Dr. Zacher Gábor - Satu Mare

Dr. Zacher Gábor - Satu Mare

Cu prilejul vizitei în Satu Mare a toxicologului Dr. Gábor Zacher, Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" organizează un nou eveniment dedicat tinerilor.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Cei care cred că în 2023 pot proteja copiii de droguri, alcool sau țigări trăiesc într-o utopie. Majoritatea experților subliniază că soluția nu este interzicerea vehementă, ci educația și prevenția, dezvoltarea sănătății mintale și comunicarea fără interdicții. Toxicologia nu se referă doar la droguri sau alcool. Dr. Gábor Zacher în prezentarea sa pentru tineri "Otrăvurile noastre de zi cu zi" se va concentra, de asemenea asupra unor experiențe actuale pe care tinerii le trăiesc, cum ar fi excesul de furie, frustrarea sau dependența de social media. 

 Intrarea este liberă! Înscrierea se face prin intermediul formularului: https://bit.ly/drzachergabor_ifjusag

 
 
×
Știri
Programul de bugetare participativă pentru tineret, Com’ON Satu Mare, și-a încheiat etapa de votare la data de 24 octombrie, în care publicul sătmărean a putut alege dintre cele 38 de proiecte și inițiative creative și unice depuse de echipele înscrise, fiind alese acelea, care se vor bucura de sprijin financiar pentru implementare.
Locuitorii sătmăreni au posibilitatea să-și exprime opțiunile privind proiectele tinerilor cu cele mai faine idei până pe 24 octombrie, pentru a decide care din inițiative vor primi sprijin financiar din partea Primăriei Municipiului Satu Mare.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", împreună cu grupul PONT, a lansat la începutul lunii septembrie programul de bugetare participativă Com’ON Satu Mare.
Mai sunt doar câteva zile până la noua ediție TEDxSatuMare având tematica #LogOUT, unde avem 10 invitați de seamă din diverse domenii de activitate de mare actualitate în România anului 2023. Vă facem cunoștință cu cei 10 speakeri excepționali, care vor susține discursuri interesante despre modul în care burnout-ul ne poate afecta dacă nu alocăm suficient timp pentru a ne deconecta, dar și despre cum inteligența artificială domină multe din activitățile noastre de zi cu zi, înlocuind anumite domenii de activitate, și nu în ultimul rând despre alte subiecte și teme de actualitate din sfera tehnologiei, afacerii, sănătății și artei.
Politica de Cookie