Caravana TIFF Unlimited la Satu Mare | 2023

Caravana TIFF Unlimited la Satu Mare | 2023

Caravana TIFF ajunge și în acest an la 𝐒𝐚𝐭𝐮 𝐌𝐚𝐫𝐞. Intrare liberă. Timp de trei seri, în weekendul 𝟒 - 𝟔 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭, ai proiecții de scurtmetraje și filme în aer liber, din selecția celui mai mare festival de film din România și nu numai.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Program:
VINERI, 4 august
𝟮𝟭:𝟏𝟓: 𝐄𝐱𝐞𝐫𝐜𝐢𝐭̦𝐢𝐮 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐞𝐝𝐢𝐮, r. Lara Ionescu | România, 22’ Premiul Zilelor Filmului Românesc pentru secțiunea Scurtmetraj la TIFF 2023
𝟐𝟏:𝟑𝟕: 𝐄̀ 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐜𝐨𝐥𝐨𝐬𝐨 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐠𝐞𝐫𝐬𝐢, r. Nae Caranfil | România, 104’
🏆 Premiul criticii la Festivalul Internațional de Film de la Montpellier
🏆 Marele Premiu la Festivalul Internațional de Film de la Bratislava
🏆 Premiul special al juriului la Festivalul de Film de la La Baule


SÂMBĂTĂ, 5 august
𝟮𝟭:𝟏𝟓: 𝐉𝐚𝐜𝐤𝐩𝐨𝐭, r. Makkai Márk | România, 24’
𝟐𝟏:𝟒𝟎: 𝐏𝐨𝐯𝐞𝐬̦𝐭𝐢 𝐢𝐧𝐝𝐢𝐬𝐜𝐫𝐞𝐭𝐞 / 𝐒𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞𝐬 𝐍𝐨𝐭 𝐓𝐨 𝐁𝐞 𝐓𝐨𝐥𝐝, r. Cesc Gay | Spania, 100’


DUMINICĂ, 6 august
𝟮𝟭:𝟏𝟓: 𝐇𝐚𝐧𝐧𝐚 & 𝐅𝐥𝐨́𝐫𝐚, r. Márton Nagy | România, 25’
𝟐𝟏:𝟒𝟎: 𝐕𝐚̂𝐫𝐟𝐮𝐫𝐢 𝐬̦𝐢 𝐚𝐛𝐢𝐬𝐮𝐫𝐢 / 𝐌𝐚𝐠𝐚𝐬𝐬𝐚́𝐠𝐨𝐤 𝐞́𝐬 𝐦𝐞́𝐥𝐲𝐬𝐞́𝐠𝐞𝐤, r. Sándor Csoma | Ungaria, 96’
🏆 Premiul pentru Cel mai bun film de debut*
🏆 Premiul pentru Cea mai bună imagine*

----
Caravana TIFF Unlimited este un proiect organizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc cu sprijinul Europa Cinemas și al Centrului Național al Cinematografiei.
Prezentat de: Banca Transilvania
Cu sprijinul: Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”
Recomandat de: Europa FM
Partener media național: AGERPRES
Partener de monitorizare: mediaTRUST 

 
 
×
Știri
În acest weekend, orașul se umple din nou cu atmosfera de street music și cu artiști care vor împânzi străzile sătmărene. În perioada 12-14 iulie suntem așteptați la o nouă ediție a unui renumit eveniment plin de culoare și artă stradală, pentru al zecelea an consecutiv Street Music Festival Satu Mare.
Cu ocazia sărbătorilor pascale, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, alături de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, organizează tradiționalul Târg de Paște.
Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc și în acest an un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiților - Ziua Sfântului Valentin.
Evenimentul cultural de excepție a adus bucurie în sufletul publicului. Vioara lui Enescu, creatorul de geniu al muzicii românești, a vrăjit publicul sătmărean duminică seara la Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti''. Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G. M. Zamfirescu’’ au marcat Ziua Culturii Naționale printr-un concert extraordinar și plin de sensibilitate - ,,Vioara lui Enescu’’.
Politica de Cookie