Dr. Zacher Gábor - Satu Mare

Dr. Zacher Gábor - Satu Mare

Cu prilejul vizitei în Satu Mare a toxicologului Dr. Gábor Zacher, Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" organizează un nou eveniment dedicat tinerilor.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Cei care cred că în 2023 pot proteja copiii de droguri, alcool sau țigări trăiesc într-o utopie. Majoritatea experților subliniază că soluția nu este interzicerea vehementă, ci educația și prevenția, dezvoltarea sănătății mintale și comunicarea fără interdicții. Toxicologia nu se referă doar la droguri sau alcool. Dr. Gábor Zacher în prezentarea sa pentru tineri "Otrăvurile noastre de zi cu zi" se va concentra, de asemenea asupra unor experiențe actuale pe care tinerii le trăiesc, cum ar fi excesul de furie, frustrarea sau dependența de social media. 

 Intrarea este liberă! Înscrierea se face prin intermediul formularului: https://bit.ly/drzachergabor_ifjusag

 
 
×
Știri
Punctul selfie vă așteaptă începând de mâine pe pasajul pietonal Corneliu Coposu. Cei care ne vizitează în zilele de 10-12 februarie, între orele 15.00-17.00, vor primi cadou câte o fotografie în format tipărit, realizată la fața locului. Să surprindem dragostea!
Am petrecut o seara de poezie și literatură alături de grupul Poethree. A fost un eveniment pe care Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" l-a dedicat Zilei Culturii Naționale! 👉 Și în acest an am dorit să promovăm literatura și poezia ca mod de exprimare a tinerilor, pe care îi îndemnăm să citească. Le mulțumim și partenerilor noștri de la Asociația SamStudia pentru cărțile pe care le-au adus, Bibliotecii Județene pentru locație și celor de la Caru' Mare pentru gustările oferite participanților! 🔸
Activități pentru copii în căsuța Moșului, concerte, tur cu trenulețul și produse locale. Marți, 29 noiembrie, odată cu aprinderea luminițelor de sărbători, se deschide oficial Târgul de Crăciun din Piața 25 Octombrie.
Retrăiește atmosfera TEDxSatuMare! A fost un eveniment pentru comunitate, pentru cei care vor să aducă schimbare pozitivă în comunitate. Ne vedem în octombrie 2023!
Politica de Cookie