Enescu, creatorul de geniu al muzicii românești, a vrăjit publicul sătmărean duminică seara la Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti''. Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G. M. Zamfirescu’’ au marcat Ziua Culturii Naționale printr-un concert extraordinar și plin de sensibilitate - ,,Vioara lui Enescu’’.
În 2023, Primăria Municipiului Satu Mare și echipa Centrului Cultural ,,G.M. Zamfirescu” au oferit comunității sătmărene mai mult de 50 de evenimente proprii cu peste 350 de activități culturale și de divertisment.
Politica de Cookie