Caravana TIFF Unlimited la Satu Mare | 2023

Caravana TIFF Unlimited la Satu Mare | 2023

Caravana TIFF ajunge și în acest an la 𝐒𝐚𝐭𝐮 𝐌𝐚𝐫𝐞. Intrare liberă. Timp de trei seri, în weekendul 𝟒 - 𝟔 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭, ai proiecții de scurtmetraje și filme în aer liber, din selecția celui mai mare festival de film din România și nu numai.
VREAU SĂ PARTICIP!
Descriere eveniment

Program:
VINERI, 4 august
𝟮𝟭:𝟏𝟓: 𝐄𝐱𝐞𝐫𝐜𝐢𝐭̦𝐢𝐮 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐞𝐝𝐢𝐮, r. Lara Ionescu | România, 22’ Premiul Zilelor Filmului Românesc pentru secțiunea Scurtmetraj la TIFF 2023
𝟐𝟏:𝟑𝟕: 𝐄̀ 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐜𝐨𝐥𝐨𝐬𝐨 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐠𝐞𝐫𝐬𝐢, r. Nae Caranfil | România, 104’
🏆 Premiul criticii la Festivalul Internațional de Film de la Montpellier
🏆 Marele Premiu la Festivalul Internațional de Film de la Bratislava
🏆 Premiul special al juriului la Festivalul de Film de la La Baule


SÂMBĂTĂ, 5 august
𝟮𝟭:𝟏𝟓: 𝐉𝐚𝐜𝐤𝐩𝐨𝐭, r. Makkai Márk | România, 24’
𝟐𝟏:𝟒𝟎: 𝐏𝐨𝐯𝐞𝐬̦𝐭𝐢 𝐢𝐧𝐝𝐢𝐬𝐜𝐫𝐞𝐭𝐞 / 𝐒𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞𝐬 𝐍𝐨𝐭 𝐓𝐨 𝐁𝐞 𝐓𝐨𝐥𝐝, r. Cesc Gay | Spania, 100’


DUMINICĂ, 6 august
𝟮𝟭:𝟏𝟓: 𝐇𝐚𝐧𝐧𝐚 & 𝐅𝐥𝐨́𝐫𝐚, r. Márton Nagy | România, 25’
𝟐𝟏:𝟒𝟎: 𝐕𝐚̂𝐫𝐟𝐮𝐫𝐢 𝐬̦𝐢 𝐚𝐛𝐢𝐬𝐮𝐫𝐢 / 𝐌𝐚𝐠𝐚𝐬𝐬𝐚́𝐠𝐨𝐤 𝐞́𝐬 𝐦𝐞́𝐥𝐲𝐬𝐞́𝐠𝐞𝐤, r. Sándor Csoma | Ungaria, 96’
🏆 Premiul pentru Cel mai bun film de debut*
🏆 Premiul pentru Cea mai bună imagine*

----
Caravana TIFF Unlimited este un proiect organizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc cu sprijinul Europa Cinemas și al Centrului Național al Cinematografiei.
Prezentat de: Banca Transilvania
Cu sprijinul: Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”
Recomandat de: Europa FM
Partener media național: AGERPRES
Partener de monitorizare: mediaTRUST 

 
 
×
Știri
TEDxSatu Mare 2023: O nouă super ediție cu personalități de renume! TEDxSatuMare revine pe scena Teatrului de Nord Satu Mare, la data de 1 octombrie 2023, începând cu ora 14.00, aducând în fața publicului 10 invitați de excepție. Aceștia vor fi prezenți pentru a susține discursuri extraordinare pentru ca cei interesați să nu rateze cea mai mare conferință de dezvoltare personală și extindere a principiilor, care inspiră și ne conectează!
Timp de trei zile, artiști recunoscuți pe plan internațional au servit pulsul muzicii pentru cei care au participat la evenimentul desfășurat în parcul din jurul Turnului Pompierilor – cea de-a doua ediție a World Music Festival. Am salutat de rămas bun seria festivalelor din acest an cu un eveniment de trei zile organizat de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”.
Timp de 3 zile, parcul din jurul Turnului Pompierilor se umple din nou cu ritmuri balcanice, mediteraneene și speciale! După succesul primei ediții din 2022, în perioada 8-10 septembrie 2023, Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" readuce la Satu Mare cei mai cunoscuți artiști world music. Cu ocazia World Music Festival, alături de artiștii autohtoni, vor evolua pe scenă la Satu Mare și muzicieni cunoscuți pe plan internațional, care vor încânta publicul cu melodii în ritmuri ce se îmbină din sinergia diferitelor culturi.
În organizarea Primăriei Municipiului Satu Mare, al Centrului Cultural G.M. Zamfirescu și al celor de la TIFF (Transilvania International Film Festival), în perioada 4-6 august Caravana TIFF Unlimited va sosi la Satu Mare. De vineri până duminică se vor proiecta 3 filme de scurt metraj și 3 filme de lung metraj, pe marele ecran amplasat pe pasajul pietonal Corneliu Coposu, în zona obișnuită asemeni anilor precedenți. Accesul pentru public este gratuit.
Politica de Cookie