Dr. Zacher Gábor - Satu Mare

Dr. Zacher Gábor - Satu Mare

Cu prilejul vizitei în Satu Mare a toxicologului Dr. Gábor Zacher, Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" organizează un nou eveniment dedicat tinerilor.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Cei care cred că în 2023 pot proteja copiii de droguri, alcool sau țigări trăiesc într-o utopie. Majoritatea experților subliniază că soluția nu este interzicerea vehementă, ci educația și prevenția, dezvoltarea sănătății mintale și comunicarea fără interdicții. Toxicologia nu se referă doar la droguri sau alcool. Dr. Gábor Zacher în prezentarea sa pentru tineri "Otrăvurile noastre de zi cu zi" se va concentra, de asemenea asupra unor experiențe actuale pe care tinerii le trăiesc, cum ar fi excesul de furie, frustrarea sau dependența de social media. 

 Intrarea este liberă! Înscrierea se face prin intermediul formularului: https://bit.ly/drzachergabor_ifjusag

 
 
×
Știri
Ce trupe doriți pentru Zilele Orașului 2024? Așteptăm părerea și propunerile sătmărenilor!
Vernisaj de expoziție, spectacol muzical și teatral. Grupul de artiști de pe str. Ștrandului, Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" organizează vernisajul celei de-a X-a ediții a expoziției de artă contemporană Atelier în mai, ce se va desfășura în perioada 19 mai - 10 iunie. Aniversarea de 10 ani ne oferă oportunitatea de a prezenta operele de artă ale ultimului deceniu.
La data de 3 mai, începând cu ora 19.00, Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare vă invită la concertul de jazz susținut de Sárik Péter Trió & Falusi Mariann, cu ocazia lansării noului album. Evenimentul va avea loc la Sinagoga de pe str. Decebal.
În data de 1 aprilie ne-a păcălit și pe noi vremea. Profităm de faptul că încă suntem în luna nebuniei pentru ca nici voi să nu ratați oportunitatea de a va distra! Sâmbătă, 29 aprilie, începând cu ora 15.00 ne dăm întâlnire să recuperăm Treasure Hunting - vânătoarea de comori urbane.
Politica de Cookie